tomdd Vloženo Středa v 09:29 Vloženo Středa v 09:29 Vyměnili mi v práci Fabii za novou Scalu. Když vystoupím, zabouchnu dveře a zmáčknu na dálce zamknout, tak se nic nestane. Resp. je tam prodleva, auto reaguje až tak 1-2s po zabouchnutí dveří. Na to nejsem zvyklý. Budu to nechávat asi nechtěně odemčený. Fábia to určitě nedělala. Je to chyba nebo vlastnost? Dost otravné a nebezpečné. Dá se to prodlení nějak eliminovat? 1 Citovat
lucky.jack Vloženo Středa v 10:09 Vloženo Středa v 10:09 Je to vlastnost, dělají to i jiné nové modely. Citovat
tomdd Vloženo Středa v 10:13 Autor Vloženo Středa v 10:13 Toho jsem se obával. Proč proboha?! Smutné... Citovat
lucky.jack Vloženo Středa v 10:16 Vloženo Středa v 10:16 Nové věci přinášejí nové zkušenosti. Nezbývá, než se s tím smířit a naučit žít. Citovat
tomdd Vloženo Středa v 10:43 Autor Vloženo Středa v 10:43 Ale jo. Z mého pohledu je to ale taková nepochopitelná neergonomie. Kdybych za to dal 0,5mega, tak budu dost otrávený, protože mě to bude štvát při každém vystoupení z auta. Citovat
fsociety19x Vloženo Středa v 11:29 Vloženo Středa v 11:29 tipoval by som ze sa to mozno kodovanim da prenastavit... kazdopadne pri kessy som si nic take nevsimol a uvazujem ci ked vystupim z auta zabuchnem dvere rychlejsie prolozim ruku ku klucke (kluc je vo vacku) ako stlacim ovladac na kluci ktory ale logicky nepouzivam. Z toho mi ale vychadza ze ked vystupujes a zamykas klucom tam uz mas kluc v ruke nachystany a v stotine sekundy po zabuchnuti dveri to mackas, to som este fakt asi nikoho nevidel robit 🙂 Citovat
marskama Vloženo Středa v 12:06 Vloženo Středa v 12:06 před 2 hodinami, tomdd napsal: Vyměnili mi v práci Fabii za novou Scalu. Když vystoupím, zabouchnu dveře a zmáčknu na dálce zamknout, tak se nic nestane. Resp. je tam prodleva, auto reaguje až tak 1-2s po zabouchnutí dveří. Na to nejsem zvyklý. Budu to nechávat asi nechtěně odemčený. Fábia to určitě nedělala. Je to chyba nebo vlastnost? Dost otravné a nebezpečné. Dá se to prodlení nějak eliminovat? Používám sice z 99% kessy, ale zamykání i odemykání u mě proběhne do sekundy od zmačknutí klíče. Citovat
tomdd Vloženo Čtvrtek v 12:39 Autor Vloženo Čtvrtek v 12:39 V 6. 8. 2025 na 13:29, fsociety19x napsal: tipoval by som ze sa to mozno kodovanim da prenastavit... kazdopadne pri kessy som si nic take nevsimol a uvazujem ci ked vystupim z auta zabuchnem dvere rychlejsie prolozim ruku ku klucke (kluc je vo vacku) ako stlacim ovladac na kluci ktory ale logicky nepouzivam. Z toho mi ale vychadza ze ked vystupujes a zamykas klucom tam uz mas kluc v ruke nachystany a v stotine sekundy po zabuchnuti dveri to mackas, to som este fakt asi nikoho nevidel robit 🙂 Nevím co je kessy. Ale ano, vystupuji s klíčkem v ruce a zmáčnu tlačítko v okamžiku zabouchnutí dveří. A pak ještě cca 3x než to auto zareaguje. Fábie reagovala vždy na první zmáčknutí. Tuším se pokusila zamknout i když byly dveře otevřené. Citovat
marskama Vloženo Čtvrtek v 13:51 Vloženo Čtvrtek v 13:51 (editace) Kessy je bezklíčkové odemykání a zamykání, tzn. že se dveře odemknou/zamknou s klíčem v kapse dotykem kliky, na klíč tedy vůbec není potřeba sahat. KESSY Editováno: Čtvrtek v 14:06, autor: marskama Citovat
tomdd Vloženo před 7 hodinami Autor Vloženo před 7 hodinami (editace) Aha, tak to mi firma nekoupila 🙂 Editováno: před 7 hodinami, autor: tomdd Citovat
tomdd Vloženo před 4 hodinami Autor Vloženo před 4 hodinami V 6. 8. 2025 na 13:29, fsociety19x napsal: tipoval by som ze sa to mozno kodovanim da prenastavit... .... tam uz mas kluc v ruke nachystany a v stotine sekundy po zabuchnuti dveri to mackas, to som este fakt asi nikoho nevidel robit 🙂 Neví někdo, lze to zpoždění kódováním odstranit? Myslím tím v ofic. škoda servisu. Ano. Když vystupuji z auta, mám klíč v ruce (musím zamknout), když nastupuji, mám ho také v ruce (musím odemknout). V mezidobí (sedím v autě), ho tam mám položený v přihrádce pod rádiem. Přijde mi to logické chování, kde jinde bych měl ten klíč mít? A nevidím tudíž žádný problém, proč při vystupování v okamžiku zabouchnutí dveří nezmáčknout tlačítko zamknutí. A pak ještě 3x než to konečně zareaguje. Citovat
fsociety19x Vloženo před 2 hodinami Vloženo před 2 hodinami v skodovke ti to nikto neprekoduje ale ako som pisal mozno to prenastavit ide. v tej danej jednotke som samizda videl nejake casove limity ale osobne som to detailne nepozeral. kazdopadne ked sa daju prekodovat veci ze ako dlho ti ma auto reagovat resp povolovat moznost ovladania okien po zaparkovani tak teoreticky by mohlo ist aj toto. musel by si vsak oslovit niekoho kto ma diagnostiku... 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.