baurak Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 pani a neviete poradit nejaku stranku prip. program na hold' em? pretoze na partypoker.com sa hra o peniaze a o tie hram len nazivo, tak len taky mierny trening cez comp...? na bwín muzes hrat gratis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Na bet-at-home muzes hrat zdarma ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Na vojně jsem jezdil s touhle houfnicí a tak jsem si ji pak musel sehnat i jako model Každopádně na to rád vzpomínám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Na vojně jsem jezdil s touhle houfnicí a tak jsem si ji pak musel sehnat i jako model Každopádně na to rád vzpomínám si to kup v životní, armáda to odprodává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 si to kup v životní, armáda to odprodává Jak ten s tim BVPéčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Pekny, co to ma za typovy oznaceni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Pekny, co to ma za typovy oznaceni? ShH 2S1 122mm "Gvozdik" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 ShH 2S1 122mm "Gvozdik" Diks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Zrovna jsem něco dokončil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Pěkná Mephiská kráska. To je Academka 1/72 že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Pěkná Mephiská kráska. To je Academka 1/72 že? jojo... však mi to dalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 jojo... však mi to dalo... Je i film Mephiská kráska.... Pěkné , taky máme jednu B17 doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Je i film Mephiská kráska....Pěkné , taky máme jednu B17 doma. Film mám taky, sehnal jsem ještě knížku - životopis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Dobrej napad na co bych se mohl podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Nejlepší je podle mě původní film z roku 44 ( asi). Tam jsou použitý autentický záběry z posledního náletu. V novém zpracování ala Hollywood tak trochu překroutili historii když MB přistála jak řešeto. Přitom poslední let proběhl bez jediného škrábnutí a naprosto v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) Nejlepší je podle mě původní film z roku 44 ( asi). Tam jsou použitý autentický záběry z posledního náletu. V novém zpracování ala Hollywood tak trochu překroutili historii když MB přistála jak řešeto. Přitom poslední let proběhl bez jediného škrábnutí a naprosto v pohodě. Ten puvodni film bych docela rad videl... Ale na druhou stranu... kdyz clovek nezna skutecnej prubeh posledniho letu a vidi to poprvy, tak si myslim, ze to je dobry. Mne osobne to neva... film jsem videl tolikrat, ze to ani nepocitam :D Jinak jsem docela nemohl, kdyz v knizce psali o povalecnem turne... Pri jednom letu protahnul MB pres kridlo mezi dvema budovama radnice nebo co to bylo. Jen to tam vytriskalo asi dve okna do kancelare... Ja zkusim najit v knizce obrazek ty budovy... Editováno: 4. Únor 2008, autor: Com-aaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Ten puvodni film bych docela rad videl... Ale na druhou stranu... kdyz clovek nezna skutecnej prubeh posledniho letu a vidi to poprvy, tak si myslim, ze to je dobry. Mne osobne to neva... film jsem videl tolikrat, ze to ani nepocitam :DJinak jsem docela nemohl, kdyz v knizce psali o povalecnem turne... Pri jednom letu protahnul MB pres kridlo mezi dvema budovama radnice nebo co to bylo. Jen to tam vytriskalo asi dve okna do kancelare... Ja zkusim najit v knizce obrazek ty budovy... Neříkám že to nové zpracování je uplně out, jen do něj zapracovali všechny příhody, souboje, sestřely sesterských mašin atd. co se MB stalo během služby. Bohužel MB nebyla první mašina která dosáhla 25 náletů, ale byla tak nějak mediálně nejznámější, tak jí využili. Pro zajímavost, dochovala se do dnešních dnů a to v Muzeu USAF v Daytoně, Ohio, kde jí před pár lety restaurovali a dali znovu do lesku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Kazdopadne ten starej filmecek sem taky nevidel jen tu "novejsi" verzi a ta je super. Sveho casu to byl jeden z mojich nejoblibenejsich filmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Neříkám že to nové zpracování je uplně out, jen do něj zapracovali všechny příhody, souboje, sestřely sesterských mašin atd. co se MB stalo během služby.Bohužel MB nebyla první mašina která dosáhla 25 náletů, ale byla tak nějak mediálně nejznámější, tak jí využili. Pro zajímavost, dochovala se do dnešních dnů a to v Muzeu USAF v Daytoně, Ohio, kde jí před pár lety restaurovali a dali znovu do lesku. Nedavno jsem to na netu nasel. Je tam dost obrazku z restaurovani... docela goood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 http://www.memphisbelle.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Michale to je ono. Já se zeptám kluků, jestli někdo nemá ten původní film na DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Michale to je ono. Já se zeptám kluků, jestli někdo nemá ten původní film na DVD. Kdyby něco, mám eminentní zájem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Kdyby něco, mám eminentní zájem!! Zatím nic neslibuju, rozhodím sítě mezi kolegy modeláře. Někdo by ten film mohl mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) Tak tady jsou ty obrázky. Obal knížky a fotka těch budov... Ještě jsem na půdě objevil model B-17, který jsem dělal cca před 10 lety - tak postupně restauruju a nějaký foto potom ještě dotlačím Editováno: 5. Únor 2008, autor: Com-aaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) To je ale nových informací...ten starý film neznám, ale rád poznám... Editováno: 5. Únor 2008, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.