octaviaman Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) ten sraz prosím někdy v říjnu!na listopad už něco mám! Musi se toho tady ujmout nekdo, kdo ma silne slovo... když vidím tu hojnou neůčast všech,tak tipuji že dřív než v roce 2008 to nebude! takže 27 října 2007! kde si vymyslete já se podřídím,jen by to chtělo picí!!!!!!!!!!! Editováno: 1. Říjen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) když vidím tu hojnou neůčast všech,tak tipuji že dřív než v roce 2008 to nebude!takže 27 října 2007! kde si vymyslete já se podřídím,jen by to chtělo picí!!!!!!!!!!! Takze 27. rijna stanovujes jako pevne datum? Vy jste znalci, ja na zadnym srazu zatim nebyl... Editováno: 1. Říjen 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Tak koukám že Letka to tu začíná zabírat taky ....zachvilku pohltíme celé forum a nebude to OC ale LC ...(letka club :-) ) Tak na to zapomen...Tohle se nikdy nestane! To spis tady driv letku smazou!!! Letku nesmažeš, Letka je věčná by mě zajímalo co to bylo za patlala kterej dělal tohle vaše logo Hele hele....važ slova ...nebo se na tebe vrhnem a zbijeme tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 JInak přejeme vše nej panu Mihovi k jeho dnešním narozkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 JInak přejeme vše nej panu Mihovi k jeho dnešním narozkám Ja se tez pridavam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 27. rijen zni dobre ... jsem pro! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) ukazka z meho flakani-se v krkonosich Editováno: 2. Říjen 2007, autor: MAr(c)el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 JInak přejeme vše nej panu Mihovi k jeho dnešním narozkám Sakra, Mihule má narozky??? Tak to všechno nej. Spiju se za tebe do němoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 ten sraz prosím někdy v říjnu!na listopad už něco mám! Musi se toho tady ujmout nekdo, kdo ma silne slovo... když vidím tu hojnou neůčast všech,tak tipuji že dřív než v roce 2008 to nebude! takže 27 října 2007! kde si vymyslete já se podřídím,jen by to chtělo picí!!!!!!!!!!! Jste se na mě domluvili, bo co ? Já mám 24. října narozky a jelikož to vychází na středu, tak to slavim v pátek nebo v sobotu. takže moje účast je silně nejistá. páč po tý jízdě nebudu nejmíň tejden chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 ukazka z meho flakani-se v krkonosich sááákryš, to je fajné foto. Zkrátka kdo umí ten umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 JInak přejeme vše nej panu Mihovi k jeho dnešním narozkám i já se přidávám ke gratulaci,ale kde sakryš vězí???????? kura hoši vylezte aspon jednou týdně,miha,olo atd. jo,pevnej 27.10.2007. místo si určete,výmluvy typu :budu po opici,mámteplotu atd. nebereme v potaz!JASNÉ?no proto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Tak koukám že Letka to tu začíná zabírat taky ....zachvilku pohltíme celé forum a nebude to OC ale LC ...(letka club :-) ) Tak na to zapomen...Tohle se nikdy nestane! To spis tady driv letku smazou!!! Letku nesmažeš, Letka je věčná by mě zajímalo co to bylo za patlala kterej dělal tohle vaše logo Hele hele....važ slova ...nebo se na tebe vrhnem a zbijeme tě v době počítačů,tiskáren atd. mi přijde design vašeho loga jako z roku zwei! leda bys měl omluvu že to dělali kamarádi z Jedličkova ústavu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 v době počítačů,tiskáren atd. mi přijde design vašeho loga jako z roku zwei! leda bys měl omluvu že to dělali kamarádi z Jedličkova ústavu :smich: Co to je počítač???? Hele, logo letky je jednoduché, výstižné a krásné. A máš už věk aby jsi věděl že v jednoduhosti je krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 v době počítačů,tiskáren atd. mi přijde design vašeho loga jako z roku zwei! leda bys měl omluvu že to dělali kamarádi z Jedličkova ústavu :smich: Co to je počítač???? Hele, logo letky je jednoduché, výstižné a krásné. A máš už věk aby jsi věděl že v jednoduhosti je krása Nevím co se Ti na něm nelíbí, třeba Jihočeši nemaj žádné Jsem mohl mít dvě trička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 v době počítačů,tiskáren atd. mi přijde design vašeho loga jako z roku zwei! leda bys měl omluvu že to dělali kamarádi z Jedličkova ústavu :smich: Co to je počítač???? Hele, logo letky je jednoduché, výstižné a krásné. A máš už věk aby jsi věděl že v jednoduhosti je krása Nevím co se Ti na něm nelíbí, třeba Jihočeši nemaj žádné Jsem mohl mít dvě trička... Doufám že tričko letky na nošení a to druhé na .....třeba na utírání prachu v autě že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 v době počítačů,tiskáren atd. mi přijde design vašeho loga jako z roku zwei! leda bys měl omluvu že to dělali kamarádi z Jedličkova ústavu :smich: Co to je počítač???? Hele, logo letky je jednoduché, výstižné a krásné. A máš už věk aby jsi věděl že v jednoduhosti je krása