Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás,

mám dotaz ohledně aktualizace SW na rádiu.

Mám scalu 1.0 tsi 2020 Style plus

Jsem objednán v AS

Nechával jsem si od jednoho týpka dokódovat různé serepetičky (light assist, protočení budíků, adaptivní lane-asisst atd.)

zajímají mně 3 věci:

1) když si nechám přehrát software, zmizí mi tyto funkce ?

2) co vše přináší přehrání sw ? Má to jiný design ?

3) co je dobré chtít ještě, když už to bude napíchlé v AS na diagnostiku? o co si říct, nebo jste si Vy řekli ?

Jsem už objednán v AS, tak se chci zeptat co od toho čekat.

Předem díky, že jste to dočetli až sem a poradíte :D

Přehrání sw na infoteinmentu (rádiu) nemá vliv na zmíněný funkce. Ty se kodují v jiné jednotce.

Co přináší přehrání, to je otázka jak se to chovalo do teď, pokud špatně, bude to stabilnější. Třeba připojení s telefonem a podobně. Co se vzhledu týká nemyslím si že se nějak změní. To je na jinej zásah než přehrání sw. Můžou ti ale vzniknout dosud nepoznaný problémy po aktualizaci. těch je taky dost.

Když už to bude naapíchnutý, určitě bych si nechal změnit interval výměny oleje na max 15000 pokud už to tak není.

• Autor
14 minut zpět, Talla2xlccv řekl:

Přehrání sw na infoteinmentu (rádiu) nemá vliv na zmíněný funkce. Ty se kodují v jiné jednotce.

Co přináší přehrání, to je otázka jak se to chovalo do teď, pokud špatně, bude to stabilnější. Třeba připojení s telefonem a podobně. Co se vzhledu týká nemyslím si že se nějak změní. To je na jinej zásah než přehrání sw. Můžou ti ale vzniknout d

15 minut zpět, Talla2xlccv řekl:

Co přináší přehrání, to je otázka jak se to chovalo do teď, pokud špatně, bude to stabilnější. Třeba připojení s telefonem a podobně. Co se vzhledu týká nemyslím si že se nějak změní. To je na jinej zásah než přehrání sw. Můžou ti ale vzniknout dosud nepoznaný problémy po aktualizaci. těch je taky dost.

Když už to bude naapíchnutý, určitě bych si nechal změnit interval výměny oleje na max 15000 pokud už to tak není.

V AS mi to taky říkali, tak doufám že to tak opravdu bude, přišlo mi zvláštní, aby se to nesmazalo, když volbu a nastavení těchto funkcí si člověk nastavuje v infotainmentu rádia. Každopádně doufám v lepší konektivitu telefonu a auta a vyřešení zamrzání displeje a funkcí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.