Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
Katko a jak jsi oblečená ty, když vaříš něco tomu chlapovi. Ahoj Honza :D

záleží na situaci :p

• Autor
to je nějaká úchylka néé ;)

neřekla bych, spíš mě zkouší čemu všemu odolám, ale má nádherný snědý tělo (njn, asi začnu chodit do solarka, bo to vypada fakt hezky) :D

neřekla bych, spíš mě zkouší čemu všemu odolám, ale má nádherný snědý tělo (njn, asi začnu chodit do solarka, bo to vypada fakt hezky) :D

Jj, segra taky chodi, vcera ji rezali 3 pihy, doporucuju ;)

• Autor

ja sem zatim jeste v solarku nebyla - rizika tam jsou, to fiiiim, nicmene asi zustanu bila jak stena :D asi je lepsi jist betakaroten - po tom uspech zarucen a nejake rizika tam snad ani nejsou :) krom toho ze muzes zcervenat jak rak lol

ja sem zatim jeste v solarku nebyla - rizika tam jsou, to fiiiim, nicmene asi zustanu bila jak stena :D asi je lepsi jist betakaroten - po tom uspech zarucen a nejake rizika tam snad ani nejsou :) krom toho ze muzes zcervenat jak rak lol

;) Spis zezloutnout !!!

Presne, byla z toho dost nestastna, takovy dost viditelny mista. Ja bych do toho nevlez :) to radsi zustan bila jak stena, taky to ma svy kouzlo :)

• Autor

no jo, ale kdyz pak vidis to krasne snede telicko a jdes k nemu tak si pripadas jak black & white :smich:

• Autor
;) Spis zezloutnout !!!

asijský nádech lol

no jo, ale kdyz pak vidis to krasne snede telicko a jdes k nemu tak si pripadas jak black & white :smich:

jo taky mně stačí pár sunečních paprsků a hned hnědnu.není nad to mít jižanský předky. :D

počkejte až vyhrabu v práci fotku jak vaří Carlos ranní kávičku ;)

jo taky mně stačí pár sunečních paprsků a hned hnědnu.není nad to mít jižanský předky. :D

mě taky stačí pár paprsků a jsem rudej jak rak. no, moji předci byli asi indiáni :)

Hansi nic nehrab :D

Hansi nic nehrab :D

já to dohledám ;)

hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte  :D

proč, já větčinou doma poletuju jen v trenclích. Takže tak třeba i vařím, přece se na to nebudu oblékat.

jenze ty uz tome nejsi nejmladsi :) pohled na tebe uz asi pro zenu nebude ono...tey pro zenu v mem ci katcine veku

hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte  :D

proč, já větčinou doma poletuju jen v trenclích. Takže tak třeba i vařím, přece se na to nebudu oblékat.

jenze ty uz tome nejsi nejmladsi :) pohled na tebe uz asi pro zenu nebude ono...tey pro zenu v mem ci katcine veku

no právě že se dostávám do let, kdy se chlap stává pro tyhle holky atraktivní :D To víš, ženský taky koukaj, jak je chlap zajištěnej lol

no to je taky pravda ;)

• 1 měsíc později...

no kato, a uz jsi premejslela, cim to je, ze vari svleceny?? a jinak chodi obleceny? jestli ty situace ma s tebou srovnane vis? aby nespal v kulichu a v oteplovackach a nevaril svleceny....to bych pak nad tim zacala trochu premyslet, jestli je vse jak ma byt...... :o

andílek: ty ses hustá :)lol, fakt sem se pobavil

Kluci víte co sem nedávno zjistil, že sem Katku hrozně moc chtěl, a zjistil sem x jmen, který ji chtěli taky. Priznejte se, že vy tu katku tady všichni chcete do postele ? :smich::smich::smich::smich:

Když ona je tak neodolatelně užasná, že to jinač nejde lol

Upraveno od laky

nooooo tak to teda katerino klobouk dolu, tak to se mi teda v zivote nestalo, aby o mne verejne projevilo zajem tolik chlapu! to mi teda prosimte prozrad co si s nima delala, ze te vsichni chteji?

a hele, to te vsichni milujou, nebo to je jen takovy ten povrchni chtic? tak jako ze kdyz neni do ceho pichnout................

no ale nevim nevim, jestli by se mi tohle zrovna nejak libilo.........v tom moc chodit neumim...............ty jo?

A jeje, na nekoho tu leze jaro a frustrace z namakanyho bicaku na pravy ruce, a dokonce je jich vic :smich:

neodolatelně užasná... lollollollol To se Povedlo.. :smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.