Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

pani a neviete poradit nejaku stranku prip. program na hold' em? pretoze na partypoker.com sa hra o peniaze a o tie hram len nazivo, tak len taky mierny trening cez comp...? lol

na bwín muzes hrat gratis ;)

Na bet-at-home muzes hrat zdarma :D ...

• 2 týdny později...

Na vojně jsem jezdil s touhle houfnicí a tak jsem si ji pak musel sehnat i jako model :) Každopádně na to rád vzpomínám ;)

post-320-1200477073_thumb.jpg

post-320-1200477101_thumb.jpg

post-320-1200477127_thumb.jpg

Na vojně jsem jezdil s touhle houfnicí a tak jsem si ji pak musel sehnat i jako model :) Každopádně na to rád vzpomínám ;)

si to kup v životní, armáda to odprodává :p

si to kup v životní, armáda to odprodává :p

Jak ten s tim BVPéčkem :)

Pekny, co to ma za typovy oznaceni? :)

Pekny, co to ma za typovy oznaceni? :)

ShH 2S1 122mm "Gvozdik" ;)

ShH 2S1 122mm "Gvozdik" ;)

Diks :)

• 3 týdny později...

Zrovna jsem něco dokončil...

post-5259-1202108019_thumb.jpg

post-5259-1202108039_thumb.jpg

post-5259-1202108052_thumb.jpg

post-5259-1202108067_thumb.jpg

post-5259-1202108082_thumb.jpg

Pěkná Mephiská kráska. :palec2: To je Academka 1/72 že?

Pěkná Mephiská kráska. :palec2: To je Academka 1/72 že?

jojo... ;) však mi to dalo...

• Autor
jojo... ;) však mi to dalo...

Je i film Mephiská kráska....

Pěkné :palec2: , taky máme jednu B17 doma.

Je i film Mephiská kráska....

Pěkné :palec2: , taky máme jednu B17 doma.

Film mám taky, sehnal jsem ještě knížku - životopis

Dobrej napad na co bych se mohl podivat ;)

Nejlepší je podle mě původní film z roku 44 ( asi). Tam jsou použitý autentický záběry z posledního náletu. V novém zpracování ala Hollywood tak trochu překroutili historii když MB přistála jak řešeto. :feve:

Přitom poslední let proběhl bez jediného škrábnutí a naprosto v pohodě.

Nejlepší je podle mě původní film z roku 44 ( asi). Tam jsou použitý autentický záběry z posledního náletu. V novém zpracování ala Hollywood tak trochu překroutili historii když MB přistála jak řešeto. :feve:

Přitom poslední let proběhl bez jediného škrábnutí a naprosto v pohodě.

Ten puvodni film bych docela rad videl... Ale na druhou stranu... kdyz clovek nezna skutecnej prubeh posledniho letu a vidi to poprvy, tak si myslim, ze to je dobry. Mne osobne to neva... film jsem videl tolikrat, ze to ani nepocitam :D :D

Jinak jsem docela nemohl, kdyz v knizce psali o povalecnem turne... Pri jednom letu protahnul MB pres kridlo mezi dvema budovama radnice nebo co to bylo. Jen to tam vytriskalo asi dve okna do kancelare... Ja zkusim najit v knizce obrazek ty budovy...

Upraveno od Com-aaR

Ten puvodni film bych docela rad videl... Ale na druhou stranu... kdyz clovek nezna skutecnej prubeh posledniho letu a vidi to poprvy, tak si myslim, ze to je dobry. Mne osobne to neva... film jsem videl tolikrat, ze to ani nepocitam :D :D

Jinak jsem docela nemohl, kdyz v knizce psali o povalecnem turne... Pri jednom letu protahnul MB pres kridlo mezi dvema budovama radnice nebo co to bylo. Jen to tam vytriskalo asi dve okna do kancelare... Ja zkusim najit v knizce obrazek ty budovy...

Neříkám že to nové zpracování je uplně out, jen do něj zapracovali všechny příhody, souboje, sestřely sesterských mašin atd. co se MB stalo během služby.

Bohužel MB nebyla první mašina která dosáhla 25 náletů, ale byla tak nějak mediálně nejznámější, tak jí využili. Pro zajímavost, dochovala se do dnešních dnů a to v Muzeu USAF v Daytoně, Ohio, kde jí před pár lety restaurovali a dali znovu do lesku. kol5

Kazdopadne ten starej filmecek sem taky nevidel jen tu "novejsi" verzi a ta je super. Sveho casu to byl jeden z mojich nejoblibenejsich filmu.

Neříkám že to nové zpracování je uplně out, jen do něj zapracovali všechny příhody, souboje, sestřely sesterských mašin atd. co se MB stalo během služby.

Bohužel MB nebyla první mašina která dosáhla 25 náletů, ale byla tak nějak mediálně nejznámější, tak jí využili. Pro zajímavost, dochovala se do dnešních dnů a to v Muzeu USAF v Daytoně, Ohio, kde jí před pár lety restaurovali a dali znovu do lesku. kol5

Nedavno jsem to na netu nasel. Je tam dost obrazku z restaurovani... docela goood

Michale to je ono. :palec2:

Já se zeptám kluků, jestli někdo nemá ten původní film na DVD.

Michale to je ono. :palec2:

Já se zeptám kluků, jestli někdo nemá ten původní film na DVD.

Kdyby něco, mám eminentní zájem!! ;)

Kdyby něco, mám eminentní zájem!! ;)

Zatím nic neslibuju, rozhodím sítě mezi kolegy modeláře. Někdo by ten film mohl mít.

Tak tady jsou ty obrázky. Obal knížky a fotka těch budov...

Ještě jsem na půdě objevil model B-17, který jsem dělal cca před 10 lety - tak postupně restauruju a nějaký foto potom ještě dotlačím ;)

post-5259-1202205483_thumb.jpg

post-5259-1202205502_thumb.jpg

Upraveno od Com-aaR

• Autor

To je ale nových informací...ten starý film neznám, ale rád poznám...

Upraveno od Peterer

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.