Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vyměnili mi v práci Fabii za novou Scalu. Když vystoupím, zabouchnu dveře a zmáčknu na dálce zamknout, tak se nic nestane. Resp. je tam prodleva, auto reaguje až tak 1-2s po zabouchnutí dveří. Na to nejsem zvyklý. Budu to nechávat asi nechtěně odemčený. Fábia to určitě nedělala.

Je to chyba nebo vlastnost? Dost otravné a nebezpečné. Dá se to prodlení nějak eliminovat?

Vloženo

Ale jo. Z mého pohledu je to ale taková nepochopitelná neergonomie. Kdybych za to dal 0,5mega, tak budu dost otrávený, protože mě to bude štvát při každém vystoupení z auta.

Vloženo

tipoval by som ze sa to mozno kodovanim da prenastavit...

kazdopadne pri kessy som si nic take nevsimol a uvazujem ci ked vystupim z auta zabuchnem dvere rychlejsie prolozim ruku ku klucke (kluc je vo vacku) ako stlacim ovladac na kluci ktory ale logicky nepouzivam.

Z toho mi ale vychadza ze ked vystupujes a zamykas klucom tam uz mas kluc v ruke nachystany a v stotine sekundy po zabuchnuti dveri to mackas, to som este fakt asi nikoho nevidel robit 🙂 

Vloženo
před 2 hodinami, tomdd napsal:

Vyměnili mi v práci Fabii za novou Scalu. Když vystoupím, zabouchnu dveře a zmáčknu na dálce zamknout, tak se nic nestane. Resp. je tam prodleva, auto reaguje až tak 1-2s po zabouchnutí dveří. Na to nejsem zvyklý. Budu to nechávat asi nechtěně odemčený. Fábia to určitě nedělala.

Je to chyba nebo vlastnost? Dost otravné a nebezpečné. Dá se to prodlení nějak eliminovat?

Používám sice z 99% kessy, ale zamykání i odemykání u mě proběhne do sekundy od zmačknutí klíče. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...