Přejít na obsah

prosím o radu

olaf

Doporučené příspěvky

není to dlouho co se to tady řešilo, muže mě něko poradit co je to za generaci měla by to být 3 g. ,ale jen projistotu . Aby nedošlo k omylu?A ještě radu ,bude funkční central a stahování oken když vyměním jednotky ,kromě té u řidiče,, zatím jí nemám. DĚKUJI :unsure:

post-28-1170525196.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

není to dlouho co se to tady řešilo, muže mě něko poradit co je to za generaci měla by to být 3 g. ,ale jen projistotu . Aby nedošlo k omylu?A ještě radu ,bude funkční central a stahování oken když vyměním jednotky ,kromě té u řidiče,, zatím jí nemám. DĚKUJI :unsure:

Pravděpodobně nebude... když jsem měl jinou u spolujezdce, tak to nezamykalo... a musel jsem jí mít odpojenou - protože to blokovalo všechnu komunikaci v CAN komfortu...

Odkaz ke komentáři

Tak OK ja dokoupím tu poslední a vrhnu se nato . DĚKUJI ZA RADY PANOVÉ. -_- Ještě tam dostat ten maxidot bude to zase o něco lepší.

Jo,jo, taky jsem to absolvoval, všechny dveřní jednotky, palubka s maxikem, všechny zámky, vystřelováky, komfortka... Akorát se pořád trápim s airbagovkou, ty máš jaký MR ?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...