mischicka Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Jeste me napadl jeden mozny ucastnik srazu, aby si mohl Mischicka vychutnat plnou krasu sveho auta!! Kuci! Zkusim mu poslat SMS, snad nebude zrovna ve skole v Plzni... Jo, dobrej nápad. Já jsem ještě cinkl do Agro Březnice, přivezou na plochu nějaké naftové traktory, takže tam budeš mít Doli taky sekci :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Jeste me napadl jeden mozny ucastnik srazu, aby si mohl Mischicka vychutnat plnou krasu sveho auta!! Kuci! Zkusim mu poslat SMS, snad nebude zrovna ve skole v Plzni... Jo, dobrej nápad. Já jsem ještě cinkl do Agro Březnice, přivezou na plochu nějaké naftové traktory, takže tam budeš mít Doli taky sekci :p Na tebe si dam pozor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 někde jsem četl stejnou stížnost jako má marcel,byla tamomluva od vitto že nějak nestíhá,kromtoho jsou na stránkách klubu - aspon octavie nějaký dodaný kody k členstí,možná to tam bude i pro vás neví,nějak jsem to neštudoval.co vás vůbec táhne stát se členem?krom kartičky - tu zde asi nepoužiješ a samolepky na auto?kucí,tak jedna technická ode mne:když mám rozsvícené světlo v kabině,je jedno přední nebo zadní,tak při spuštění směrovky světlo poblikává - za provozu,po vypnutí motoru až pohasíná,někdy úplně zhasne a tak se rozsvěcuje a zhasíná podle směrovek,pak zase jen poblikává.co s tím?dobíjí to dobře,všechno normálně funguje - tedy krom teploměru vody,to s tím ale asi spojené nebude. jsem rád že z budějc nepojedu sám,olovi jsem posílal SZ ale neozývá se,mirovi to nemá smysl ten tu nebude,jinak o tom víme všichni? Máš to někde blbě ukostřený, naschvál se koukni ještě třeba když pustíš blinkry jestli ti nepohasínají i jiný světla, zadní třeba nebo brzdovky. koukal jsem a slabě blikají přední a zadní,při brzdění bliknou světla ale v palubním napětí není velký úbytek max.0,3V jak kdy někdy nic,někde jsem to tu už kdysi psal,odpověd zněla vypálený S kontakt na spínačce,to jsem prohlédl a nikde jsem nic nenašel,pak to dalo na chvíly pokoj a ted to zase blbne,ukostření jsem prohlédl ale nečistil,zdá se to čistý,asi na to budu muset mrknout,ale v téhle kose se mi do toho vůbec nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Rs Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 VývěskaAKCE - LETKA NA NAVŠTĚVĚ U JIHOČECHŮ A JIHOČEŠEK 8. 12. 2oo7 12:30 u vystaviste !!! P2M: jukněte prosím semka Ahoj, pojede tam někdo z Prahy???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 VývěskaAKCE - LETKA NA NAVŠTĚVĚ U JIHOČECHŮ A JIHOČEŠEK 8. 12. 2oo7 12:30 u vystaviste !!! P2M: jukněte prosím semka Ahoj, pojede tam někdo z Prahy???? Asi ne. Sraz je na letišti v BECHYNI. U výstaviště se sráží budějovičáci aby se nebáli a trefili. Víc hlav,víc ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 VývěskaAKCE - LETKA NA NAVŠTĚVĚ U JIHOČECHŮ A JIHOČEŠEK 8. 12. 2oo7 12:30 u vystaviste !!! P2M: jukněte prosím semka Ahoj, pojede tam někdo z Prahy???? Asi ne. Sraz je na letišti v BECHYNI. U výstaviště se sráží budějovičáci aby se nebáli a trefili. Víc hlav,víc ví. provokatére ,nejste náhodou s mischickou bratia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 provokatére ,nejste náhodou s mischickou bratia? Máš problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) provokatére ,nejste náhodou s mischickou bratia? Máš problém ? Závidíš viď? Když budeš moc moc moc hodnej možná tě vezmem do rodiny. Na návštěvu. Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 provokatére ,nejste náhodou s mischickou bratia? Máš problém ? Prej o tom nesmi nikdo vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 provokatére ,nejste náhodou s mischickou bratia? Máš problém ? Prej o tom nesmi nikdo vedet... Hele dolíku, už máš vyměněné žárovky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 provokatére ,nejste náhodou s mischickou bratia? Máš problém ? Prej o tom nesmi nikdo vedet... Hele dolíku, už máš vyměněné žárovky ? Nemam, ale koukam ze uz se to nekomu podarilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Hele dolíku, už máš vyměněné žárovky ? Nemam, ale koukam ze uz se to nekomu podarilo! Za menší poplatek ti je vyměníme. A za ještě menší ti k tomu uděláme kávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) Za menší poplatek ti je vyměníme. A za ještě menší ti k tomu uděláme kávu. Beru! Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 provokatére ,nejste náhodou s mischickou bratia? Máš problém ? Závidíš viď? Když budeš moc moc moc hodnej možná tě vezmem do rodiny. Na návštěvu. hm,tam bych se asi zjevně něco přiučil že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Tak sraz se nekompromisne blizi...uz se tesite? Budete mejt Vase kary? Mne ji ted taky nekdo vylestil...za 5000Kc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Tak sraz se nekompromisne blizi...uz se tesite? Budete mejt Vase kary? Mne ji ted taky nekdo vylestil...za 5000Kc!!! Tak tohle vypadá na nějakýho závistivce Jináč já to mejt asi nebudu, stejně bych to cestou do Bechyně zasral, tak to nemá ani cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Tak tohle vypadá na nějakýho závistivce Jináč já to mejt asi nebudu, stejně bych to cestou do Bechyně zasral, tak to nemá ani cenu. Nejakej peknej zmrd!! No ja ho mam az do patku (mozna az do soboty) v servise na prelakovani. O vikendu jsem ho umyl, tak snad jeste bude cisty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Tak sraz se nekompromisne blizi...uz se tesite? Budete mejt Vase kary? Mne ji ted taky nekdo vylestil...za 5000Kc!!! píííííí...o!to tě má bud někdo mooooc rád,nebo se jen tak někdo bavil,mýmu známímu to udělali na toledu přes oboje dveře! jo mejt budu páč už mám auto spíš hnědé než bílé! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Nejakej peknej zmrd!! No ja ho mam az do patku (mozna az do soboty) v servise na prelakovani. O vikendu jsem ho umyl, tak snad jeste bude cisty. za 5 litrú???????to bych teda nedal lakovat,snažil bych se to nějak zaretušovat,jestli ti to udělal někdo úmyslně tak mu jen ukážeš že na to máš a udělá ti příště víc škody! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 píííííí...o!to tě má bud někdo mooooc rád,nebo se jen tak někdo bavil,mýmu známímu to udělali na toledu přes oboje dveře!jo mejt budu páč už mám auto spíš hnědé než bílé! Jo, taky si rikam ze jsem musel na nekoho udelat dojem... No snad mi to v servisu moc nezaserou...a uz to bude i s novym lakem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 (editace) za 5 litrú???????to bych teda nedal lakovat,snažil bych se to nějak zaretušovat,jestli ti to udělal někdo úmyslně tak mu jen ukážeš že na to máš a udělá ti příště víc škody! No je to fakt hnus, zaretusovat by to neslo...Bylo by to jeste horsi a ty "rtenky" (jak tomu rikam) ti zmizi po kazdmy umiti...No priste si dam vetsi pozor!! Stalo se mi to v Horni Plany. (urcite znas). Editováno: 3. Prosinec 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 No je to fakt hnus, zaretusovat by to neslo...Bylo by to jeste horsi a ty "rtenky" (jak tomu rikam) ti zmizi po kazdmy umiti...No priste si dam vetsi pozor!! Stalo se mi to v Horni Plany. (urcite znas). nóóóóóóó jóóóóóóó,burani z Planý,tak to se Nastěnko nedivím ničemu,mně tam tenkrát na favu prořízly gumu a urvaly M3 zrcátko!!!!!!!nejsmutnější že jsem ho našel opodál pohozené! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Tak je objednáno od 15:30 pro cca 16 lidiček, když nás bude víc není problém. Máme taky zamluvenou 1dráhu na "bouling" od 17:00. To Doli: jsou to holt závistivý ku.vy, potřeboval by někdo pověsit za něco do průvanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Tak je objednáno od 15:30 pro cca 16 lidiček, když nás bude víc není problém. Máme taky zamluvenou 1dráhu na "bouling" od 17:00. To Doli: jsou to holt závistivý ku.vy, potřeboval by někdo pověsit za něco do průvanu díky zdemar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 U mě to vypadá nějak bledě, rodinka si domluvila oslavu zrovna na oběd, takže se nejspíš ukážu až na bowlingu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.