tomdd Vloženo před 12 hodinami Vloženo před 12 hodinami Vyměnili mi v práci Fabii za novou Scalu. Když vystoupím, zabouchnu dveře a zmáčknu na dálce zamknout, tak se nic nestane. Resp. je tam prodleva, auto reaguje až tak 1-2s po zabouchnutí dveří. Na to nejsem zvyklý. Budu to nechávat asi nechtěně odemčený. Fábia to určitě nedělala. Je to chyba nebo vlastnost? Dost otravné a nebezpečné. Dá se to prodlení nějak eliminovat? 1 Citovat
lucky.jack Vloženo před 12 hodinami Vloženo před 12 hodinami Je to vlastnost, dělají to i jiné nové modely. Citovat
tomdd Vloženo před 12 hodinami Autor Vloženo před 12 hodinami Toho jsem se obával. Proč proboha?! Smutné... Citovat
lucky.jack Vloženo před 12 hodinami Vloženo před 12 hodinami Nové věci přinášejí nové zkušenosti. Nezbývá, než se s tím smířit a naučit žít. Citovat
tomdd Vloženo před 11 hodinami Autor Vloženo před 11 hodinami Ale jo. Z mého pohledu je to ale taková nepochopitelná neergonomie. Kdybych za to dal 0,5mega, tak budu dost otrávený, protože mě to bude štvát při každém vystoupení z auta. Citovat
fsociety19x Vloženo před 10 hodinami Vloženo před 10 hodinami tipoval by som ze sa to mozno kodovanim da prenastavit... kazdopadne pri kessy som si nic take nevsimol a uvazujem ci ked vystupim z auta zabuchnem dvere rychlejsie prolozim ruku ku klucke (kluc je vo vacku) ako stlacim ovladac na kluci ktory ale logicky nepouzivam. Z toho mi ale vychadza ze ked vystupujes a zamykas klucom tam uz mas kluc v ruke nachystany a v stotine sekundy po zabuchnuti dveri to mackas, to som este fakt asi nikoho nevidel robit 🙂 Citovat
marskama Vloženo před 10 hodinami Vloženo před 10 hodinami před 2 hodinami, tomdd napsal: Vyměnili mi v práci Fabii za novou Scalu. Když vystoupím, zabouchnu dveře a zmáčknu na dálce zamknout, tak se nic nestane. Resp. je tam prodleva, auto reaguje až tak 1-2s po zabouchnutí dveří. Na to nejsem zvyklý. Budu to nechávat asi nechtěně odemčený. Fábia to určitě nedělala. Je to chyba nebo vlastnost? Dost otravné a nebezpečné. Dá se to prodlení nějak eliminovat? Používám sice z 99% kessy, ale zamykání i odemykání u mě proběhne do sekundy od zmačknutí klíče. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.