Vladinek Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Tak jsem četl o novém plánovaném srazu na stránkách RC a musím bohužel říct že nemůžu přijet protože jsme na dovolené. Nešlo by začít diskuzi o termínu aby se sešlo co nejvíce aut??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 No já taky v tomto termínu nemohu přijed a dost mně to mrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Mě osobně to nevadí, ale klidně se přizpůsobím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 na me je to jeste daleko, zatim tam nic nemam, tak si pisu roomster sraz, ale na tuty to budu vedet tak do dvou tydnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 me termin nevadi, ono to bude taky hodne zavisle, ze je to zacatek hlavni sezony, pozdeji tam bude asi narachnuto. Spis resime problem se spanim, museli bychom si vzit celou chatku pro sebe, protoze nevim jestli by to nekdo s nama vydrzel (Pokud by to Kristynku popadlo, tak bude delat sirenu No a ja se stejne v normalni posteli nevyspim (spacak to jisti), takze spis zvazujeme, ze prijedeme jen na sobotu, jeste uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 no ja bych to videl se v sobotu dopoledne sejit nekde u Prahy dojet tam a zustat do nedele obeda. BTW: ja spim jako spalek, takze klidne vezmu chatku s MVH sirenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 no ja bych to videl se v sobotu dopoledne sejit nekde u Prahy dojet tam a zustat do nedele obeda. BTW: ja spim jako spalek, takze klidne vezmu chatku s MVH sirenou Blacky: To si jenom myslis, ja jsem znamej spac, kteryho nic jen tak nevzbudi, ale tohle se fakt neda Teda, ono je to jenom ta horsi varianta, vetsinu noci je v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 takze savle zpet, ja tenhle termin taky nemuzu Prave jsem se dozvedel, ze jdu na svatbu. (ne na svoji) Neslo by to o vikend driv? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahojte chlopi...... taktez mi tem termin nevyhovuje. Dovolena.............o tyden drive to by bylo fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Vzhledem k tomu, ze tento sraz je cely v rezii Honzy (clen 07), tak Honza sam navrhl datum 29.6. - 1.7., kdy je kemp volny... Honza chtel vedet Vase reakce co se tyce terminu, v pripade predpokladane nizke ucasti by se sraz odlozil. Navrhnuty termin ani me nevyhovuje, taktez dovolena, takze kdyby sraz probehl, tak bezeme... Napisu Honzovi, at se zapoji sem do fora a at termin srazu v tom kempu odlozi... Jinak jak se Vam libi sobotni (26.5.) aktualizace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Aleši, dobrý je to. Můj názor na termín srazu je ten, že pokud bude malá účast, klidně přesunout . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 jj Aleši stránky RoomsterClubu dobrý U nás platí totéž, pokud je termín pevný bohužel nemůžeme přijet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 29. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Založil jsem nové vlákno ať je v tom pořádek. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=26008 Zamknout vlákno k prvnímu srazu, nebo se o něm budete ještě chtít bavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky