Lancelot Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 (editace) Je to jednoduchý,nejdřív se musí vydloubnout samotné sklo zrcátka,to jsem udělal šroubováčkem který jsem zastrčil do mezery mezi samotné sklo zrcátka a plast.lakovaný kryt a jakoby ho vydloubnul ven a ono samo vyskočí,po té z něj odpojit dva kabliky od vyhřívání,pak ten lakovaný kryt ten je také jen nacvaknutý,ten se vytahuje směrem nahoru,chce to trochu síly a taky vyskočí samo a pak už je k žárovkám přístup,je tam klasická patice třeba jako ve světle a je tam obyč.5w žárovka.Já si ty žárovky měnil za 5W s xenon.efektem a výměna žárovek v obou zrcátkách mi trvala max.15min. Koupil jsem OII a nesvítí jí ani jedno zrcátko. Když se tam chci podívat, tak nestačí shodit jen ten plastový kryt. Kdysi jsem na OI skoušel vyndat jen sklo a prasklo mi A co máš za výbavu? Osvětlení nástupního prostoru je jen v Eleganci. Tak aby si to zbytečně nerozebíral. Editováno: 3. Březen 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosfor Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 takže to může být jen bíly kryt bez žárovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) takže to může být jen bíly kryt bez žárovek? Pokud nemáš elegance, tak je to jen kryt, uvnitř kterého jsou diody směrových světel. Editováno: 4. Březen 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosfor Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 no ale mě tam nesvítí i ty diody ( blinkry). A to na obou. v čem může být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) Tak to nevím, napádá mně snad jen pojistka. Editováno: 4. Březen 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosfor Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 už jsem z toho trotl. ani tu pojistku jsem nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) Auto máš ještě v záruce? Pojistkou to asi nebude, to by toho nešlo víc. Opravdu asi neporadím. Editováno: 4. Březen 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosfor Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Tak jsem dnes vyndal sklo zrcátka. Ten horní kryt nešel. Drží jako přibitý, ale zjistil jsem, že k vyhřívání vedou dva dráty a pod serva tři. Vypadá to, že asi nemám ve světlech ani blinkry. A nebo se mýlím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Nemáš tu OctaviiII odněkud z dovozu? Nejsem si vědom toho, že by se dělaly u nás OII bez LED směrovek v zrcátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosfor Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 je z Německa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 NO, že by zrovna v německu nebyli blikače v zrcátkách bych nečekal, tam je výbavy většinou lepší oproti česku. No ale možné to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Ale ak by nebol blikač v zrkadle, tak by bol na blatníku. Čo ale nepredpokladám. Takže blikač v zrkadle byť má a je pokazený, ak nebliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Ale ak by nebol blikač v zrkadle, tak by bol na blatníku. Čo ale nepredpokladám. Takže blikač v zrkadle byť má a je pokazený, ak nebliká. To že by se pokazili oba najednou by byla opravdu velká náhoda. navíc píše že tam ani není kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 aha a není to třeba jen ve výbavě Elegance? A svítí to vlastně kdy? Pokud se odemkne auto? Jasná zpráva.Je to dané podle mě výbavou elegance a při otevřeni dveři ti zrcatka svitěji asi 15 20 vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isquash Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 takže je to jen u modelů Elegance.. dle důvěrného a spolehlivého zdroje.. diky za radu , nechci nic rikat ale mam ambiente a je to tam, MR 11/2004... Standardne je osvetleni nastupniho prostoru dodavane do Elegance a vyssich vybav. Do modelu Ambiente a 4x4 se dostane pokud si objednas zatmavovana zpetna zrcatka (vnitrni i vnejsi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothas Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Je to jednoduchý,nejdřív se musí vydloubnout samotné sklo zrcátka,to jsem udělal šroubováčkem který jsem zastrčil do mezery mezi samotné sklo zrcátka a plast.lakovaný kryt a jakoby ho vydloubnul ven a ono samo vyskočí,po té z něj odpojit dva kabliky od vyhřívání,pak ten lakovaný kryt ten je také jen nacvaknutý,ten se vytahuje směrem nahoru,chce to trochu síly a taky vyskočí