Davon Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Musim se pridat, ze u CPP bych nepojistil vubec nic, plneni sileny, resp. odpovida jejich cenam - auto pojisteny na havarii/vandalismus/odcizeni u CPP= nepojisteny... Ale no tak, zase to tolik nedramatizuj... Vidim, 100 lidi, 100 nazoru a 1000000 zkusenosti... Ja se jich tedy vubec nebojim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Musim se pridat, ze u CPP bych nepojistil vubec nic, plneni sileny, resp. odpovida jejich cenam - auto pojisteny na havarii/vandalismus/odcizeni u CPP= nepojisteny... Ale no tak, zase to tolik nedramatizuj... Vidim, 100 lidi, 100 nazoru a 1000000 zkusenosti... Ja se jich tedy vubec nebojim! No, nevim, ja bych tu CPP i dramatizoval, protoze neznam z lidi, co znam osobne, jedinou pozitivni reakci, at uz co se tyce tech, co je nekdo naboural s povinnym u CPP nebo tech, co se tam pojistili a pak po prvni pojistne udalosti (vykradeni vetsinou) spechali nekam jinam, ale hlavne daleko od CPP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ČPP je dobrá v ceně, ale jinak co se týká plnění tak šílené. Jsou schopni změnit učastníka dopravní nehody na viníka i když je od toho policejní protokol. Pak dlouhé dohadování s nimi. ČPP mi pravě dobrá v ceně nepřijde, pojistka u ní mě na Octavii RS vyjde s plněním 70/70mil. přes net na 6660,- Kč (rv.2001, ročník 1984, venkov, bez bonusu) u ČP vyjde na 5492,- (plnění 100/100mil) nebo na 5280,- (plneni 40/20mil.) Jednou jsem boural, z dotyčnym jsme zajeli na pojištovnu, nafotili a další týden měl peníze. Vše bez účasti policie Tak CPP nebo CP nejdriv chvalis CPP a pal rikas ze je drazsi nez CP nejak nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ČPP je dobrá v ceně, ale jinak co se týká plnění tak šílené. Jsou schopni změnit učastníka dopravní nehody na viníka i když je od toho policejní protokol. Pak dlouhé dohadování s nimi. ČPP mi pravě dobrá v ceně nepřijde, pojistka u ní mě na Octavii RS vyjde s plněním 70/70mil. přes net na 6660,- Kč (rv.2001, ročník 1984, venkov, bez bonusu) u ČP vyjde na 5492,- (plnění 100/100mil) nebo na 5280,- (plneni 40/20mil.) Jednou jsem boural, z dotyčnym jsme zajeli na pojištovnu, nafotili a další týden měl peníze. Vše bez účasti policie Tak CPP nebo CP nejdriv chvalis CPP a pal rikas ze je drazsi nez CP nejak nechapu Ty sis to nejak spatne precetl ;-) Vzdyt pise, ze mu moc dobra pojistka od CPP nepride a ze od CP je to lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ČPP je dobrá v ceně, ale jinak co se týká plnění tak šílené. Jsou schopni změnit učastníka dopravní nehody na viníka i když je od toho policejní protokol. Pak dlouhé dohadování s nimi. ČPP mi pravě dobrá v ceně nepřijde, pojistka u ní mě na Octavii RS vyjde s plněním 70/70mil. přes net na 6660,- Kč (rv.2001, ročník 1984, venkov, bez bonusu) u ČP vyjde na 5492,- (plnění 100/100mil) nebo na 5280,- (plneni 40/20mil.) Jednou jsem boural, z dotyčnym jsme zajeli na pojištovnu, nafotili a další týden měl peníze. Vše bez účasti policie Tak CPP nebo CP nejdriv chvalis CPP a pal rikas ze je drazsi nez CP nejak nechapu Ty sis to nejak spatne precetl ;-) Vzdyt pise, ze mu moc dobra pojistka od CPP nepride a ze od CP je to lepsi ale na zacatku pise ze si dal CPP ze jako ceny nizsi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Smlouva s ČPP, limit plnění 54mil./54mil. Na RS platím 3200,- včetně připojištění čelního skla do výše 15tis. z toho sem vychazel jakoze cena u CPP dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Smlouva s ČPP, limit plnění 54mil./54mil.Na RS platím 3200,- včetně připojištění čelního skla do výše 15tis. z toho sem vychazel jakoze cena u CPP dobra Nevim nevim ... ale on nam to jiste objasni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Na ČPP bacha, já dostal letos 20% bonus (15% byl převod z jiného vozu) a platím o 1 400 kč ročně víc jak loni. V létě s nimi končím! Na co čekáš, podej výpověď a skonči s něma hned !!! Hned to nejde! Výpověď musis podat min. 6 týdnů před dnem splatnosti, nebo jak nazvat ten rocní interval?