Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Chlapi, díky za ochotu, ale už jsem se definitivně rozhodl objednat kabel a zkusím to svépomocí :)

Takže kabel dorazil a před chvílí jsem naběhl do auta s NB a zvládl vše, co bylo potřeba vč. smazání servisní hlášky. Díky za rady -_-

• 2 měsíce později...
  • Autor

Ahoj,

poradí mi někdo, jak vyresetovat hlášku na maxidotu "servis nyní" . Mám budíky FRS model 07 a vagcom 403, ale jsem v tom úplný začátečník, tak abych něco neskonil... Díky moc za radu :palec2:

• Autor

No, už to mám teda hotový, ale to nikdo neumí poradit i pro ostatní. Nikde jsem to na fóru nenašel a tyhle nový budíky nejdou resetovat kolíčkem...

No, už to mám teda hotový, ale to nikdo neumí poradit i pro ostatní. Nikde jsem to na fóru nenašel a tyhle nový budíky nejdou resetovat kolíčkem...

No a tak teď už můžeš poradit ostatním ty, když to máš hotový..... ;)

kdyby jsi se místo rozčilování raději lépe podíval, dával jsem se už několikrát tabulku na budíky, je to kanál 02, máš vag a nemáš kódování a přizpůsobení?

nehledě na to, že takové téma jsi už jednou zakládal.

a třeba se řešilo tady:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%ED+interval%F9

• 2 týdny později...
  • Autor

Nerozčiloval jsem se :) Díky za pomoc JaKr :palec2:

• 1 rok později...

Jak vyresetovat servisní intervaly na palubnim PC? začalo mi to ukazovat service oil - zrovna jsem vyměnil olej ale ještě bych potřeboval vyresetovat palubák, ale nevím jak...jde to udělat jinak než přes VAG? prosím o jakoukoliv radu, díky

Zaleží aky maš r. v. do 05 sa to nuluje kolíčkom na nastavenie hodín. Pozri manual k vozu.

Od 05 potrebuješ VAG.

MÁM R.V. 2000 1.9 tdi...A JAK SE TO DĚLÁ TÍM KOLÍČKEM? NEBO KDE TO NAJDU? DÍKY

Ved som písal manual k vozu/Návod k obsluhe/ :wallbash:

ano, ale kde to najdu?je to nekde na foru? :help:

- vypnuté zapalování stisknout nulovací tlačítko km pod rychloměrem a držet

- zapnout zapalování a nulovací tlačítko pustit...objeví se jden ze servisních intervalů

- krátkým stlačením na ovládací knoflík se servisní intervaly mezi sebou přepínaj

- u požadovanýho intervalu pomocí pootečení ovládacího knoflíku pro nastavení hodin doprava - na displeji se zobrazí "service----"

- vypnout zapalování a údaj by měl být vynulovanej ;)

čerpáno z návodu k obsluze str. 52

vikino1:Tento návod je pro facelift a pro RV 2000 bude nepoužitelný. Použíj návod od KIBI-ho.

Upraveno od Kubenec

Tak hotovo, návod od KIBI-ho funguje, díky :palec2:

a jak na nulování maxidotu? lze to vůbec? popsaným způsobem se mi nedaří, po výměně oleje stále svítí po nastartování servis nyní, trochu mě to štve. vag nemám

• 6 měsíců později...

A nevíte někdo jak přes VAG nastavím vlastní intervaly? Díky

myslíš tím změna pevného na proměnlivý nebo naopak?

Ted trosku nechapu pojmy. Chtel bych nastavit interval vymneny oleje podle svych Km.

Tak už se mne to podarilo, zapatralů jsem tady jeste jednou a pak to na 2 pokus v aute vyslo. Díky

• 1 měsíc později...

Jak prosim vynuluju servisni interval pres VAG, ve VISu 3.0 jsem nic nenasel. Neco jako je u Octavie, ze se v budikach na 2 zapisi nuly (mazani servisniho intervalu)

Jak to ma Fabie? (tlacitkem nejde)

dik

Jak, že ve VIS3 nic není!

Zadej Škoda-Fabia-17_Přístrojová deska-10_Přispůsobení

post-16481-1261424015_thumb.jpg

to jsem nasel, zadal a nepomohlo, porat chce inspekci :(

hledal jsem neco jako ma octavka: do kanalu 2 se zapise 0 a samo si to zmeni vsude, kde je potreba

post-35633-1261430488_thumb.jpg

• 2 týdny později...

U Fabky je to stejný, přizpůsobení 10, kanál 02, zadat 0.

Upraveno od Strojvůdce

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.