Leden 30, 200718 r RomanR25: pred koncem roku si nabizel celou loketku (s drzakem a plasty...)... bude jeste?
Únor 1, 200718 r RomanR25: pred koncem roku si nabizel celou loketku (s drzakem a plasty...)... bude jeste? já ji umím taky, ale cena je jinde o pár stovek...
Únor 1, 200718 r Od Romana jsem koupil loketku a taky jsem musel čekat, ale stálo to za to, Roman sežene, vyčkej. Doufám, že mě Roman neztluče, že mluvím za něj. Upraveno Únor 2, 200718 r od Pavko
Únor 2, 200718 r RomanR25: pred koncem roku si nabizel celou loketku (s drzakem a plasty...)... bude jeste? já ji umím taky, ale cena je jinde o pár stovek... Aza jakou cenu ji umíš...?případně jen držáky...?
Únor 3, 200718 r RomanR25: pred koncem roku si nabizel celou loketku (s drzakem a plasty...)... bude jeste? já ji umím taky, ale cena je jinde o pár stovek... Aza jakou cenu ji umíš...?případně jen držáky...? to by mě taky zajímalo..
Únor 3, 200718 r Od Romana jse koupil loketku a taky jsem musel čekat, ale stálo to za to, Roman sežene, vyčkej. Doufám, že mě Roman neztluče, že mluvím za něj. počkej až pojedu na vysočinu To mi jí pak necháš rovnou doma, ne ?
Únor 3, 200718 r počkej až pojedu na vysočinu To mi jí pak necháš rovnou doma, ne ? nejsem PPL No mě bude úplně stačit když bude
Únor 3, 200718 r počkej až pojedu na vysočinu To mi jí pak necháš rovnou doma, ne ? nejsem PPL No mě bude úplně stačit když bude držáky už mám. Ahoj Romane, už máš tušení, kdy by mohla být další várka těch komplet loketek?
Únor 3, 200718 r počkej až pojedu na vysočinu To mi jí pak necháš rovnou doma, ne ? nejsem PPL No mě bude úplně stačit když bude držáky už mám. Ahoj Romane, už máš tušení, kdy by mohla být další várka těch komplet loketek? počítám koncem února. OK,dík! se mnou můžeš určitě počítat
Únor 3, 200718 r Olo alebo Roman, majú tie držiaky nejaké svoje číslo? nie som teraz pri ETKE tak neviem sám pozrieť ale ak áno hoďte mi tie čísla prosím
Únor 3, 200718 r Autor Olo alebo Roman, majú tie držiaky nejaké svoje číslo? nie som teraz pri ETKE tak neviem sám pozrieť ale ak áno hoďte mi tie čísla prosím Ty držáky žádný číslo nemaj, v ETCE nejsou a ve škodovce se nedaj samotný objednat.
Únor 3, 200718 r Olo alebo Roman, majú tie držiaky nejaké svoje číslo? nie som teraz pri ETKE tak neviem sám pozrieť ale ak áno hoďte mi tie čísla prosím Ty držáky žádný číslo nemaj, v ETCE nejsou a ve škodovce se nedaj samotný objednat. šit no čo už dik
Únor 8, 200718 r Zdar. -- Ten držák to pasuje z Oct 1? (-- Pod Fábií jsem ho nenašel (v EDCE) .Jen pod OCt 1.(1uo 864273c) -- v Edce mám cenu toho to držáku 412,-kč to je teda stará cena? -- nebo to není schodné ? -- A je ten držák specialitka která nejde přes Dialera Š. sehnat? -- opěrka je asi schodná ,žejo? dík za info
Únor 8, 200718 r Ty poslední příspěvky jsem nějak (přehlíd)přeskočil--jsem tu za bleska Ale od tý Oct 1 by to nemuselo být tak rozdílný.třeba se převrtá jen jedna dirka a pudeto .ALe kdo to porovná co .? Neřešil to někdo mezi Octavkama-(rozměry)?
Únor 8, 200718 r Ty poslední příspěvky jsem nějak (přehlíd)přeskočil--jsem tu za bleskaAle od tý Oct 1 by to nemuselo být tak rozdílný.třeba se převrtá jen jedna dirka a pudeto .ALe kdo to porovná co .? Neřešil to někdo mezi Octavkama-(rozměry)? Je to jiný a nic nepřevrtáš, nevyvrtáš, nepodvrtáš atd
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.