Pejsin Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 RomanR25: pred koncem roku si nabizel celou loketku (s drzakem a plasty...)... bude jeste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 RomanR25: pred koncem roku si nabizel celou loketku (s drzakem a plasty...)... bude jeste? já ji umím taky, ale cena je jinde o pár stovek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) Od Romana jsem koupil loketku a taky jsem musel čekat, ale stálo to za to, Roman sežene, vyčkej. Doufám, že mě Roman neztluče, že mluvím za něj. Editováno: 2. Únor 2007, autor: Pavko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) [ Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Už se těším, přijeď pokecáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) k Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 RomanR25: pred koncem roku si nabizel celou loketku (s drzakem a plasty...)... bude jeste? já ji umím taky, ale cena je jinde o pár stovek... Aza jakou cenu ji umíš...?případně jen držáky...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 RomanR25: pred koncem roku si nabizel celou loketku (s drzakem a plasty...)... bude jeste? já ji umím taky, ale cena je jinde o pár stovek... Aza jakou cenu ji umíš...?případně jen držáky...? to by mě taky zajímalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Od Romana jse koupil loketku a taky jsem musel čekat, ale stálo to za to, Roman sežene, vyčkej. Doufám, že mě Roman neztluče, že mluvím za něj. počkej až pojedu na vysočinu To mi jí pak necháš rovnou doma, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) t Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 počkej až pojedu na vysočinu To mi jí pak necháš rovnou doma, ne ? nejsem PPL No mě bude úplně stačit když bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) t Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 počkej až pojedu na vysočinu To mi jí pak necháš rovnou doma, ne ? nejsem PPL No mě bude úplně stačit když bude držáky už mám. Ahoj Romane, už máš tušení, kdy by mohla být další várka těch komplet loketek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) [ Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 počkej až pojedu na vysočinu To mi jí pak necháš rovnou doma, ne ? nejsem PPL No mě bude úplně stačit když bude držáky už mám. Ahoj Romane, už máš tušení, kdy by mohla být další várka těch komplet loketek? počítám koncem února. OK,dík! se mnou můžeš určitě počítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Olo alebo Roman, majú tie držiaky nejaké svoje číslo? nie som teraz pri ETKE tak neviem sám pozrieť ale ak áno hoďte mi tie čísla prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 3. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Olo alebo Roman, majú tie držiaky nejaké svoje číslo? nie som teraz pri ETKE tak neviem sám pozrieť ale ak áno hoďte mi tie čísla prosím Ty držáky žádný číslo nemaj, v ETCE nejsou a ve škodovce se nedaj samotný objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Olo alebo Roman, majú tie držiaky nejaké svoje číslo? nie som teraz pri ETKE tak neviem sám pozrieť ale ak áno hoďte mi tie čísla prosím Ty držáky žádný číslo nemaj, v ETCE nejsou a ve škodovce se nedaj samotný objednat. šit no čo už dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) č Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Zdar. -- Ten držák to pasuje z Oct 1? (-- Pod Fábií jsem ho nenašel (v EDCE) .Jen pod OCt 1.(1uo 864273c) -- v Edce mám cenu toho to držáku 412,-kč to je teda stará cena? -- nebo to není schodné ? -- A je ten držák specialitka která nejde přes Dialera Š. sehnat? -- opěrka je asi schodná ,žejo? dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ty poslední příspěvky jsem nějak (přehlíd)přeskočil--jsem tu za bleska Ale od tý Oct 1 by to nemuselo být tak rozdílný.třeba se převrtá jen jedna dirka a pudeto .ALe kdo to porovná co .? Neřešil to někdo mezi Octavkama-(rozměry)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ty poslední příspěvky jsem nějak (přehlíd)přeskočil--jsem tu za bleskaAle od tý Oct 1 by to nemuselo být tak rozdílný.třeba se převrtá jen jedna dirka a pudeto .ALe kdo to porovná co .? Neřešil to někdo mezi Octavkama-(rozměry)? Je to jiný a nic nepřevrtáš, nevyvrtáš, nepodvrtáš atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) [ Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) [ Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 (editace) kurňa aký tenký pliešok.... Editováno: 9. Únor 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.