Willis Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Scháním tu žárovku, zatím jsem našel jen toto. Cena 753Kč za pár: Parkovací žárovka OSRAM COOL BLUE HCP - Popis: Nejmodřejší parkovací žárovka s haloge-novou technikou. Dvojnásobná životnost v porovnání s běžnými typy. 12 Voltů, 5W, 2,1 x 9,5 d. Já je koupil v Cartechu, za 99,-Kč pár. Jsou od Phllipsu, ale už nevím jak se jmenují. Jsou to normál 5W žárovka, trochu do modra s xenonovým efektem, mám to jak v hlavních světlech tak v zrcátkách, tak v kufru.Mám je tam už 3 měsíc a je to stále výtečné. Kdo není pražák tak mu to pošlou a členové OC mají 10 % slevu. /nejsem jejich agent/. Kdyby jsi se podíval sem tak jsem tady o tom psal, je to fakt rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Také bych uvítal tip na nějaké žárovky do parkovaček ke xenonům. Pár jsem jich už koupil a buď svítí modře jako na vánočním stromečku a nebo žlutě. Jinak ty origo co dávají ke xenonům mají sice modré zabarvení ale svítí stejně do žluta. Při mé šikovnosti jsem jednu upustil na zem takže je po ní, no a nová stojí něco přes 100 kč. Jo kdyby alespoň svítila jako xenony tak si jich koupím víc ale takhle jsou to pro mě vyhozené peníze protože se mi nelíbí. Přeči si tohle nahoře, omylem jsem se citoval sám. Mám je tam fakt asi už 3 měsíce a stále spokojenej, do starý jsem taky kupoval kde co a za měsíc to změnilo barvu. Tyhle stále svítěj do bíla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 dneska jsem si menil parkovačky a nevim jak u normalnich haogenu, ale diky xenonovym střevům se k těm parkovačkám může jak doprdele! nemít tenký plochý kleštičky, vůbec jsem tu patici nevyndal a to mam prsty docela malý! fakt patent jak pojď mě jebat! ale vyskyt se mi problem, LED žárovičky svítí, ale vzdycky jenom 5 vteřin a pak zhasnou(na poloze prepinace, kdy maj svítit jenom ony), ve chvili, kdy prepnu na potkávačky, nerozsvítí se vůbec a auto hlásí vadnou levou i pravou parkovačku. čim to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Ledky ti tam fungovat nebudou, mají moc malý příkon, no a řídící jednotka kontroly žárovek to vyhodnotí jako vadnou žárovku. Jinak s tím přístupem k těm žárovkám máš pravdu. Je to opravdu zážitek. Jinak pro mě je největší problém vytáhnou konektor ze světlometu. Ať mačkám ja mačkám odjistit jazýček na konektoru je práce pro vrahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 no dyt nad tim jsem se taky vztekal jako prase, nakonec jsem musel vzit sikovky a tema jsem ho jednou vyndal, pak jsme ho vyndavali s tatou, ten do toho ruzne šťouchal a vzdycky sme ho nějak vyndali. no, ale s těma ledkama jsi me moc nepotěšil. tzn, že díky malýmu příkonu svítí jenom těch cca 5 vteřin? dovedu si představit, že jednotku kontroly žárovek nějak "omezim", ale hlavně aby to svítilo kua. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Myslí že se to tady již řešilo, je fakt že to asi zatím nikdo nedokázal nějak obejít např. pomocí nějakého přídavného odporu. Nejsem elektrikář, tak se do toho nepouštím i když bych uvítal nějaké žárovičky s barvou podobnou xenonům. Zatím jsem ve stádiu že něco koupím, po zapojení se mi to nelíbí , tak to věnuji jako dárek přátelům. Trochu nákladné ale co se dá dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 právě, me se tyhle líbí ke xenonum. kua, zacina mě sr*t, jak je to auto chytrý hledal jsem to tu, ale nikde jsem to nenasel. sem nas*anej jenom proto, ze budu snad muset ty svetla znova vyndavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Já už je vyndaval