Publikováno před 13 hodiny13 hod Ahoj, než zajedu do servisu, zeptám se na názor tady. Jsem úplný idiot, snažil jsem se připojit plašičku kun a ve chvíli kdy jsem znovu připojoval kabel od auta k mínusovému pólu došlo k zajiskření a zřejmě vyzkratování inteligentního snímače baterie. Okamžitě se mi rozsvítila kontrola chyby motoru. Jsem z toho nešťastný a ano jsem úplný idiot. Je nějaká šance, že se jedná o řešitelný problém výměnou pojistky? Nebo jsem idiot a prostě nezbývá než zajet do servisu. Jen jsem zapojil zpět mínusový kabel, nic víc.Škoda Scala, r.v. 2024 Upraveno před 13 hodiny13 hod od Lukáš158
před 6 hodiny6 hod Neviděl bych to hned tak černě. Zkusil jsi nastartovat a projet se ? Ono je totiž normální, že po odpojení a znovupřipojení baterky se rožnou různé kontrolky. Auto si pak musí znova načíst různé hodnoty a to se právě udělá jízdou.
před 3 hodiny3 hod Taky jsem instaloval plašičku kun a taky se mi rozsvítila kontrolka motoru. Po ujetí pár km ale sama zhasla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.