Palo Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Já mám zadek mezi nohama a zádama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Já mám zadek mezi nohama a zádama Tak ted si to rozseknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Tak dneska jsem naměřil 22,5 cm přibližně přesně Ale mám to na zimákách 14 palců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Tak dneska jsem naměřil 22,5 cm přibližně přesně Ale mám to na zimákách 14 palců tak to ho mas este nizsi, nez je origo RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Tak dneska jsem naměřil 22,5 cm přibližně přesně Ale mám to na zimákách 14 palců tak to ho mas este nizsi, nez je origo RS Tak měřil jsem to od spodku oka, akorát jsem nebyl na stoprocentní rovině. A stejnak se to blbě měří. Tak dejme tomu maximálně 23 cm. Letní mám 16 palců, takže to by mělo dávat tak 25,5 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Tak dneska jsem naměřil 22,5 cm přibližně přesně Ale mám to na zimákách 14 palců tak to ho mas este nizsi, nez je origo RS Tak měřil jsem to od spodku oka, akorát jsem nebyl na stoprocentní rovině. A stejnak se to blbě měří. Tak dejme tomu maximálně 23 cm. Letní mám 16 palců, takže to by mělo dávat tak 25,5 cm jo tak, nevsim sem si, jaky tam mas kola....mi to bylo divny ja to mam 22,8 i se 16'' kolama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 A kolik ze jsem to mel ja? pamatujes si to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 A kolik ze jsem to mel ja? pamatujes si to? myslim, ze tam, jak sme to merili, tak sem mel ja 25 a ty 27?? nepletu se?? jinak neska sem to meril znova tady v praci a zase to mam nakejch 23, to sem fakt blazen, asi zlusim podle vodovahy, jestli tady mame rovinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 To bylo o vic,nejak 28,5 snad jsem mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 To bylo o vic,nejak 28,5 snad jsem mel jo? no nebo ja mel trochu min, ja nevim, si to taky nak napamatuju, kazdopadne sem to meril na 3 mistech a vsade mi to vyslo jinak, tak z toho nejsem moc chytrej!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Ale vsude to bylo tak cca o 3,5 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Ale vsude to bylo tak cca o 3,5 cm no ja si to totiz pletu, jak sme to merili i vepredu, ten naraznik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Nezpůsobuje ten rozdíl plná nebo prázdná nádrž rozdíl může být až 50kg a to se na výšce již projeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Asi záleží na tom, koli máte nalítáno(unavený pružiny), kolik máte benzínu v nádrži a asi taky na typu (výrobci) tažnýho. Nebo jsou všechny háky normovaný na jeden tvar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 1.6 74Kw - vse origo a taky dost vysoka o proti jinym. Vymetam i polnacky a nikdy ani skrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) Tak ted uz to mam 23,8 cm na nových HP Sporting, kolech 225/45 R17 s pulkou nadrze. Editováno: 13. Březen 2007, autor: Octavius84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Asi záleží na tom, koli máte nalítáno(unavený pružiny), kolik máte benzínu v nádrži a asi taky na typu (výrobci) tažnýho. Nebo jsou všechny háky normovaný na jeden tvar? Měří se od tažného OKA ne Koule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta 1 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Hele a máš na mysli levou/pravou vestoje anebo vkleče ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Já to mám vysoko takhle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Pánové, když jsme si četl ty poslední příspěvky, tak jsem nějak nevěděl, co si měříte , ale pravdou je, že každá octavie je jinak vysoká a dokonce i když naši kdysi do autopůjčovny kupovali dvě nový octavie 1,6, tak každá byla jinak vysoko asi o 1cm, divný co? a byly úplně stejný, dokonce měly i stejně prázdno v nádrži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 tak mi to nedalo a taky jsem si to změřil od oka je to 29cm a 1/2 nádrže, povinná výbava a kola dle TP 175/80 R14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 jezis ty fakt jezdis na 14kach na octavce s rozmerem 175?to musi byt peklne o hubu ja to ted meril. gumy 225/45 18palcu pruziny Eibach nalitano 80.000 nadrz plna 1.9 81kW v kufru subwoofer a zesilovac (dohromady cca 30kg) vyska vysledna k oku - 22,5cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 pardon, opravuji teď tam mám ještě zimáky a ty jsou 195/65 R15, ty, co jsme psal, to jsou letní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 pardon, opravuji teď tam mám ještě zimáky a ty jsou 195/65 R15, ty, co jsme psal, to jsou letní. Letní kola 14", šířka 175 mm? A proč máš zimní kola větší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) páč ty zimáky jsou na origo ráfkách, co byly k autu a letní se kupovaly včetně ráfků z Golfa a pak se koupila ještě jedna sada na 15" a tu budu nazouvat letos, páč jsme potřeboval ty letní 14" dojezdit Je to trošku kostrbatý Editováno: 5. Duben 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.