Přejít na obsah

Naše koníčky, zájmy...


Peterer

Doporučené příspěvky

jj, H0

Nemáš ještě nějaký fotky? :)

Tak to jsme na tom stejně, vetšina jsou odlitky Pavla Číže s pojezdem Roco a digitálním dekodérem Lenz... ;)

Fotek moc není, bo je to ještě ve výstavbě, ale něco se najde. Tady je zvolenská 753.053, která jezdí v Brezně a je to v současnosti poslední jezdící 753 na Slovensku... <_<

post-31-1172946694.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A další exóóót - Pišta, alias řada 735. Model je letovanej z leptanýho mosaznýho plechu, ale na to já bych nebyl, postavil ho železniční fotograf Honza Kopal... ;) Za ním je posunující "velkej hektor", alias řada 721... ;) Jinak si všimni, že na celým kolejišti jsou všechny osobní auta v zásadě Škodovky... lollollol

post-31-1172947938.jpg

Editováno: , autor: Spidi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je super :worthy:palec2:

Já mám brejlovce čtyři ČStrain a zbytek od Číže, šest mračounů, dva kocoury(742), čmeláka a osmsetdesítku motorák. Jezdil jsem do Prahy na masarykáč na burzy.

Asi se u tebe budu muset zastavit...

Tak to máš slušnej repertoár... lol

Já mám kromě té parní mazutky 7 brejlí, jednu zamráču, pištu, hektora, rosničku od Vacka (jo tu příšernou), tři Sergeje a horká novinka - Pomeranč 776.005 - ten má taky zvukovej modul... :palec2:

No a ještě mám rozpracovaný další dva brejláčky... ;)

Z motoráků mám 810 taky, včetně přívesnýho Bafíku a ještě krokodýla 850 - ten je sice takovej nemastnej neslanej, ale byl to takovej první vlastní poschopnej stroj... ;)

post-31-1172950270.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z brejlí ještě 753 006 na které jsem se i svezl.

No pěkná pěkná... :palec2:

Ale aby tady nebyly jen mašinky, vytáhnu dalšího koníčka, plastikový stavebnice letadel v měřítku 1:72, mám asi 250 kusů, převážně "roury" v čs. barvách - na přiloženém snímku MiG-23BN, ještě bez dokoncené kabiny a podvozku ;)

post-31-1172954086.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted jsem si vzal pravítko, ale to je opravdu hovado pavouk. Co to žere, to by mohl žrát malí děti............

no hele ochocit nejde, na to je to moc hloupe zvire, ale kdyz ho nebudes moc provokovat, tak na tebe nezautoci... :) pro inspiraci hazim foto skoro dospele blondii ;)

To je paráda, ale nevím. Měl bych strach. No a dej me tomu, že tě kousne. Jak hluboko má skus a to má v sobě nějakej jed a můžeš umřít nebo je to jenom taký, že tě kousne a nic víc. pouze to bolí :(

s tim kousnutim, je to zavisle od druhu, vetsina druhu je mirne jedovatych, takze kdyz te kousnou, tak to misto treba zrudne nebo tak, u nekterych druhu je ale mozne, ze te bude treba brnet cela ta pokousana ruka treba az tyden....me se to este nepostestilo!! :)

hlavne musis bejt fakt kopyto, aby te ten pavouk kousnul, nejdriv, kdyz je vystrasenej, nebo tak, tak zacne vykopavat zahave chloupky ze zadecku...to te muze tak max. svedit, kdyz te todle neodradi, tak se zacne stavet do obranneho postoje a pak teprve kouse, ale je to fakt az ta krajni varianta... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...