Fábiátor Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Já mám diademky modré a svítí mnohem lépe a více než originál oranžové Taky bych je bral,ale na můj vkus jsou docela drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Ja mam tieto origo VW čo sa montujú ale rozmýšlam že kúpim tie chromové... Múžu se prosím zeptat proč je chceš vyměnit?Chromový mám a už je nechci. Chcel som ich skusiť, ty si mal nejake "noname"? Ja myslim že keď ich davaju do touaregu tak by nemali byť zlé, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Ja mam tieto origo VW čo sa montujú ale rozmýšlam že kúpim tie chromové... Múžu se prosím zeptat proč je chceš vyměnit?Chromový mám a už je nechci. Chcel som ich skusiť, ty si mal nejake "noname"? Ja myslim že keď ich davaju do touaregu tak by nemali byť zlé, nie? Právě to jsou oni.Ale pokuď nevěříš,kup je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Hm, dám teda na radu a nekúpim ich.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Ja mam ty od Philipsu, Silver Vision 21W a naprosta spokojenost, svitivost je dle meho nazoru vyssi nez u klasiky. Jen ta cena, cca 450,- Kc/pár. Foto treba zde: http://www.autodoplnky.cz/sys.php?action=i...s_light_005.jpg Chromove noname za 50,- Kc/ks jsem zkousel, hned sly ven, svitivost o 50% mensi nez klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Ja mam ty od Philipsu, Silver Vision 21W a naprosta spokojenost, svitivost je dle meho nazoru vyssi nez u klasiky. Jen ta cena, cca 450,- Kc/pár. Foto treba zde: http://www.autodoplnky.cz/sys.php?action=i...s_light_005.jpg Chromove noname za 50,- Kc/ks jsem zkousel, hned sly ven, svitivost o 50% mensi nez klasika. Musím s tebou jen souhlasit.Možná to není o 50%,ale svítí rozhodně míň.Ale ta cena za ty philipsy,je brutální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Ta cena je podla mňa normál, aspoň na SK pomery, u nás je všetko aspon raz tak drahé a čo narobíme? Nič. Ja som si napr teraz objednal nové výbojky 6000K do JMD či ako sa to volá a budú ma stáť 3500SK...zabolí, ale 6000K chcem. Inak k tým Philipsom: by ma zaujímalo čo to znamená 100perc design :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Ahoj, jenom malej dotaz, při výměně výbojek a ostatních žárovek v př. světle se musí demontovat narazník a světla musí ven ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Nie, akurát na lavom svetle musíš odskrutkovať dve skrutky čo držia ten krycí priesvitný plast v zadu svetla, doklopiť menič a odcvaknúť ten plast zo západiek a máš prístup k žiarovke dialkových a k výbojke, na tú však pozor, je tam ten VN kábel dosť krátky a k tomu aj tvrdý takže s ním to ide ťažko. Preto sa v natáčacích svetlách používajú D1S výbojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Já jen, že když jsem byl na jedný garančce tak jsem je žádal ať mi vymění dálk. žárovky za ty co jsem jim dal a oni mi pak řekli, že jsem přinesl jiný než tam jsou a že stejně by museli demontovat nárazník a světla a měnit to v prachotěsný komoře kvůli výbojkám , mimochodem v xeno jsou jako dálka použitý H7 že ? nebo se pletu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Páni a čo poviete na tieto? Sú to PHILIPSy a nemenia farbu ako tie diademy ktoré sú skôr do modra Tieto sú zlatej farby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tento tyzden som kupoval tie Diademky od Osramu. Cena 289,-sk/pár v NAY Elektrodome. Posudte sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Jestli mohu radit,tak tyto žárovky nekupuj.Já je koupil a rychle se jich zbavím.Oproti origo mají poloviční svítivost. A já je mám skoro 2 roky a žádný problém že by někdo přehlídnul že blikám nebo něco podobného žádný rozdíl není vidět - takže kecy,kecy,kecy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 A já je mám skoro 2 roky a žádný problém že by někdo přehlídnul že blikám nebo něco podobného žádný rozdíl není vidět - takže kecy,kecy,kecy Tak si na jednu stranu dej originál a na druhou tu chromovou.A jestli nepoznáš rozdíl,tak si zajdi na oční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Fábiátor: nie sú diademy ako diademy, ty si zrejme mal nejaké "...." Ja mám Osramy (origo VW group) a mám aj tie Philipsy ako som sem postoval a svietia luxusne. V predu v chróme mám Philipsy, tá žiarovka tam ani neni vidieť a v zadu mám diademy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.