Návštěvník Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Pokud vytahnu ze stareho puvodniho konektoru piny s kablama, pujdou pak narvat do toho noveho prazdneho konektoru ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 nepujdou, jsou jine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 (editace) Jen pro upřesnění v oktávce jsou v tom puvodním konektoru iso piny a v superbu jsou v tom konektoru mini iso piny. Musí se vyměnit !!! Editováno: 23. Listopad 2009, autor: Satfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 grrrrrrrrrrrrrrrrr ja to tam nejak narvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saro3 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 ale je to velmi pekne ja som to mal vo fabke . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 (editace) zdravím všechny sháním jak se dá ale marně sháním toto stropní světlo nakonec může být i bez šíbru ale musí být černé mám černou stropnici. podle všeho by mělo být ze superbu ale v etce je pouze šedé a béžové dokonce jsem se díval na passaty a to samé existovat musí nebyla by jinak tato fotka můžete mi někdo pomoct z jakého auta nebo edice je? předem děkuji Editováno: 27. leden 2011, autor: rosta.felicia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Jistě to nevím,ale nebyl černý interier včetně stropnice v Superbu Edition 100? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 myslím že jeen u nás jezdí tak se kouknu ale tzn nesehnatelná záležitost nebo má někdo typ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Na fotce je zelené podsvícení,nenapadá mně nic jiného než ta E 100.Pokud mám pravdu,mělo to jít objednat. Ten nápis Edition 100 objednat lze,tak proč ne lampa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 ptal jsem se ve škodovce a: Vůbec Tě nepotěším s mou zprávou Volal jsem přímo do Mladé boleslavi paní Hůlkové. Vysvětlil ji náš problém, ale jak se říká, byla z toho v lese Přepojila mne na pana Čančíka - který mi po několika-hodinovým bádaním poslal zprávu, že tento díl ( stropní lampa s ovládáním šibru ) není dostupná v této barvě. Pouze v barvě ivory nebo perlově šedá. - velice se nám tímto omlouvá !!! Poté jsem volal do Auto Heller - volkswagen - tam mi říkali že na passata B5 aB6 je uplně stejná nabídka jak u škodovky tzn. pouze tyto dvě barvy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 (editace) tak jsem dnes zkouknul u nás na parkovišti superba edition100 a stropnici má světle béžovou tak ted už fakt nevím žeby seat? ale to tvarování stropnice jde spíš k superbu Editováno: 28. leden 2011, autor: rosta.felicia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Tak to je záhada,ale zeleně podsvícené ovladače má v koncernu jen škoda,tak to fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 (editace) hm každopádně děkuji za info je to záhada klidně bych třeba ty šedé přestříkal ale byl by problém s tím podsvícením to by šlo dokitek Editováno: 29. leden 2011, autor: rosta.felicia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Viděl jsem přestříkané se šedivými tlačítky a zle to nevypadalo,ale to bylo bez šíbru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Zadna zahada, ale poladena nebo spatne udelana fotka. Aby bylo videt podsviceni, bylo to foceny v seru a bez blesku. Tohle jsem z toho udelal za 3 sekundy v obycejnym Microsoft PictureManager, zadnej PhotoShop nebyl potreba. Je to normalni perlove seda lampicka. Jinymi slovy, pokud by existovala, musela by byt v Etce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 (editace) Viděl jsem přestříkané se šedivými tlačítky a zle to nevypadalo,ale to bylo bez šíbru. jj tu jsem taky viděl ale je to hnus EDIT: @Maverick: asi máš pravdu a to je mrzuté nevěděl by někdo jak to přestříkat i s tlačítky ale aby bylo zachované podsvícení? Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek a edituj své!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannydj Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Ahojte...chcel by som sa opytat ci nie je niekto z okolia BA co by mi to vedel vymenit to stropne svetlo na O1...teda ked ho zozeniem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.