Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 zamek pasu primo na sedacce- uz maji na kolejnici dopredu vyvrtanou diru, takze staci sehnat zamky - ja je kratil no a na kolejnici - jeden sroub navic osadit - kasle - upevneni uz dopredu osazena matka navic od vyroby. Je to stejne jak u felcky - take kolejnice u zamku 2 srouby k podlaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Dale: ve Favu - felicia prevodovka po generalce + starter taky fel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 No a pokracujem: poplast. protikus zamku dveri - mene hlucny - pri zacvaknuti - je pogumovan - take z fel. - vsechny zamky a proti kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 vse felicia - zase poplast a v zime nezamrza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Dale dodelavka - dvernich spinacu - na zadni dvere - interier osvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Vypln zadnich sedacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Dodelal jsem taky orig. hodiny stropni a z felicie interierove osvetleni - to favo. origos bylo priserne nefunkcni:) Tady stacilo zatlacit na plast V noci zelene podsvetleno - tahnuto z napajeni obrysovek - pres odpor - a dioda svetelna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Popelnik take felicia + dodelavka podsvetleny zapalovac - ci 12V zasuvka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Pojistky dveri - tahla - demontovana - a instalace centralu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 4 ramen. volant - nadhera ale bez BAGU )))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Torzni tyc - nekrouti se tolik predek - byla to uz kaše )))) - vystuha predku - tlumicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Komplet nove - tahla steracu (mechanika) z felicie + sterace vetsi stiraci plocha a delsi dojezd mechaniky tahlu )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Origos. rohozky favo - bezva padnou a vubec se nehybou pri vystupu )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Plast podbehy - skoda ze se nedavalo od vyroby: )))((( : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 (editace) Jojo - furt bylo co vylepsovat. Tak jen par napadu pro ty co je to zaujalo. jinak bylo spoustu uprav. Odhlucneni, ve dverich svetla na osviceni kam slapete - integrovano do madla, tlumice fel. tlampac + CB, podsvetleni podlahy - modre a podvozku cervene - mlhovka s cirym sklem a jine drobnosti - ladeny klakson a pod. Znam auto uplne nazpamet takze pokud by chtel nekdo poradit - rad poradim. I ty stale zavady - furt se to toci do kola O O O O Editováno: 2. Únor 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Není to náhodou forman? Měl sem taky takovýho a dělal sem na něm to co ty a ještě víc ,třeba sem předělal výplně dveří na tvarovaný,nějaký spoilery a tak a taky všechny okna v elektrice ,vypisoval bych to dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Dodelal jsem taky orig. hodiny stropni a z felicie interierove osvetleni - to favo. origos bylo priserne nefunkcni:) Tady stacilo zatlacit na plast V noci zelene podsvetleno - tahnuto z napajeni obrysovek - pres odpor - a dioda svetelna to světlo mě tam nějak nepasuje, ale jinak v poho, líbí se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Ano - taky jsem ho mohl nastrikat, ale ja jsem byl spise ucelovej. Hodne veci me tam vadilo a chybelo proto to vylepsovani. Jinak mohu jeste rici ze dalsi upravy muzu nafotit pokud by nekdo chtel. Ahoj vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Jo, jo, mel jsem taky takovyho krasavce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 ... zezadu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 ... intoš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 ... tlakove ostrikovace funkcni jen kdyz jsem chtel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) ... neinverzni hodiny ... atd., atd... predni okna v elektrice, cenral... Byl prima. Editováno: 3. Únor 2007, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) Pekny favo. Ja jsem taky vymenil - za Octu starsi a jsem spokojen. S favem jsem se natrapil. Vrazil az moc korunek - asi by to preplatilo 3x auto a jinak bez nejake poradne dilny a heveru ci najezdu jsem byl vyrizen Editováno: 3. Únor 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Ja s nim behem tri let najezdil cca 60 tis. km a nic zavaznyho jsem neresil. Snad jen lozisko zadniho kola, spojka (stara uz mela skutecne odslouzino) a skutecne horkou chvilku mi pripravila snad jen pojistkova skrinka (deska), kterou jsem po nekolika pokusech o prepajeni a nekolika vypadcich koupil za 1300,- novou. Od ty doby paradicka a jen jsem jezdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.