Publikováno Únor 4, 200718 r hledam ty chromovi zarovky na blinkri. jaky blikaji pak oranzove. nevite kde je muzu koupit?
Únor 4, 200718 r majú ich TOUAREGY v smerovkách žiarovka modré sklo - N 102 564 02 žiarovka strieborne sko - N 102 564 04
Únor 5, 200718 r Tak v chovatelských potřebách bych je teda nehledal. Upraveno Únor 5, 200718 r od Pavko
Únor 5, 200718 r Pavko + Profor >> Na vysvětlenou V popisu mého auta http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10087 nebo na www.combimafie.wz.cz jsem se zmínil o tom že tam mám chromové žárovky a hned se mě někdo ptal kde se dají koupit, kolik stojí, jestli bych jim je neposlal atd. Jelikož vlastním uváděný e-shop dal jsem je tam a klukům co je chtěli jsem potom napsal jen odkaz jako Schlumpfovi. S nálepkami to bylo podobné toliko chovatelské potřeby s autodoplňky
Únor 5, 200718 r ale my sme ta tu nemali tendenciu vobec dojebavat len nam to prišlo trochu divné ok?
Únor 5, 200718 r http://www.petmarket.cz/scripts/zbozi.php?KID=77 Jestli mohu radit,tak tyto žárovky nekupuj.Já je koupil a rychle se jich zbavím.Oproti origo mají poloviční svítivost.
Únor 5, 200718 r myslím že najlepšie kvalitatívne budú tie čo som napísal, takže pekne do predajne VW a zobrať podla čísla aké chcete. ja mám tie modré a svietia ako normálne žlté a vôbec sa mi nezdá čo tu už raz bolo postnuté, že svietia dofialova alebo ako....
Únor 5, 200718 r měl sem je ve fabce nejaké no name a svítivost byla tak o 10% nišší hlavně sem neměl zabarvené blinkry jinak sem je viděl v D+M autodoplnky za pár kaček
Únor 5, 200718 r http://www.petmarket.cz/scripts/zbozi.php?KID=77 Jestli mohu radit,tak tyto žárovky nekupuj.Já je koupil a rychle se jich zbavím.Oproti origo mají poloviční svítivost. Mám je na autě a nepozoruji velký rozdíl - zkusím vyfotit jednu stranu s origo a jednu s chrom jestli to na fotkách bude vidět. To profor: Ani jsem to tak nebral že by jste mě dojebavali nejsem žádná netykavka. Upraveno Únor 5, 200718 r od alpako
Duben 26, 200718 r Výrobce firma autolamp co má fabriku u HK prodává v podnikové prodejně chromovanou žárovku za 50kč/kus chtěl jsem do toho jít ale když ted slyším že to udajně skoro nesvítí...........jak to tedy je?
Duben 26, 200718 r a co takhle použít diademky???? Jo jo ty jsou OK, ale ta cena To máš pravdu, cena není nic moc, ale já je mám už 4 roky a v pohodě
Duben 26, 200718 r Výrobce firma autolamp co má fabriku u HK prodává v podnikové prodejně chromovanou žárovku za 50kč/kus chtěl jsem do toho jít ale když ted slyším že to udajně skoro nesvítí...........jak to tedy je? Jestli ti mohu poradit,tak nebrat.Já je mám a přemýšlím že je v létě asi vyhodím.Svítí o dost míň.
Duben 27, 200718 r tady jsou pro představu ty DIADEMky, ale strašně blbě se to fotí, chce to vidět live
Duben 27, 200718 r Ja mam tieto origo VW čo sa montujú ale rozmýšlam že kúpim tie chromové... Múžu se prosím zeptat proč je chceš vyměnit?Chromový mám a už je nechci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.