beeson Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Něco jsem vylovil, v odkazu je 40 minutový celobarevný filmeček o Mephis Bell z války. Je možné ho stáhnout různém rozlišení. Přeju hezké pokoukání. http://www.archive.org/details/MemphisBelle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Už jsem stáhl pane.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Tahal jsem to v tom balení 600MB, ale stojí to za to... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Hlavně že vám to líbí kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Hlavně že vám to líbí kucí Si piš čéče!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 tak jsem začal fotit hokej ,zatím se učím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 a tady foto ,kdo pozn kdo to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 a tady foto ,kdo pozn kdo to je ? No ja jsem z 3nce takze bych mel znat jeho jmeno Roman Čechmanek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 No ja jsem z 3nce takze bych mel znat jeho jmeno Roman Čechmanek?? taky bych to takhle typoval ,ale nejsem si jisty ,tady ho neni moc poznat..., Jedno je jiste ,ucite to neni Vojtek .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 taky bych to takhle typoval ,ale nejsem si jisty ,tady ho neni moc poznat..., Jedno je jiste ,ucite to neni Vojtek .., Nn Vojtek to urco neni on ma jeste tu starou helmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 taková lehká otázka ,No Roman se dobře fotí . je to profík a jeho styl chytání je parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 taková lehká otázka ,No Roman se dobře fotí . je to profík a jeho styl chytání je parádní Ja si myslim ze Martin Vojtek chyta lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 to možná jo ,ale Roman má lepší styl pro focení .U Martina Vojtka je docela problém zachytit ,nějakej pěknej postoj nebo zákrok . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 ale tady jeden záběr ,kdy zapózoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 ale tady jeden záběr ,kdy zapózoval Jj tak to je dobra fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 hezky pane culda, asi te povu na nas hokej abych mel nejaky svoje fotky taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Culdo už ti to docela jde, vybral jsi si docela těžké téma na focení, pro začátek, a k tomu nemáš moc rychlý foťák, klobouk dolů... Použiju ještě jednu tvou foto, snad se nezlobíš, jsou zde i Romanovi záda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 no ještě mi připomínej ,že mam pomalej foťák , to budu řešit v létě , jestli koupit E3 nebo canon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Já to nemyslel zle...je to o penězích a na Olyho jsou ta fota ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 a tady jeden SPARŤAN - OMLUVTE KVALITU to bylo moje úplně první focení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Já to nemyslel zle...je to o penězích a na Olyho jsou ta fota ... díky to potěší . uvidím v létě jak to pořeším , ale je vidět ,že OLY nemá tak dobrý skla . naučím se trochu fotit a koupím něco lepšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 hezky pane culda, asi te povu na nas hokej abych mel nejaky svoje fotky taky tak když tam pořádně rozsvítíte ,tak to není problém , prej mam pěkný fotky tak to budu drahej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 no tak ja nevim jaky je svetlo v letnanech jeeeeee ten spartan ma betony presne jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 tak to se někdy budu muset zastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 tak to se někdy budu muset zastavit .......a vem to přes Louny...... já taky potřebuju něco pro fanynky............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.