Toper Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 kde sa da kupit , ten drziak za tych 700, da sa potom nato pripevnit laktovka z octavky ? Pokud seženeš originální držák, tak máš vyhráno, loketka z Octavky je stejná. Ale ty držáky se už nevyrábějí (aspoň co sem slyšel). Takže mě nezbylo nic jiného, než improvizovat jako kolega nahoře. Ocelový profil, flexa, vrtačka a přesvědčit to, aby to tam pasovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 (editace) Tak jsem se do toho taky pustil koupil jsem na aukru druhovýrobu od komunistů na oktávku a jal se předělat držák na fabuli. doplnuji něco málo foto u mě na profilu,sem trubka nevím jak to dát sem Tak at má další kdo bude případně dělat snažší práci. celkově to vyšlo na cca 1 600 Kč nemyslím si, že to vypada a je funkční méně než originál za těžké prachy Editováno: 16. Říjen 2011, autor: Kmotak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Maličko to tady oživým Dá se drzak loketky na Octavii sehnat nekde? popr kde? nemá někdo? ... nebo kdyby nekdo , mel z bouracky z fabie...byl bych vděcný díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Chlapi nebudu zakladat nove tema ... ale potrebuju radu...kdyz pasuje teda tahle loketka do octavie 1 ..... bude teda po uprave drzaku pasovat i na fabii zejo? potrebuju rychlou odpoved ... díky http://aukro.cz/textilni-loketni-operka-vw-golf-iv-bora-octavia-i2426990027.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalus85 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Zdravím, pokud můžete koupit držák za 700 až 1000kč, tak to bez rozmýšlení kupte. Než dělat nějakej bastl, tak tohle je elegantní řešení. Sám jsem si taky nechával dělat držák dle originálu, vypálit laserem, naohybat, udělat přípravek, vyfrézovat profil.... ze známosti to stálo taky 1000,-. je to sice k nepoznání od originálu, ale za tu práci to nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 chcel by som sa len spytat ako sa montuje ta vrchna cast opierky (ta komplet s pantmi) do spodnej casti....len sa to nasilu nasunie alebo ako??? (pytam sa to preto lebo sa mi nalomili panty, vybral som vrchnu cast, polepil lepidlom (UNIVERSUM) ale naspat uz neviem ako na to) v spodnej strane opierky boli 4 skrutky 2x hned pri pantoch (na krizovy skrutkovac) a 2x asi v strede opierky (torx) , vyskrutkoval som ich aby som vybral ten semis z vnutra opierky ale neslo mi to nejako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felisiar Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Měl bych dotaz, mám FB 1 a hledám opěrku, ale bohužel mám béžový interiér... V originální barvě nemohu nic najít. Pomohl by někdo? Najít, či dopátrat řešení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter9 Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Zdravím, keďže je priam nemožné zohnať origo opierku s držiakom na Fabiu 1, tak som sa rozhodol, že by som sa podujal na prerábku loketky z O1... Moja otázka je, či ešte existuje nejaká možnosť zakúpiť ju originál alebo už len nájsť čo najpodobnejšiu? Neni náhodou toto originál opierka do O1? Má to dokonca aj ten držiak tak prerábka bude jednoduchšia ako zostrojenie úplne nového. Budem vďačný za každú odpoveď. Vopred ďakujem https://auto123.sk/shop/obchod/laktova-opierka-skoda-octavia-vw-golf-iv-vw-bora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 To je náhrada! Kup někde na S bazaru originál starší a hlavně z kovovým držákem. Ne hliníkovým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter9 Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 před 3 hodinami, Mirek 835 napsal: To je náhrada! Kup někde na S bazaru originál starší a hlavně z kovovým držákem. Ne hliníkovým. Je to až taký problém? Pokúsim sa zohnať z bazaru ako radíš, ja len, ak by to bolo krajné riešenie, tak či je to tak veľký rozdiel? Medzi origo a náhradou? Čo sa týka držiaku tak ten by sa dal spraviť aj úplne nový z požadovaného materiálu (zručný člen rodiny). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Je rozdíl v originální a náhradě. Celkově ve zpracování a v plastech. Psal jsem o železném držáku hlavně proto,protože jde snadněji upravit pro F1. Navaření vynklíku a jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.