samo a pak už je k žárovkám přístup,je tam klasická patice třeba jako ve světle a je tam obyč.5w žárovka. Já si ty žárovky měnil za 5W s xenon.efektem a výměna žárovek v obou zrcátkách mi trvala max.15min. Cau, dneska jsem menil zarovky u O2face, vsechno slo jak po masle. Zarovky krasne sviti, zrcatka vypadaji v cajku, ale problem nastal, kdyz jsem sednul do auta a chtel je seridit, abych neco videl. Zrcatko u ridice je ok, ale u spolujezdce jezdi pouze v minimalnim rozmezi. Mel jsem ho vyndane snad 5x, postupne jsem ho nacvakaval z ruznych stran, nastavoval jsem motorek do ruznych poloh (kdyz tam neni zrcatko, tak funguje bezproblemu), ale jakmile nacvaknu zrcatko, omezi se pohyb skoro ve vsech smerech. Snazil jsem se mu pomoci i rucne, ale nic. Mate nejaky postup nandavani zrcatka, aby vse bylo ok? Nebo tusite, kde by mohl byt zadrhel? Ja uz jsem marnej. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Zdravíčko, tak dneska jsem zjistil, že mi taky osvětlení nástupního prostoru nesvítí - praskla žárovka... Kdo jste měnil za nějakou bělejší barvu? Do teď jsem na to kašlal, ale když už mam něco kupovat, tak ať to ladí ke xenonům pěkně. Nějaké návrhy? Sice to vlákno je už pekelně staré, ale někdo tu psal, že měnil za žárovku s xenonovým nádecham, víte někdo výrobce, případně název té žárovky, nebo nějaké LED že by už byly co nehází chybu??? Poraďte ať to nemusím pracně shánět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 (editace) Zdravíčko, tak dneska jsem zjistil, že mi taky osvětlení nástupního prostoru nesvítí - praskla žárovka... Kdo jste měnil za nějakou bělejší barvu? Do teď jsem na to kašlal, ale když už mam něco kupovat, tak ať to ladí ke xenonům pěkně. Nějaké návrhy? Sice to vlákno je už pekelně staré, ale někdo tu psal, že měnil za žárovku s xenonovým nádecham, víte někdo výrobce, případně název té žárovky, nebo nějaké LED že by už byly co nehází chybu??? Poraďte ať to nemusím pracně shánět hoj ja tam vrazil 4diodove LEDky T10ky s odporem co sviti jen primym smerem a ve tme je to luxus (na tech fotkach to neni tak dobre videt jak v realu)...odkaz na ne uz nemam, bral sem to pres aukro....mam predFL a sundaval sem jen kryt zrcatka, celkem to slo vpoho Editováno: 18. Duben 2012, autor: smrczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 hoj ja tam vrazil 4diodove LEDky T10ky s odporem co sviti jen primym smerem a ve tme je to luxus (na tech fotkach to neni tak dobre videt jak v realu)...odkaz na ne uz nemam, bral sem to pres aukro....mam predFL a sundaval sem jen kryt zrcatka, celkem to slo vpoho tak já mam na SPZ taky bílé LED, tak tohle by se mi líbilo, asi do toho půjdu, taky to potřebuje tedy odpor že? No a co do parkovaček? Tam je stejná patice? Moc se v tom nevyznam, protože všude je napsané v příručkach W5W a to prostě na netu nikdo takhle popsané nemá, takže by to mělo být to T10? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 áno,je to T10,v parkovačkách už potrebuješ odpor,v zrkadlách nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 áno,je to T10,v parkovačkách už potrebuješ odpor,v zrkadlách nie Super, tak už tomu rozumim teď. Našel jsem tyhle CAN-BUS... která by mohla být lepší? chci ke xenonům do parkováků, ale nevím jaký je rozdíl mezi tou 1SMD a 4SMD??? Ta první vypadá kultivovaně, ale ta druhá zase vypadá, že by svítila více... nějaké rady? Někdo zkoušel už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 hm to ti neporadim, to nejlip kdybys videl svitit oboje nazivo ono kdovi jak sviti ten jeden velky chip na tech prvnich, muze svitit vic jak 4 male... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Tak mi přišla odpověď z obchodu,... svítivost je úplně stejná, pouze je rozdíl v provedení... tak nevim, víc se mi líbí ta jv tom pouzdře hliníkovém... jdu do ní a dam pak vědět, jak to svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 rozdiel medzi 1SMD a 4 SMD je v počte diód...tieto diódy majú názov SMD a číslo znázorňuje počet,koľko je ich na plošnom spoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 rozdiel medzi 1SMD a 4 SMD je v počte diód...tieto diódy majú názov SMD a číslo znázorňuje počet,koľko je ich na plošnom spoji To celkem chápu, ale myslel jsem rozdíl ve svítivosti, 1SMD může být silnější, než 4SMD... Záleží asi přímo na těch čipech... prý oboje svítí stejně, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.