několikrát, teď zkouším barvu každé žárovky ve světle pro osvětlení kufru. Je to podstatně snazší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Scháním tu žárovku, zatím jsem našel jen toto. Cena 753Kč za pár: Parkovací žárovka OSRAM COOL BLUE HCP - Popis: Nejmodřejší parkovací žárovka s haloge-novou technikou. Dvojnásobná životnost v porovnání s běžnými typy. 12 Voltů, 5W, 2,1 x 9,5 d. Já je koupil v Cartechu, za 99,-Kč pár. Jsou od Phllipsu, ale už nevím jak se jmenují. Jsou to normál 5W žárovka, trochu do modra s xenonovým efektem, mám to jak v hlavních světlech tak v zrcátkách, tak v kufru.Mám je tam už 3 měsíc a je to stále výtečné. Kdo není pražák tak mu to pošlou a členové OC mají 10 % slevu. /nejsem jejich agent/. Myslel jsi tuto žárovku: Philips BlueVision Ultra W5W - Parkovačka 12V 5W Svítivost 3400 Kelvinu. Bílé světlo Skleněná Cena za pár cena 199Kč za pár www.cartechgroup.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Ty jsem měl,vyhození peníze.Teda furt lepší než ty klasické žluté,ale za měsíc mi praskly. Já na to zapoměl,dám jsem zítra foto těch mých jak jsem koupil u zapad.sousedů,i jak to svítí. Za tyhle zkušební koupě 5w žárovek jsem vyhodil dost peněz a až tyhle jsou výborný,jak barvou světla tak i životností. Zítra to jsem šoupnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Ty jsem měl,vyhození peníze.Teda furt lepší než ty klasické žluté,ale za měsíc mi praskly.Já na to zapoměl,dám jsem zítra foto těch mých jak jsem koupil u zapad.sousedů,i jak to svítí. Za tyhle zkušební koupě 5w žárovek jsem vyhodil dost peněz a až tyhle jsou výborný,jak barvou světla tak i životností. Zítra to jsem šoupnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 mě jebne. ted jsem by v servisu a tam mi řekli, ze proste OII ledky v parkovačkách nekousne kvuli tomu minimálnímu odporu, protože je vyhodnotí jako prasklý a vypne k nim proud. ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Scháním tu žárovku, zatím jsem našel jen toto. Cena 753Kč za pár: Parkovací žárovka OSRAM COOL BLUE HCP - Popis: Nejmodřejší parkovací žárovka s haloge-novou technikou. Dvojnásobná životnost v porovnání s běžnými typy. 12 Voltů, 5W, 2,1 x 9,5 d. Já je koupil v Cartechu, za 99,-Kč pár. Jsou od Phllipsu, ale už nevím jak se jmenují. Jsou to normál 5W žárovka, trochu do modra s xenonovým efektem, mám to jak v hlavních světlech tak v zrcátkách, tak v kufru.Mám je tam už 3 měsíc a je to stále výtečné. Kdo není pražák tak mu to pošlou a členové OC mají 10 % slevu. /nejsem jejich agent/. Myslel jsi tuto žárovku: Philips BlueVision Ultra W5W - Parkovačka 12V 5W Svítivost 3400 Kelvinu. Bílé světlo Skleněná Cena za pár cena 199Kč za pár www.cartechgroup.cz Asi ano, ten papír ve kterém to bylo jsem vyhodil, ale asi to jsou ony, akorát jsi mne zarazil s tou cenou, ale i to je možné, buď zdražil nebo si to já špatně pamatuju. Já můžu o těhle žárovkách říct a že už jsem jich v první Octavce vyzkoušel řadu/ i ledky/ a zatím jak jsem psal je mám už 4 měsíc a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Je to jednoduchý,nejdřív se musí vydloubnout samotné sklo zrcátka,to jsem udělal šroubováčkem který jsem zastrčil do mezery mezi samotné sklo zrcátka a plast.lakovaný kryt a jakoby ho vydloubnul ven a ono samo vyskočí,po té z něj odpojit dva kabliky od vyhřívání,pak ten lakovaný kryt ten je také jen nacvaknutý,ten se vytahuje směrem nahoru,chce to trochu síly a taky vyskočí samo a pak už je k žárovkám přístup,je tam klasická patice třeba jako ve světle a je tam obyč.5w žárovka.Já si ty