najmis Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 mas to na obrazkach ne... pozice GGGGGGGGGGGGGmrkni jak to vypada, pak zajdi do zelezarstvi a kup si to tam, ve Skodarne za to das 300 a v kovomatu 20 kde ten kovomat je. kdekoliv - jsou to normalizovaný díly v kovomatech se asi vyznáš,ale ten držák to je luxus....za to bych se styděl...kdyby to bylo aspon natřený základem... Citovat
RomanR25 Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 mas to na obrazkach ne... pozice GGGGGGGGGGGGGmrkni jak to vypada, pak zajdi do zelezarstvi a kup si to tam, ve Skodarne za to das 300 a v kovomatu 20 kde ten kovomat je. kdekoliv - jsou to normalizovaný díly v kovomatech se asi vyznáš,ale ten držák to je luxus....za to bych se styděl...kdyby to bylo aspon natřený základem... vždyť to není vidět Citovat
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 se styď za co chceš, mě to absolutně nesere... držák je funkční a není vidět, takže nevidím sebemenší důvod to natírat.... a moc se nečerti to byly hlavně rady pro teba jak ušetřit peníze s tou redukcí Citovat
najmis Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Já se nečertím...mě stál držák 300Kč a nemusel jsem nic bastlit....názor"to není vidět" vypovídá o tom jak člověk k věcem přistupuje...nedejbože když je to automechanik...pak si k takovému člověku dej auto....to mužeš třeba do motoru nalít vyjeták z Avie... to taky není vidět... Jinak díky za info o tom nástavci.... Hodně štastných km s loketkou.... Citovat
najmis Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 Muže sem někdo,kdo má origoš loketku a držák a má loketku namontovanou ve Fábce..hodit foto??Jde mi o to jak to vypadá kolem nohy a díry v tunelu(po odkládacím prostoru)...Loketku zatím nemám ještě 100% přidělanou jen jsem jí tam zkoušel dát,ale že by to nějak přesně lícovalo... noha s dírou v tunelu. Rád bych viděl zda je to normální nebo jestli je někde chyba... Díky za foto... Citovat
Pavko Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 (editace) Jestli myslíš vzadu: Editováno: 14. Únor 2007, autor: Pavko Citovat
najmis Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 (editace) Jestli myslíš vzadu: Díky...co je to šedý mezy nohou loketky a tunelem....?mě tam tyky vznikla díra :angry:Přijde mi to divný...u Octávky tam noha s tunelem sedí jak prdel na hrnec...a u Fábky díra... Jinak foto super..muže být i z druhé strany...?? Editováno: 14. Únor 2007, autor: najmis Citovat
OloZX6R Vloženo 14. Únor 2007 Autor Vloženo 14. Únor 2007 to "šedý" je černá nalepovací guma, osobně jsem jí tam ani nedával.. Citovat
Jar_da Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 to "šedý" je černá nalepovací guma, osobně jsem jí tam ani nedával.. taky ji tam nemám Citovat
najmis Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 No dobře...ale taky ste tam měly tu mezeru....????docela mě to štve....proč to nemuže být jako u Octávky... Citovat
Jar_da Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 mezeru mám a nějak mě to neva, vzadu moc nejsem Citovat
mischicka Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 se styď za co chceš, mě to absolutně nesere... držák je funkční a není vidět, takže nevidím sebemenší důvod to natírat.... a moc se nečerti to byly hlavně rady pro teba jak ušetřit peníze s tou redukcí Já bych se za to taky nestyděl, ale osobně bych si to natřel, ne kvůli funkci, na tu to nemá vliv, ale pro pocit nebo tak něco Citovat
OloZX6R Vloženo 14. Únor 2007 Autor Vloženo 14. Únor 2007 No dobře...ale taky ste tam měly tu mezeru....????docela mě to štve....proč to nemuže být jako u Octávky... Tak se teda přiznám, u první fábky jsem to tam dal, ale nějak mi to propadlo a zůstala mezera,, a jak píše Jarda, vzadu nejezdím,,, i když mám v plánu tam něco nacpat... Citovat
Pavko Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 Ještě foto z druhé strany, ale není tam moc co vidět: Citovat
najmis Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 mezeru mám a nějak mě to neva, vzadu moc nejsem To já taky ne.....jde jen o princip..v celém interiéru vše krásně lícuje,sedí a pak u loketky díra jak do pr...Představ si že vlezeš v autosalonu do naleštěné fabie..prohlížíš si interiér a najednou taková díra....asi to nebudí dobrý pocit...není třeba malinko jinej tunel pro verze s loketkou...?Prostě mi to přijde divný.... Citovat
najmis Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 Ještě foto z druhé strany, ale není tam moc co vidět: Díky!....kdyby to šlo,loketku dát nahoru a vifotit nohu a tunel. Otravuju že....? Citovat
Pavko Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 Najmis musím do garáže, nemám to vyfocený, tak to bude chvíli trvat. Vydrž. Citovat
najmis Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 Najmis musím do garáže, nemám to vyfocený, tak to bude chvíli trvat. Vydrž. Díky za ochotu..... !!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
najmis Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 Díky......na těch posledních 2 fotkách to je O.K. ale proč to tak není i vzadu... nemáš po ruce Etku,jetli nejsou 2 typy tunelu...? Vrtá mi to hlavou.....Asi to budu muset překousnout.. Citovat
OloZX6R Vloženo 14. Únor 2007 Autor Vloženo 14. Únor 2007 Díky......na těch posledních 2 fotkách to je O.K. ale proč to tak není i vzadu... nemáš po ruce Etku,jetli nejsou 2 typy tunelu...?Vrtá mi to hlavou.....Asi to budu muset překousnout.. Nejsou dva typy tunelu, je to taková Mladoboleslavská chybička.. Citovat
najmis Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 No tak to je "super"....většinou se chyby napravují,ale v tomhle případě se na to asi vybodli..asi by se jim nevyplatilo udělat novou formu.... Takže každej kdo má ve Fábce loketku,tak tam má díru,nebo si to musí nějak zadělat...takže takové "dodo" dodělej doma... Tak tímto končím....pak sem kdyžtak hodím taky foto až to budu mít hotové.. Díky všem za info... Citovat
Pavko Vloženo 14. Únor 2007 Vloženo 14. Únor 2007 Jak říká OloZX6R asi to měřil nějaký zedník, centimetr žádná míra Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.