olaf Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 není to dlouho co se to tady řešilo, muže mě něko poradit co je to za generaci měla by to být 3 g. ,ale jen projistotu . Aby nedošlo k omylu?A ještě radu ,bude funkční central a stahování oken když vyměním jednotky ,kromě té u řidiče,, zatím jí nemám. DĚKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 3. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 A JEŠTĚ JEDNA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 není to dlouho co se to tady řešilo, muže mě něko poradit co je to za generaci měla by to být 3 g. ,ale jen projistotu . Aby nedošlo k omylu?A ještě radu ,bude funkční central a stahování oken když vyměním jednotky ,kromě té u řidiče,, zatím jí nemám. DĚKUJI Pravděpodobně nebude... když jsem měl jinou u spolujezdce, tak to nezamykalo... a musel jsem jí mít odpojenou - protože to blokovalo všechnu komunikaci v CAN komfortu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 To to nikdo neví,,,,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 To nikdo neví ,notak měla by to být 3.g a mně schazí jednotka u řidiče,ale to čislo na štitku je nějaky jiný než toco ja všude udaváno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 To nikdo neví ,notak měla by to být 3.g a mně schazí jednotka u řidiče,ale to čislo na štitku je nějaky jiný než toco ja všude udaváno. Číslo je uvedený na motorku... pošli fotku cosbymu... ten je na tohle expert... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 vypadá to že je to Canová pro III.generaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Tak snad jo ,DÍK ja jen že musim dokoupit jednu k řidiči a nevím jestli mám shanět jednotku se stejným číslem jak mám na těch ostatních,.a nebo tu stím 1U4 959 801D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Když máš relátka Tyco měla by to být III generace. Měl jsem jich otevřených cca 10 a Siemens byla II gen. a Tyco vždy III. Teď je tu někdo na fóru prodává tuším kolem 600,- Jo je to tady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Tak OK ja dokoupím tu poslední a vrhnu se nato . DĚKUJI ZA RADY PANOVÉ. Ještě tam dostat ten maxidot bude to zase o něco lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Tak OK ja dokoupím tu poslední a vrhnu se nato . DĚKUJI ZA RADY PANOVÉ. Ještě tam dostat ten maxidot bude to zase o něco lepší. Jo,jo, taky jsem to absolvoval, všechny dveřní jednotky, palubka s maxikem, všechny zámky, vystřelováky, komfortka... Akorát se pořád trápim s airbagovkou, ty máš jaký MR ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Moje MR je2001,alemam novou elekro. a inter. to je z 2003.maxik už je nachistanej jen mam problem s imo nemam pin, klýče a zámky už taky jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.