Nevím co se Ti na něm nelíbí, třeba Jihočeši nemaj žádné Jsem mohl mít dvě trička... Doufám že tričko letky na nošení a to druhé na .....třeba na utírání prachu v autě že? Jihočeši logo nepotřebujou. Na nás je příslušnost vidět už z dálky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 v době počítačů,tiskáren atd. mi přijde design vašeho loga jako z roku zwei! leda bys měl omluvu že to dělali kamarádi z Jedličkova ústavu :smich: Co to je počítač???? Hele, logo letky je jednoduché, výstižné a krásné. A máš už věk aby jsi věděl že v jednoduhosti je krása Nevím co se Ti na něm nelíbí, třeba Jihočeši nemaj žádné Jsem mohl mít dvě trička... Doufám že tričko letky na nošení a to druhé na .....třeba na utírání prachu v autě že? Jihočeši logo nepotřebujou. Na nás je příslušnost vidět už z dálky Hele, ono to postupně příjde ...začalo to vývěskou, ...za chvilku si bude te hledat logo ...potom se budete chtít přidat k letce protože to bude taková velmoc že si to smrtelník nedovede představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 v době počítačů,tiskáren atd. mi přijde design vašeho loga jako z roku zwei! leda bys měl omluvu že to dělali kamarádi z Jedličkova ústavu :smich: Co to je počítač???? Hele, logo letky je jednoduché, výstižné a krásné. A máš už věk aby jsi věděl že v jednoduhosti je krása Nevím co se Ti na něm nelíbí, třeba Jihočeši nemaj žádné Jsem mohl mít dvě trička... Doufám že tričko letky na nošení a to druhé na .....třeba na utírání prachu v autě že? Jihočeši logo nepotřebujou. Na nás je příslušnost vidět už z dálky Hele, ono to postupně příjde ...začalo to vývěskou, ...za chvilku si bude te hledat logo ...potom se budete chtít přidat k letce protože to bude taková velmoc že si to smrtelník nedovede představit Podle toho co jsem viděl na srazu v létě na mojí chalupě by se nám do znaku hodil nějakej lahváč e vedle něj ležící Olo ve spacáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Hele, ono to postupně příjde ...začalo to vývěskou, ...za chvilku si bude te hledat logo ...potom se budete chtít přidat k letce protože to bude taková velmoc že si to smrtelník nedovede představit Zas z ty Ledky nedelejte zadnej zazrak!! Stejnak Vam ji za chvili smazou a budete zacinat znovu od 0!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Hele, ono to postupně příjde ...začalo to vývěskou, ...za chvilku si bude te hledat logo ...potom se budete chtít přidat k letce protože to bude taková velmoc že si to smrtelník nedovede představit Zas z ty Ledky nedelejte zadnej zazrak!! Stejnak Vam ji za chvili smazou a budete zacinat znovu od 0!!! Ale stejně se zas vyšplhame nahoru a do měsíce máme nejvíc příspěvků a návštěv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Hele, ono to postupně příjde ...začalo to vývěskou, ...za chvilku si bude te hledat logo ...potom se budete chtít přidat k letce protože to bude taková velmoc že si to smrtelník nedovede představit Zas z ty Ledky nedelejte zadnej zazrak!! Stejnak Vam ji za chvili smazou a budete zacinat znovu od 0!!! Bledá závist...přidej se k nám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Hele, ono to postupně příjde ...začalo to vývěskou, ...za chvilku si bude te hledat logo ...potom se budete chtít přidat k letce protože to bude taková velmoc že si to smrtelník nedovede představit Zas z ty Ledky nedelejte zadnej zazrak!! Stejnak Vam ji za chvili smazou a budete zacinat znovu od 0!!! Bledá závist...přidej se k nám... Nene!!! Museli byste to prejmenovat na Krumlovska Letka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Hele, ono to postupně příjde ...začalo to vývěskou, ...za chvilku si bude te hledat logo ...potom se budete chtít přidat k letce protože to bude taková velmoc že si to smrtelník nedovede představit Zas z ty Ledky nedelejte zadnej zazrak!! Stejnak Vam ji za chvili smazou a budete zacinat znovu od 0!!! Bledá závist...přidej se k nám... Nene!!! Museli byste to prejmenovat na Krumlovska Letka!! Radši se jukni co jsem tam přidal za obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Hele, ono to postupně příjde ...začalo to vývěskou, ...za chvilku si bude te hledat logo ...potom se budete chtít přidat k letce protože to bude taková velmoc že si to smrtelník nedovede představit Zas z ty Ledky nedelejte zadnej zazrak!! Stejnak Vam ji za chvili smazou a budete zacinat znovu od 0!!! Bledá závist...přidej se k nám... Sakra, co je to tady za nechutnou agitaci Ty bláznivý poletuchy se tady začínaji rozlejzat jak mor, bude potřeba zakročit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Podle toho co jsem viděl na srazu v létě na mojí chalupě by se nám do znaku hodil nějakej lahváč e vedle něj ležící Olo ve spacáku Co je to tady za bordel???? Jak ve spacáku??? Jinak to datum je ještě moc daleko, ale docela bach ty vaše xichtíky zas rád viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.