Leden 28, 200718 r Autor nevim kdo to je... ten link mi poslal jeden kluk od nás z klubu... že prej to je jeho kámoš co jezdí závodně...
Leden 28, 200718 r Autor a dobrý je že v tom videu se jenom jednou rozsvítěj brzdovky... prostě vše je pod plynem....
Leden 29, 200718 r mrdooooooozníííí to ze brzdl jednou musel bejt teda asi v pořadnym srabu .. fakt spešl
Leden 30, 200718 r No taky jsem si řikal co to má za gumy,že ho to tak tahá z těch skluzů, s normálníma zimákama by to asi šlo víc do hodin. Ale je to i rukama, nohama a citem.
Leden 30, 200718 r Jj pěkně tomu dáva....jde mu to hezky... pneu PZERO s hrotama ee, Michelin Alpiny bez hrotů co vím;) jinak už to tu bylo a někde dole v týhle sekci to i je, ale nechme to tak, tady to neva jukněte se sem, je toho víc Valda
Leden 30, 200718 r Jj pěkně tomu dáva....jde mu to hezky... pneu PZERO s hrotama ee, Michelin Alpiny bez hrotů co vím;) jinak už to tu bylo a někde dole v týhle sekci to i je, ale nechme to tak, tady to neva jukněte se sem, je toho víc Valda Koukám,že těm spolujezdcům na těch fotkách není asi nejlíp
Leden 30, 200718 r Jj pěkně tomu dáva....jde mu to hezky... pneu PZERO s hrotama ee, Michelin Alpiny bez hrotů co vím;) jinak už to tu bylo a někde dole v týhle sekci to i je, ale nechme to tak, tady to neva jukněte se sem, je toho víc Valda No Michelin Alpin mam ale takhle bych to nezmak - to se mi snad ani nechce verit
Únor 26, 200718 r Moc hezky jezdi. Jinak jsou to Pirellky s hrebama,na normalnich gumach by se takhle letet nedalo. Jiank je to seriovy RS,akorat ma vypinatelny ABS,protiprokluz a to,aby to nevyplo plyn kdyz slape levou nohou brzdu. Jinak valda jezdi opravdu hezky a v lednu jsme ho potkal v okoli Zlina prae s touhle fabii jak trenoval.. Je to magor
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.