najmis Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Já použil Tempo....stojí pár korun a jde to s ním dobře...ale pokud máte škrábanec hluboký třeba 0,1mm bude to nekonečné leštění,než seberete vrstvu 0,1mm..natož větší škrábance...mě tam dva malé zustaly(koupil jsem použité xenony) ale když je světlo pořádně vyčištěné,tak to není vidět,pokud někdo nebude strkat hlavu 10cm ke světlu...A s tím jestli je to poznat v noci si nejsem tak jistej...to by musel být škrábanec tak od traverzy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Tak po nahodnom zajdeni do modelarskych potrieb som narazil na tuto pastu.Je to na konecne vylestenie plastov.Tie hrubsie skrabacce mi tam sice ostali (ale aj na tie uz mam riesenie-jemnu lapovaciu pastu,ktoru som nasiel v domacich zasobach po starom otcovi) ,ale svetlo je na pohlad ovela cirejsie a aj v noci vidiet,ze svieti ostrejsie,ako predtym.Tie drobne skrabance ,ktore robili to svetlo matnym,zmyzli uplne.Naozaj to vyzera ovela lepsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 (editace) A takto vazeralo napolovicu vylestene svetlo.Nieje to ktovie ako vidiet,ale naznak tam je. (Mal som blbo postavene auto,a nechcelo sa mi z nim preparkovavat.) Editováno: 7. Březen 2007, autor: ramon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSK Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ja lestim sklo ZUBNOU PASTOU ...uspech zaruceny a takmer zadarmo !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drago Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 kamoš spomínal na leštenie plexiskla používa silichrom,ale zatial som neskúšal vraj to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 kamoš spomínal na leštenie plexiskla používa silichrom,ale zatial som neskúšal vraj to funguje Měl bych obavy jestli Silichrom není moc hrubý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CJake Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 (editace) Já jsem tento problém vyřešil tak, že jsem do vrtačky upnul takovej ten hadrovej leštící kotouč, světla jsem pokropil olejem a začal leštit. Nesmí se na to tlačit a hlavně hodně mazat - za 10 min obě světla jak nový. btw., stejným způsobem jsem vyleštil i poškrábanej displej na mobilu Editováno: 12. Březen 2007, autor: CJake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Tak to jsem ještě neslyšel...jakým olejem....???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CJake Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) Použil jsem běžný motorový olej, aby se plexi nazačalo tavit. Zřejmě se na to dá použít cokoliv. Editováno: 13. Březen 2007, autor: CJake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rjozo Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 (editace) Ja som to skúšal s tou zubnou pastou pre istotu a na šťastie na starom svetle.Zostalo to ešte horšie ako to bolo.Tak som to skúsil s pastou na display po dvoch hodinách som to vzdal efekt takmer nula.Na konec som to skúsil z návodom od CJaka.Môžem vrelo odporučiť rýchle a hlavne efektívne.Vďaka za radu CJake. Editováno: 22. Březen 2007, autor: rjozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 pri tom oleji to velmi chliape okolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ja vyndal svetla ven, do vrtacky jsem dal lestici kotouc pak Tempo a za pul hodky byly svetla zpet v aute a jako nove ...jde to hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ja mam len malu brusku a to by nefungovalo asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ja jsem to delal na stojanove vrtacce, polozil jsme ji nabok a slo to dobre:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 (editace) Nevíte náhodou jestli si to rozleštění světel nejde třeba objednat....v servisu a nebo jinde? ještě mě napadlo..nepoužili jste někto tenhle přípravek od sonaxu? http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248705...haplexidilu.png Editováno: 30. Srpen 2007, autor: Milos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 dekuji ramonovi. pomohla pasata tamyia. koupil sem i nejjemnejsi z obrazku i trosku hrubsi na vecsi skrabance. problem bol iba v tom ze cena bola trosku niekde inde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 (editace) Za koľko si ju kúpil? Editováno: 3. Září 2007, autor: ramon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 (editace) jednu za 250 a druhu tusim za 135 alebo 140 ale inak luxusne podarilo sa mi rozlestit aj velke skrabance Editováno: 3. Září 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 to som rád, cena nieje až taká zlá,veď čo by človek neurobil pre svoje auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 jasne, ale tie svetla naozaj svietia o 100 percent lepsie. ako nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Pánové kde tu pastu sháníte, v modelářských potřebách, nebo normálně v barvách by to měli prodávat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Ja som to zohnal v modelárskych potrebách.CARTMANKO neviem kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 rovnako v modelarstve. hned som otravil kamarata cez modelarstva a zobral ma hned do predajne ktora predava tamyie. /tusim tak sa to pise/ a potom sme preliezli este dalsie modelarstva a teraz mam v hlave iba to ze chcem auto so spalovacim motorom na dialkove ovladanie. takze ak to zapocitam do ceny rozlestenia svetioel tak som si mohol kupit nove svetla... hehe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 (editace) 3M Editováno: 17. Září 2007, autor: Mikosar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 teĎ se to probíralo na DF fóru a bylo tam něco o posatě začínající na X,už si nepamatuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.