Květen 28, 200718 r Chlapi, díky za ochotu, ale už jsem se definitivně rozhodl objednat kabel a zkusím to svépomocí
Červen 2, 200718 r Takže kabel dorazil a před chvílí jsem naběhl do auta s NB a zvládl vše, co bylo potřeba vč. smazání servisní hlášky. Díky za rady
Srpen 10, 200718 r Autor Ahoj, poradí mi někdo, jak vyresetovat hlášku na maxidotu "servis nyní" . Mám budíky FRS model 07 a vagcom 403, ale jsem v tom úplný začátečník, tak abych něco neskonil... Díky moc za radu
Srpen 16, 200718 r Autor No, už to mám teda hotový, ale to nikdo neumí poradit i pro ostatní. Nikde jsem to na fóru nenašel a tyhle nový budíky nejdou resetovat kolíčkem...
Srpen 16, 200718 r No, už to mám teda hotový, ale to nikdo neumí poradit i pro ostatní. Nikde jsem to na fóru nenašel a tyhle nový budíky nejdou resetovat kolíčkem... No a tak teď už můžeš poradit ostatním ty, když to máš hotový.....
Srpen 16, 200718 r No, už to mám teda hotový, ale to nikdo neumí poradit i pro ostatní. Nikde jsem to na fóru nenašel a tyhle nový budíky nejdou resetovat kolíčkem... kdyby jsi se místo rozčilování raději lépe podíval, dával jsem se už několikrát tabulku na budíky, je to kanál 02, máš vag a nemáš kódování a přizpůsobení? nehledě na to, že takové téma jsi už jednou zakládal. a třeba se řešilo tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%ED+interval%F9
Duben 13, 200916 r Jak vyresetovat servisní intervaly na palubnim PC? začalo mi to ukazovat service oil - zrovna jsem vyměnil olej ale ještě bych potřeboval vyresetovat palubák, ale nevím jak...jde to udělat jinak než přes VAG? prosím o jakoukoliv radu, díky
Duben 13, 200916 r Zaleží aky maš r. v. do 05 sa to nuluje kolíčkom na nastavenie hodín. Pozri manual k vozu. Od 05 potrebuješ VAG.
Duben 13, 200916 r - vypnuté zapalování stisknout nulovací tlačítko km pod rychloměrem a držet - zapnout zapalování a nulovací tlačítko pustit...objeví se jden ze servisních intervalů - krátkým stlačením na ovládací knoflík se servisní intervaly mezi sebou přepínaj - u požadovanýho intervalu pomocí pootečení ovládacího knoflíku pro nastavení hodin doprava - na displeji se zobrazí "service----" - vypnout zapalování a údaj by měl být vynulovanej čerpáno z návodu k obsluze str. 52
Duben 13, 200916 r vikino1:Tento návod je pro facelift a pro RV 2000 bude nepoužitelný. Použíj návod od KIBI-ho. Upraveno Duben 14, 200916 r od Kubenec
Duben 16, 200916 r a jak na nulování maxidotu? lze to vůbec? popsaným způsobem se mi nedaří, po výměně oleje stále svítí po nastartování servis nyní, trochu mě to štve. vag nemám
Listopad 5, 200915 r Ted trosku nechapu pojmy. Chtel bych nastavit interval vymneny oleje podle svych Km.
Listopad 5, 200915 r Tak už se mne to podarilo, zapatralů jsem tady jeste jednou a pak to na 2 pokus v aute vyslo. Díky
Prosinec 20, 200915 r Jak prosim vynuluju servisni interval pres VAG, ve VISu 3.0 jsem nic nenasel. Neco jako je u Octavie, ze se v budikach na 2 zapisi nuly (mazani servisniho intervalu) Jak to ma Fabie? (tlacitkem nejde) dik
Prosinec 21, 200915 r Jak, že ve VIS3 nic není! Zadej Škoda-Fabia-17_Přístrojová deska-10_Přispůsobení
Prosinec 21, 200915 r to jsem nasel, zadal a nepomohlo, porat chce inspekci hledal jsem neco jako ma octavka: do kanalu 2 se zapise 0 a samo si to zmeni vsude, kde je potreba
Prosinec 31, 200915 r U Fabky je to stejný, přizpůsobení 10, kanál 02, zadat 0. Upraveno Prosinec 31, 200915 r od Strojvůdce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.