starman Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Prosím o radu.. mám píchlou zimní pneumatiku, v dezénu, ale na boku, prostě na okraji stopy.. omlouvám se, asi to popisuju blbě.. hřebík nebo co to je jsem tam nechal, utíká pomalu. kolik stojí v servise obvykle zalepení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 pokial je to v behuni (a nie v bocnici) do velkosti pat koruny, tak oprava stoji cca 99Sk (aj s DPH) a trva cca 2min (+cas na sundanie a nasundanie pneu z naboja) Ak je to v bocnici, zalezi od velkosti, a v 90% úpripadov sa neopravuje, riziko poskodenia kordu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 pokial je to v behuni (a nie v bocnici) do velkosti pat koruny, tak oprava stoji cca 99Sk (aj s DPH) a trva cca 2min (+cas na sundanie a nasundanie pneu z naboja)Ak je to v bocnici, zalezi od velkosti, a v 90% úpripadov sa neopravuje, riziko poskodenia kordu je to na rozhraní dezénu a boku pneu.. hm snad jsem to napsal motoristicky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 zalezi od poskodenia kordu, takto od stola to odboprne neposudim ... to by som prenechal odbornikom ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 zalezi od poskodenia kordu, takto od stola to odboprne neposudim ... to by som prenechal odbornikom ... dneska odpo to dám do pneuservisu, a pak sem dám fotku, třebas pro jiné lidičky, díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Pokud je to na rozhraní a ten hřebík je malej a plášť není enormě roztrhlej, tak tam k dojetí do servisu dej rezervu a jeď v tomhle marastu opatrně. V servisu ti to zalepí (za studena) - cena tak do 100 Kč , mě to kupříkladu stálo 65,- Kč. Pak záleží na tobě, co chceš a jakou spolehlivost... pokud jsou gumy nové (nebo skoro nové), dal bych do disku duši (pro jistotu).. jenom, ať ji ale nic nepropíchne. Jinak, já měl gumy na dojetí a bylo už skoro jaro, tak jsem s tím studeným slepencem jezdil v poho až do května, kdy jsem dal letňáky a nic se nestalo. Můžeš si vybrat : 1) nová guma 2) zalepit 3) dát duši 4) zalepit a dát duši je to jen na tobě Já tvoji pneumatiku neviděl, ale zeptej se v servisu - měli by být na to odborníci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Já osobně slyšel, že zrovna přechod běhoun-bočnice se nýtem (ani nijak jinak) neopravuje. Ani po hřebíku. Že by kvůli deformaci pneu nedovedli zajistit kvalitu opravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 zalezi od poskodenia kordu, takto od stola to odboprne neposudim ... to by som prenechal odbornikom ... kolo mám spravené, co nejdříve sem dám fotky (zítra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) Pokud je to na rozhraní a ten hřebík je malej a plášť není enormě roztrhlej, tak tam k dojetí do servisu dej rezervu a jeď v tomhle marastu opatrně.V servisu ti to zalepí (za studena) - cena tak do 100 Kč , mě to kupříkladu stálo 65,- Kč. Pak záleží na tobě, co chceš a jakou spolehlivost... pokud jsou gumy nové (nebo skoro nové), dal bych do disku duši (pro jistotu).. jenom, ať ji ale nic nepropíchne. Jinak, já měl gumy na dojetí a bylo už skoro jaro, tak jsem s tím studeným slepencem jezdil v poho až do května, kdy jsem dal letňáky a nic se nestalo. Můžeš si vybrat : 1) nová guma 2) zalepit 3) dát duši 4) zalepit a dát duši je to jen na tobě Já tvoji pneumatiku neviděl, ale zeptej se v servisu - měli by být na to odborníci. cena byla 140 kč, zitra sem dám fotku, jak to opravili a kde bude vidět díra ale ted... díky za hezkou odpověď Editováno: 30. leden 2007, autor: starman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Jasne, dej sem foto, uz se tesim, ze uvidim opraveny defekt, jeste jsem to nikdy nevidel.Promin te vsichni, ale zacina to tady byt jak ve zvlastni skole a resi se tady uz opravdu uuuuplne pi.........ny.No a jeste jsem se chtel zeptat na kterou predvolbu radia mate naladenou Evropu2, at nejsem mimo misu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Jasne, dej sem foto, uz se tesim, ze uvidim opraveny defekt, jeste jsem to nikdy nevidel.Promin te vsichni, ale zacina to tady byt jak ve zvlastni skole a resi se tady uz opravdu uuuuplne pi.........ny.No a jeste jsem se chtel zeptat na kterou predvolbu radia mate naladenou Evropu2, at nejsem mimo misu? to mě mrzí řeším jen jedno zda jezdit s takovým kolem... pardon..že jsem se ptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ona pneumatika je bezpečnostně relevantní díl na autě - dokonce tuším má i něco jako "A" znak (á, modří již vědí) V Americe dokonce ty pneumatiky rengenujou, jestli jsou OK - viz problémy s jednou japonsko-americkou značkou. A co se týká předvolby, tak v autě mám rádio Tesla se svěma kroutítkama a bez předvoleb. Poslouchám to, co neprská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ona pneumatika je bezpečnostně relevantní díl na autě - dokonce tuším má i něco jako "A" znak (á, modří již vědí)V Americe dokonce ty pneumatiky rengenujou, jestli jsou OK - viz problémy s jednou japonsko-americkou značkou. A co se týká předvolby, tak v autě mám rádio Tesla se svěma kroutítkama a bez předvoleb. Poslouchám to, co neprská fotky sem dám asi až zítra, včera jsem měl frmol neodradí mě remcání já mám panasonic.. evropu 2 nemusím, ale mám ji na 6tce ) p.s. to kolo bude jako rezerva (samozřejmě je zimní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ja som mal v behuni dva krat defekt a beham na tom doteraz bez problemov a bez duse dnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tak dávám sem fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tak dávám sem fotky dalšíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tak dávám sem fotky dalšíí 3tí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 to je f pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 to je f pohode ok, díky za názor nebojím se s ní jezdit, jen jsem se chtěl zeptat... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Souvisi pichla pneu primo s fabii? Presunuji do Ostatni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Souvisi pichla pneu primo s fabii? Presunuji do Ostatni... ok, pardon, něvěděl jsem kam tto dát, teda spíš jo, ale myslel jsem si že to má blíž k motoru... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Ahoj Starman, ak by si mal niekedy nejaky problem s pneu tak sa ozvi a ja ti rád poradím.Sam to opravujem ako školený pracovník.S pozdravom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Pokud to sundali z ráfku a je to lepený zevnitř tzv, nýtem (hříbkem) tak je to O.K.Ale pokud bez demontáže zvenku,tak to moc spolehlivý není.Je to dočasné řešení a někdy to uniká i když to spousta servisů běžně lepí touto metodou měli by na to upozornit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 30. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Ahoj Starman, ak by si mal niekedy nejaky problem s pneu tak sa ozvi a ja ti rád poradím.Sam to opravujem ako školený pracovník.S pozdravom ok, díky, moc pomoc se vždy cení.." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 30. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Pokud to sundali z ráfku a je to lepený zevnitř tzv, nýtem (hříbkem) tak je to O.K.Ale pokud bez demontáže zvenku,tak to moc spolehlivý není.Je to dočasné řešení a někdy to uniká i když to spousta servisů běžně lepí touto metodou měli by na to upozornit. sundali z ráfku a lepili zevnitř.. díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.