Wojnar Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Ano. Moje okta má maximálku 191, když jsem s tím jel 220 zdaleka nebylo znát, že by motor byl v koncích. Jediný omezovač seděl vedle na sedadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Wojnar omezovač fáááákt dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Neříkej Martine, že ho v Anděle nemáš taky?!? Ne, nemyslel jsem to tak, že by mi někdo vyměnil převodovku, ale když jsem porovnal maximální rychlost dle TP a maximální otáčky motoru, tak se mi ty otáčky při 160-165 km/h prostě zdály nízké, protože jsem si myslel, že při maximální rychlosti se budou otáčky pohybovat poblíž omezovače, ale v příspěvku výše mi Wojnar napsal, že maximální rychlost není dána jen maximálníma otáčkama motoru, takže to může být tak, že i při maximální rychlosti, které je vozidlo schopné dosáhnout, můžou být otáčky daleko před omezovačem? A hlavně - KAŽDEJ tachometr proměřuje už záměrně z výroby do plusu = ukazuje vyšší rychlost než je reálná. PROČ to tak je se mne neptej, ale je to fakt a dodržujou to všecky automobilky. Skutečnou reálnou rychlost zjistíš jedině podle stopek projetím ustálenou rychlostí nějaký přesně odměřený vzdálenosti na rovině a změřením času kterej na to spotřebuješ, nebo pomocí GPS navigace přepnutý do toho správnýho režimu. A ujišťuju Tě, že když jedeš s felinou "tacho" 160km/h, tak v reálu se pohybuješ stěží někde nad hranicí 145km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 ale to víš že mám Karle, jen jsem ho tak nikdy nepojmenoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agentwc Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 zdravim vas neviete poradit mam feliciu 1.6 1998 lxi a mam kvalitny problem auto mi ide stale na 3 valce normalne sa ma roztrhat a neviem kde je problem v servise mi merali tlaky vo valcoch a vraj je to oka neviete poradit co mam prehladat ake priciny mozu byt za to dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Zapalování nebo palivo - možná že dokonce obojí. Zkontroluj všecko počínaje ŘJ přes zapalovací trafo, kabely a svíčky a k tomu si přidej kontrolu tlaku paliva na vstupu do vstřikovačů i funkce samotnejch vstřiků. Dokud nezkontroluješ tohle a nebude to VŠECKO OK, nemá cenu špekulovat o čemkoliv dalším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.