Mikeš Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Ahoj, mám problém, koupil jsem si new radio a když jsem ho chtěl vyměnit za originální rádio objevil se mi problém s místem za rádiem. nemůžu tam vměstnat 3xRCA a ještě napájení a redukci na anténu. Slyšel jsem že prý se nějak dá vzadu něco nějak, aby tam bylo víc místa...prosím poradte jak na to. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 (editace) Normální věc, mrkni dozadu do palubky, je tam takové téčko. Vezmi pilku a fik... Editováno: 2. Únor 2007, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Hlavně nic prosím tě neřezej. Poradím tí míň invazivní metodu, protože semměl stejný problém jako ty a už sem byl v koncích. Vyndej z aplubky prostřední díl ofukovače ten jak je v něm i spínač pro blikání všech blinkrů pak budeš mít tím otvorem krásně prostor upravit kabey tak, aby se tam radio hezky vešlo. Mě to můj problém vyřešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 (editace) Jenze nektera radia maji konektory umisteny tak, ze se to tam proste se zapojenyma kabelama nevejde, takze nezbyde nic jineho, nez to uriznout... ostatne dela to tak vetsina lidi, co znam... Jinak ja to nerezal pilkou, ale rozpalil jsem nuz nad plamenem a urizl ten plast tim. Bylo rychle, pohodlne a bezbolestne :-) Editováno: 6. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 (editace) jj. taky jsem vyřezával kousek plastu kvůli konektoru atény...i když..chyběly snad jen dva milimetříky Editováno: 6. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Hlavně nic prosím tě neřezej. Poradím tí míň invazivní metodu, protože semměl stejný problém jako ty a už sem byl v koncích. Vyndej z aplubky prostřední díl ofukovače ten jak je v něm i spínač pro blikání všech blinkrů pak budeš mít tím otvorem krásně prostor upravit kabey tak, aby se tam radio hezky vešlo. Mě to můj problém vyřešilo. Jo, tak hodně štěstí, až budeš mít rádio s 3x RCA, do toho ISO, do toho anténu, atd. Pak mi přijeď ukázat, jak to tam porovnáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) Jasně, ta přepážka vzadu je dobře myšlená, ale nedomyšlená. Bez jejího odstranění tam člověk nic jiného nedá. Možná tak nějakej Mecosonic od Vietnamců Editováno: 6. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufubystoka Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Zdravim, nechcem zakladat novu temu ale kde by som mohol zohnat redukciu z origo radia DANCE na klasicku EU koncovku a redukciu na antenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Myslíš ISO konektory? DANCE není na ISO? Aha, asi ne http://www.extremeaudio.de/de/aiv-510628-vw-golf-v-golf-plus-touran-oem-autoradio-adapter.html No, ale redukci DANCE -> ISO nevím nevím Ale tímto by snad vybruslit z toho šlo, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufubystoka Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 (editace) Jasne myslim ze s tymto by to slo a mas nejaky link na eshop prosim? chcem to zohnat co najskor pretoze moju fabiu pouzivam na taxik a ak vyberiem DANCE a hodim tam nejake ine radio presne mi tam vojde vysielacka, ale nazad k teme a redukciu na antenu? Editováno: 6. Květen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Zrovna pod slovíčkem "tímto" je dokaz Koukám, že nedávno byl dotaz i zde na fóru. Hledej MOST, ISO, Handsfree, Parrot http://mobile.itek.cz/handsfree-redukce-a-adaptery/X9165290-KABELAZ-K-SADE-PARROT Si myslím, že kdokoliv kdo prodává audio, HF atd do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufubystoka Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 (editace) Dakujem velmo pekne Editováno: 7. Květen 2011, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.