Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

není to dlouho co se to tady řešilo, muže mě něko poradit co je to za generaci měla by to být 3 g. ,ale jen projistotu . Aby nedošlo k omylu?A ještě radu ,bude funkční central a stahování oken když vyměním jednotky ,kromě té u řidiče,, zatím jí nemám. DĚKUJI :unsure:

post-28-1170525196.jpg

Vloženo
není to dlouho co se to tady řešilo, muže mě něko poradit co je to za generaci měla by to být 3 g. ,ale jen projistotu . Aby nedošlo k omylu?A ještě radu ,bude funkční central a stahování oken když vyměním jednotky ,kromě té u řidiče,, zatím jí nemám. DĚKUJI :unsure:

Pravděpodobně nebude... když jsem měl jinou u spolujezdce, tak to nezamykalo... a musel jsem jí mít odpojenou - protože to blokovalo všechnu komunikaci v CAN komfortu...

Vloženo

To nikdo neví ,notak měla by to být 3.g a mně schazí jednotka u řidiče,ale to čislo na štitku je nějaky jiný než toco ja všude udaváno.

Vloženo
To nikdo neví ,notak měla by to být 3.g a mně schazí jednotka u řidiče,ale to čislo na štitku je nějaky jiný než toco ja všude udaváno.

Číslo je uvedený na motorku... pošli fotku cosbymu... ten je na tohle expert...

Vloženo

Tak snad jo ,DÍK ja jen že musim dokoupit jednu k řidiči a nevím jestli mám shanět jednotku se stejným číslem jak mám na těch ostatních,.a nebo tu stím 1U4 959 801D. :unsure:

Vloženo

Když máš relátka Tyco měla by to být III generace. Měl jsem jich otevřených cca 10 a Siemens byla II gen. a Tyco vždy III. Teď je tu někdo na fóru prodává tuším kolem 600,- Jo je to tady .

Vloženo

Tak OK ja dokoupím tu poslední a vrhnu se nato . DĚKUJI ZA RADY PANOVÉ. -_- Ještě tam dostat ten maxidot bude to zase o něco lepší.

Vloženo
Tak OK ja dokoupím tu poslední a vrhnu se nato . DĚKUJI ZA RADY PANOVÉ. -_- Ještě tam dostat ten maxidot bude to zase o něco lepší.

Jo,jo, taky jsem to absolvoval, všechny dveřní jednotky, palubka s maxikem, všechny zámky, vystřelováky, komfortka... Akorát se pořád trápim s airbagovkou, ty máš jaký MR ?

Vloženo

Moje MR je2001,alemam novou elekro. a inter. to je z 2003.maxik už je nachistanej jen mam problem s imo nemam pin, klýče a zámky už taky jsou.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...