Publikováno Únor 3, 200718 r není to dlouho co se to tady řešilo, muže mě něko poradit co je to za generaci měla by to být 3 g. ,ale jen projistotu . Aby nedošlo k omylu?A ještě radu ,bude funkční central a stahování oken když vyměním jednotky ,kromě té u řidiče,, zatím jí nemám. DĚKUJI
Únor 3, 200718 r není to dlouho co se to tady řešilo, muže mě něko poradit co je to za generaci měla by to být 3 g. ,ale jen projistotu . Aby nedošlo k omylu?A ještě radu ,bude funkční central a stahování oken když vyměním jednotky ,kromě té u řidiče,, zatím jí nemám. DĚKUJI Pravděpodobně nebude... když jsem měl jinou u spolujezdce, tak to nezamykalo... a musel jsem jí mít odpojenou - protože to blokovalo všechnu komunikaci v CAN komfortu...
Únor 4, 200718 r Autor To nikdo neví ,notak měla by to být 3.g a mně schazí jednotka u řidiče,ale to čislo na štitku je nějaky jiný než toco ja všude udaváno.
Únor 4, 200718 r To nikdo neví ,notak měla by to být 3.g a mně schazí jednotka u řidiče,ale to čislo na štitku je nějaky jiný než toco ja všude udaváno. Číslo je uvedený na motorku... pošli fotku cosbymu... ten je na tohle expert...
Únor 4, 200718 r Autor Tak snad jo ,DÍK ja jen že musim dokoupit jednu k řidiči a nevím jestli mám shanět jednotku se stejným číslem jak mám na těch ostatních,.a nebo tu stím 1U4 959 801D.
Únor 5, 200718 r Když máš relátka Tyco měla by to být III generace. Měl jsem jich otevřených cca 10 a Siemens byla II gen. a Tyco vždy III. Teď je tu někdo na fóru prodává tuším kolem 600,- Jo je to tady .
Únor 5, 200718 r Autor Tak OK ja dokoupím tu poslední a vrhnu se nato . DĚKUJI ZA RADY PANOVÉ. Ještě tam dostat ten maxidot bude to zase o něco lepší.
Únor 5, 200718 r Tak OK ja dokoupím tu poslední a vrhnu se nato . DĚKUJI ZA RADY PANOVÉ. Ještě tam dostat ten maxidot bude to zase o něco lepší. Jo,jo, taky jsem to absolvoval, všechny dveřní jednotky, palubka s maxikem, všechny zámky, vystřelováky, komfortka... Akorát se pořád trápim s airbagovkou, ty máš jaký MR ?
Únor 5, 200718 r Autor Moje MR je2001,alemam novou elekro. a inter. to je z 2003.maxik už je nachistanej jen mam problem s imo nemam pin, klýče a zámky už taky jsou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.