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Cena u ČPP je cca 6600,- plneni 70/70, to mi neprijde dobre U ČP je cena cca 5500,- plneni 100/100 U ČPP přes makeře je cena 3200,- a plneni 54/54, to mi prijde ok Na Corse jsem měl pojistku u ČPP, 2roky, jedno plnění a v pohodě. Na Saxu u ČP, 1rok a taky v pohodě. Na Mosquitu (50ccm) mám ČP, cca 7let, každý rok dražší. Na Hornetu (600ccm) mám Kooperativu, 1 rok a zatím ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombík Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Dobrý den, mám otázku. Koupil jsem si atíčko s obsahem 1998 a 100 kw a potřeboval bych zjistit kde se nejlevněji dá zákonně pojistit. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Nevím kde nejlevněji, ale otázka zní: je nejlevnější pojištění to nejlepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Nevím kde nejlevněji, ale otázka zní: je nejlevnější pojištění to nejlepší? Přesně Pájo, není všecko zlato co se třpití - jinými slovy nejdůležitější je krytí a za jakých podmínek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Přesně Pájo, není všecko zlato co se třpití - jinými slovy nejdůležitější je krytí a za jakých podmínek Taktak,,chlapi pekne receno ..... kazdopadne se nesnaz usetrit na tak docela dulezitych vecech jako je pojisteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 ptal se na povinné. A to je nejlepší nejlevnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 ptal se na povinné. A to je nejlepší nejlevnější. I zde bych oponoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 hlavně bacha, v poslední době se vyrojilo "levné povinné pojištění" které nabízí firmy, které s váma sepíšou smlouvu, ale jsi pojištěn u nějaké pojišťovny a vlastně nevíš u jaké, nikde se to nezmiňuje, pak je tedy otázka, jestli jsi pojištěn, doporučuji sjednávat jen u ověřených pojišťoven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 I zde bych oponoval no já jsem vybral to co jsem našel nejlevnější a mají pobočku v místě. Jak není kam rychle skočit v případě potřeby, tak to nebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 no já jsem vybral to co jsem našel nejlevnější a mají pobočku v místě. Jak není kam rychle skočit v případě potřeby, tak to nebrat. Pak již s tebou souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Mrkni na www.top-pojisteni.cz Určitě si vybereš!Myslím,že poviné pojištění mít musíš dle zákona,ale určitě je rozdíl platit 4600kč u Č.p. nebo 3000kč u W. To je můj případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Miluju "pojistovny" typu CPP a Triglav a jim podobne, ktere jsou schopni pres maklere pojistit 2,5l auto za 2700 rocne. Ted me jeden s takovym pojistenim naboural a opravdu nechapu, proc se takovy pojisteni vubec nabizi a jak je to mozny. Na prohlidce jsem si pripadal jak nejvetsi hajzl, co je chce oskubat a ted jen cekam, co zaplati - bohuzel uz ale jednu zkusennost mam, takze iluze si nedelam. Fuj, uz je mi lip, jsem si ulevil Ted k tematu, sel bych klidne do nejlevnejsiho pojisteni, ale u pojistovny typu Allianz, CP, Kooperativa a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Miluju "pojistovny" typu CPP a Triglav a jim podobne, ktere jsou schopni pres maklere pojistit 2,5l auto za 2700 rocne. Ted me jeden s takovym pojistenim naboural a opravdu nechapu, proc se takovy pojisteni vubec nabizi a jak je to mozny. Na prohlidce jsem si pripadal jak nejvetsi hajzl, co je chce oskubat a ted jen cekam, co zaplati - bohuzel uz ale jednu zkusennost mam, takze iluze si nedelam.Fuj, uz je mi lip, jsem si ulevil Ted k tematu, sel bych klidne do nejlevnejsiho pojisteni, ale u pojistovny typu Allianz, CP, Kooperativa a podobne. No zakonne ruc mam u Allianz pac to vyslo nejlacinejsc skoro pac zvyhodnujou mensi mesta...ale treba havarijko u nich je sebevrazda a to sem chtel jen bez vlastniho zavineni ale to bych se nedoplatil....ted mam havarijko u CPP, mate s nima nekdo zkusenost co se tyce havarijka , treba vandalizmus atd ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 No zakonne ruc mam u Allianz pac to vyslo nejlacinejsc skoro pac zvyhodnujou mensi mesta...ale treba havarijko u nich je sebevrazda a to sem chtel jen bez vlastniho zavineni ale to bych se nedoplatil....ted mam havarijko u CPP, mate s nima nekdo zkusenost co se tyce havarijka , treba vandalizmus atd ?? a kolik platíš,spoluučast atd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.