žárovky měnil za 5W s xenon.efektem a výměna žárovek v obou zrcátkách mi trvala max.15min. Planuji vymenu techto 12V 5W (W5W) zarovek za jejich LED nahradu od jedne nemecke firmy, ktera zarucuje, ze se to chova stejne jako origo zarovka (tzn. ze to nevyvolava chyby v palub. pocitaci - ridici jednotce osvetleni). Potrebuj ale prosim vedet, jak je tam ta origin. zarovka osazena - tzn. zda-li je v zrcatku umistena vertikalne a sviti standardne smerem dolu, nebo je tam nejak horizontalne a sviti dolu svym bokem. Vi to nekdo prosim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Vi to nekdo prosim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Vi to nekdo prosim ? Takze jestli vidim spravne, jsou ty zarovky W5W umistene vertikalne. Ale zda se me, za tam jsou dve (2) zarovky pro osvetleni nastup. prostoru v kazdem zrcatku ? Nebo vidim blbe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 škoda, včera když jsem couval, tak jsem chytil o sloup a vylít mi ten plastovej kryt, vedet to dřív, podíval bych se, kdyz už to bylo rozmontovaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 to omicron: A nebudo to spíš žárovka blinkru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 to omicron: A nebudo to spíš žárovka blinkru? Podle autor. servisu ma blinkr v zrcatku jiz LED element... Takze zadna zarovka v blinkru zrcatka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 to omicron: A nebudo to spíš žárovka blinkru? Podle autor. servisu ma blinkr v zrcatku jiz LED element... Takze zadna zarovka v blinkru zrcatka. No vidíš, zapomněl jsem že jsou tam vlastně ledky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ...je tam jedna, to sú len dva vodiče čo k nej idú, a podtým je tá žiarovka pekne vidieť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ...je tam jedna, to sú len dva vodiče čo k nej idú, a podtým je tá žiarovka pekne vidieť... JO, diky, nyni jiz to take vidim, predtim jsem ze dival nejak spatne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jo, v blinkru jsou dvě ledky. nevite, jestli jde objednat samotnej ten plast co zakrývá ty blinkry a světýlko? dneska sem koukal, ze mi rupnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosfor Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Je to jednoduchý,nejdřív se musí vydloubnout samotné sklo zrcátka,to jsem udělal šroubováčkem který jsem zastrčil do mezery mezi samotné sklo zrcátka a plast.lakovaný kryt a jakoby ho vydloubnul ven a ono samo vyskočí,po té z něj odpojit dva kabliky od vyhřívání,pak ten lakovaný kryt ten je také jen nacvaknutý,ten se vytahuje směrem nahoru,chce to trochu síly a taky vyskočí samo a pak už je k žárovkám přístup,je tam klasická patice třeba jako ve světle a je tam obyč.5w žárovka.Já si ty žárovky měnil za 5W s xenon.efektem a výměna žárovek v obou zrcátkách mi trvala max.15min. Koupil jsem OII a nesvítí jí ani jedno zrcátko. Když se tam chci podívat, tak nestačí shodit jen ten plastový kryt. Kdysi jsem na OI skoušel vyndat jen sklo a prasklo mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Na OI byl navíc ten plast.kryt ještě přišroub.dvě šroubečky na torx,ted na OII je pouze jen nacvaknutej.Sklo zrcátka jsem vyndal několikrát jak OI tak i na OII a nikdy mni neprasknulo,nesmí se to páčit s tí krajní strany kde je to je na délku to může proprůžit a prasknout,já to dělám vždy zezhora,dám mezi sklo a kryt šroubovák,lehce zapačim a sklo se krásně vycvakne.Nespočítal bych kolikrát jsem to dělal a v životě mi neprasklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.