TiGeRZ Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Mozno blby dotaz tak prosim nekamenovat Mam uz doma nove pneu a na disky cakam. Zaujimalo by ma ci sa musia nove kola po nahodeni pneu vyvazovat ? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Urcite musi .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 kuva to fakt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Kuwa, fukt... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drago Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Doma to prezúvať určite nebudeš a v pneuservise už budú vedieť čo s tým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 len sa bojim aby mi ich nedoskriabali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Bud si u toho - to je nejlepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 v servisu sou opatrní , dej si pozor na obrubníky dej sem foto ať kouknem co je to zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 27. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2007 (editace) No gumy su 195/50 R15 Nankang Ultra sport NS-II a disky budu Team Dynamics 7x15 DrifZ Cierne. Uvidim co to ako bude na bielom autiku Editováno: 27. leden 2007, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 moooooooooooc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 27. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2007 (editace) NOS- nemas fotky tych tvojich koleciek ? su biele ze ? Editováno: 28. leden 2007, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 koukam ze sis poridil sirku disku 7" coz je maximum pro 195mm gumy ... to se chvali, vypada to pak lepe a podle me to i lepe drzi. Taky to tak mam, ale gumy jsou Hankook a disky ronal ale ted nevim ten typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 tak jsem je nasel, RONAL R7 http://www.elektrony.cz/images/elektrony/ronal-r7-big.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 27. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2007 tak jsem je nasel, RONAL R7http://www.elektrony.cz/images/elektrony/ronal-r7-big.jpg ET15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Nankang? Hehe, tak ty budou potrebovat KUWA vyvazit, ....jestli vubec vyvazit pujdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 2TIGeRZ: kde jsi sehnal ty kola Team Dynamics? Ani jsem nevděl,že dělají 5*100..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 28. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2007 2TIGeRZ: kde jsi sehnal ty kola Team Dynamics? Ani jsem nevděl,že dělají 5*100..díky Tak som zvedavy ako to dopadne. Idem ich brat od: alukola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Nankang? Hehe, tak ty budou potrebovat KUWA vyvazit, ....jestli vubec vyvazit pujdou no spíš bych se bál za jak dlouho se někomu kouknu do kufru, Nankang naprosto propadly v testu při brzdění, doslova katastrofa, ty bych si na auto nadal ani zadarmo. Doufej jen, že se to netýká tohoto typu, ale směsi co používají mohou být podobné.. to jen tak na okraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Tak jsem na to koukal a byl to test zimních. Pneu Nankang v AutoTipu tuším někdy v loňské zimě malý test levných zimních pneu a mezi nimi Nankang SV-1 Snow Viva, dopadly strašně,v tom grafu kdy auto brzdí ze 100km/h v okamžiku kdy s Conti., stojí ma auto s Nankang ještě 50-ti km rychlost, dráha je skoro o 30m delší! Až budu zase někdy intenzivně brzdit, doufám, že auťaky za mnou nebudou mít právě tyto gumy! A přitom stojí oproti té Conti ts810 jen o 20% méně. Tak Ti přeju, aby se to těch letních něco podobného netýkalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 (editace) 2TIGeRZ: kde jsi sehnal ty kola Team Dynamics? Ani jsem nevděl,že dělají 5*100..díky Tak som zvedavy ako to dopadne. Idem ich brat od: alukola Tuto stránku samozřejmě taky znám...skoro ob den jí "sjíždím" a koukám se co mají nového...taky nějaké hledám ...ceny tam mají super tak doufám,že to bude bez problému..kamarád tam od nich má tuším gumy ale elektrony nevím jeslti od nich někdo bral. BTW psal jsi jim zda-li tyto kola mají v 5*100?? Mám takový špatný pocit,že ne Editováno: 29. leden 2007, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 2TIGeRZ: kde jsi sehnal ty kola Team Dynamics? Ani jsem nevděl,že dělají 5*100..díky Tak som zvedavy ako to dopadne. Idem ich brat od: alukola Tuto stránku samozřejmě taky znám...skoro ob den jí "sjíždím" a koukám se co mají nového...taky nějaké hledám ...ceny tam mají super tak doufám,že to bude bez problému..kamarád tam od nich má tuším gumy ale elektrony nevím jeslti od nich někdo bral. BTW psal jsi jim zda-li tyto kola mají v 5*100?? Mám takový špatný pocit,že ne tomu tipkovi so este pisal ze to bude na FABIU 5x100 tak dufam ze to pochopi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaji Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 koukal nekdo na levne pneu kom? ja tam koukal na 14tky a sou tam super ceny na tom alukola ty 14tky sou mnohem drasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 to Rass: nevim v cem je vypovidajici test pneu, kazda spolecnost to dela jinak a kazdej test pneu je taky vysledkove jinej. Nankang mam na aute a jsem spokojeny. Neznamena, ze kdyz je neco levny a z Ciny, ze to musi byt hned smejd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 dyž jsem kupoval pneu ,tak jsem se tu ptal na kvalitu a spousta lidí mi napsalo ,že gumy hankook jsou hrozný a že je hned sjedu ,no musim říc ,že neměli pravdu .Perfektně seděj a vůbec se nesjížděj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Kdyz jsem mel na 125L Zimaky z Tesca tak sem si liboval jaky sou moc good,ale nez sem tam dal eskima za podobnou cenu.Rozdil nekolika trid. Na Fabii sem mel taky eskima a ted sem presel na Alpin A3 a opet dost znatelny rozdil, takze si myslim ze ten cenovej rozdil je opravnenej- ty gumy sou podstatne lepsi a tady se urcite nevyplati setrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.