Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak dneska jsem naměřil 22,5 cm přibližně přesně :t

Ale mám to na zimákách 14 palců

tak to ho mas este nizsi, nez je origo RS :huh:

Tak měřil jsem to od spodku oka, akorát jsem nebyl na stoprocentní rovině. A stejnak se to blbě měří.

Tak dejme tomu maximálně 23 cm.

Letní mám 16 palců, takže to by mělo dávat tak 25,5 cm

Vloženo
Tak dneska jsem naměřil 22,5 cm přibližně přesně :t

Ale mám to na zimákách 14 palců

tak to ho mas este nizsi, nez je origo RS :huh:

Tak měřil jsem to od spodku oka, akorát jsem nebyl na stoprocentní rovině. A stejnak se to blbě měří.

Tak dejme tomu maximálně 23 cm.

Letní mám 16 palců, takže to by mělo dávat tak 25,5 cm

jo tak, nevsim sem si, jaky tam mas kola....mi to bylo divny :t

ja to mam 22,8 i se 16'' kolama ;)

Vloženo
A kolik ze jsem to mel ja? pamatujes si to?

myslim, ze tam, jak sme to merili, tak sem mel ja 25 a ty 27?? nepletu se?? jinak neska sem to meril znova tady v praci a zase to mam nakejch 23, to sem fakt blazen, asi zlusim podle vodovahy, jestli tady mame rovinu... :t

Vloženo
To bylo o vic,nejak 28,5 snad jsem mel

jo? no nebo ja mel trochu min, ja nevim, si to taky nak napamatuju, kazdopadne sem to meril na 3 mistech a vsade mi to vyslo jinak, tak z toho nejsem moc chytrej!! <_<

• o 4 týdny později...
Vloženo

Asi záleží na tom, koli máte nalítáno(unavený pružiny), kolik máte benzínu v nádrži a asi taky na typu (výrobci) tažnýho. Nebo jsou všechny háky normovaný na jeden tvar?

Návštěvník
Vloženo

1.6 74Kw - vse origo a taky dost vysoka o proti jinym. Vymetam i polnacky :t a nikdy ani skrt

post-24-1173249229_thumb.jpg

Vloženo
Asi záleží na tom, koli máte nalítáno(unavený pružiny), kolik máte benzínu v nádrži a asi taky na typu (výrobci) tažnýho. Nebo jsou všechny háky normovaný na jeden tvar?

Měří se od tažného OKA ne Koule ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Pánové, když jsme si četl ty poslední příspěvky, tak jsem nějak nevěděl, co si měříte ;), ale pravdou je, že každá octavie je jinak vysoká a dokonce i když naši kdysi do autopůjčovny kupovali dvě nový octavie 1,6, tak každá byla jinak vysoko asi o 1cm, divný co? a byly úplně stejný, dokonce měly i stejně prázdno v nádrži.

Vloženo

jezis ty fakt jezdis na 14kach na octavce s rozmerem 175?to musi byt peklne o hubu

ja to ted meril.

gumy 225/45 18palcu

pruziny Eibach

nalitano 80.000

nadrz plna

1.9 81kW

v kufru subwoofer a zesilovac (dohromady cca 30kg)

vyska vysledna k oku - 22,5cm

Vloženo (editace)

páč ty zimáky jsou na origo ráfkách, co byly k autu a letní se kupovaly včetně ráfků z Golfa a pak se koupila ještě jedna sada na 15" a tu budu nazouvat letos, páč jsme potřeboval ty letní 14" dojezdit

Je to trošku kostrbatý :t

Editováno: , autor: rolbar

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...