Majký Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 mám poškrábané plasty na sv. čím je rozleštit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Dost se to podařilo vyspravit trpělivým leštěním voskem na karoserie s větším obsahem abraziv (dělali jsme to Sonaxem Xtreme NanoPro 3). Světla byla úplně matná (odřená od škrabání ledu) a původně jsem myslel,že se budou muset vyměnit. Ale povedlo se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 a proto svetla neskarabu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 no já jí tak koupil a ten ... jim dal tak se pokusím díky má někdo jinou radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Zkus "Tempo" leštěnka v tubě(spíš je to jemná brusná pasta) na lak nedoporučuju,ale na ty světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Já bych zkusil pastu DISPLEX..zatím jsem s ní vždy měl úspěch..jak na mobilu tak na škráblém štítu budíku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 a proto svetla neskarabu... Presne, svetla neskrabu vubec (konec koncu ani skla, pouzivam rozmrazovaci sprej), beztak je teplo ze zarovky pomerne rychle rozmrazi samo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 A není jedno, že jsou poškrabané... A tak by mohli jít koupit jenom ty plasty né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Tak mne osobne by to treba jedno nebylo. A samotne plasty normalne koupit nejdou, nehlede na to, ze svetla jsou konstruovana jako nerozebiratelna. Ze to jde za pomoci napr. horkovzdusne trouby je vec jina . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Displex je jednoznacne kvalitni volba. Ta pasta je ale silene draha na to, kolik ji je v tubicce. Proto bych volil spis obycejnou zubni pastu s mikrogranulemi, ktera bude mit stejny ucinek a nebude te to tolik stat. Displex se spatne shani. Ale priprav se na nervy u toho lesteni, protoze to neni hotovy za 5 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Displex je jednoznacne kvalitni volba. Ta pasta je ale silene draha na to, kolik ji je v tubicce. Proto bych volil spis obycejnou zubni pastu s mikrogranulemi, ktera bude mit stejny ucinek a nebude te to tolik stat. Displex se spatne shani. Ale priprav se na nervy u toho lesteni, protoze to neni hotovy za 5 minut. Je to trochu práce ale stojí to za to....cena je trošku vyšší, v Brně jsem ho koupil za 200kč ale výsledek je opravdu dobrý...pastu s granulemi bych se asi bál trochu použít...možná zbytečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 (editace) Ja na to zcela kaslu. Ty skrabance uz z pulmetrove vzdalenosti nejsou vubec videt a na sviceni to nema zhola zadny vliv. Btw. vite jiste ze nejdou koupit jen ty predni plasty? Na kazde normalni auto to jde. Editováno: 10. Únor 2007, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Ja na to zcela kaslu. Ty skrabance uz z pulmetrove vzdalenosti nejsou vubec videt a na sviceni to nema zhola zadny vliv. To je blbost, škrábance samo vliv na svícení mají. A kryty se origo koupi nedají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 To je blbost, škrábance samo vliv na svícení mají. Presne tak, skrabance zpusobuji nezadouci lom svetla. A kryty se origo koupi nedají. Je to tak, psal jsem to vyse, jako originalni dil se kryty koupit skutecne nedaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 To je blbost, škrábance samo vliv na svícení mají. Presne tak, skrabance zpusobuji nezadouci lom svetla. A kryty se origo koupi nedají. Je to tak, psal jsem to vyse, jako originalni dil se kryty koupit skutecne nedaji. Samozrejme ze z fyzikalniho hlediska to vliv na sviceni ma, ale nikdo ten rozdil absolutne nepozna, nebot je naprosto zanedbatelny. Nebo mi chces namluvit, ze kdyz se ti v noci na svetlo rozpleskne moucha, tak najednou vidis, ze ti to sviti hure. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Samozrejme ze z fyzikalniho hlediska to vliv na sviceni ma, ale nikdo ten rozdil absolutne nepozna, nebot je naprosto zanedbatelny. Nebo mi chces namluvit, ze kdyz se ti v noci na svetlo rozpleskne moucha, tak najednou vidis, ze ti to sviti hure. Když sedneš do auta s poškrábanýma lampama a bez tak to poznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 a já bych brečel, mít na novej zínonech škrábanec - rozsvítím a za chvilku to roztaje samo... a jestli to poškrábání vadí nebo ne, by mohl dost dobře popsat Bemo, když dostal moje nepoškrábaný světlo - jak to svítilo předtím a jak teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 nazdárek hoši Displex stojí od 99 do 300 za 5g já použil leštěnku od 3M a oči jako nové hurá jinak rozdíl to je jak svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Majký,jak se přesně jmenuje ta leštěnka.Já jí nikde nemůžu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Ja som trochu hladal a nasiel som na tejto stranke nieco,co by mohlo pomoct vecsine z nas.Nazov by tam bol,funkcia jasna,len uz zistit,kde to predavaju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Např. tu dp_63029_1_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 mám to nalévané od lakýrníka (Dymák) Čáslav je to nějaká na ruční leštění od 3M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 mne sa neda ten odkaz ze kde to zohnat, otvorit... vieme to aj nejako inac napisat?daka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Tak uz som to nasiel,ale stoji to 399Sk! Kurna a ked k tomu priratam postovne... .Asi sa na to musim poriadne vyspat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Chlapci nemám zkušenost s rozleštěním, ale myslím, že by to mělo jít, neb ty nevyměnitelné plasty jsou ve výrobě přelakovávány super tvrdým lakem, který je má právě chránit před kamínky atd-protože jinak by měly životnost tak měsíc. Takže by to mělo jít alespoň částečně něčím zaleštit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.