octaviaman Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 U mě to vypadá nějak bledě, rodinka si domluvila oslavu zrovna na oběd, takže se nejspíš ukážu až na bowlingu... chjo,no aspon že dorazíš,nebo aspon na pitku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 U mě to vypadá nějak bledě, rodinka si domluvila oslavu zrovna na oběd, takže se nejspíš ukážu až na bowlingu... Neser, neser Předseda má taky problémy a jedu. I když asi taky dorazim až do kameňáku, ještě uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 To zase bude v alejích nablito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 tak si to tu pekne shrme ... kdo teda pojede od vystaviste? Ja ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 tak si to tu pekne shrme ... kdo teda pojede od vystaviste? Ja ... Octaviaman, Doli,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Olo je jasný že ne,to psal výše,po telefonátu dnes s ním ani neví v kolik dorazí,pokud nebude ani na tom letišti,tak budu velice smutný,páč mi bude chybět jeho gumování a tím pádem i čoudící gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Olo je jasný že ne,to psal výše,po telefonátu dnes s ním ani neví v kolik dorazí,pokud nebude ani na tom letišti,tak budu velice smutný,páč mi bude chybět jeho gumování a tím pádem i čoudící gumy Tak to pojedem jenom tri (auta)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 dnes mě nějaký zmrd nasral,páč mi vzal dveře u řidiče klíčem až na základovku,by mne mrdlo fakt že! uklidnili mne až na stk prošel jsem bez závad! doli,přišli už znaky,mám pro tebe 2 ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Nejakej peknej zmrd!! No ja ho mam az do patku (mozna az do soboty) v servise na prelakovani. O vikendu jsem ho umyl, tak snad jeste bude cisty. Tak tos mě dneska kolem 12 za Č.Krumlovem směrem na Budějky nepředjížděl. Nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Kecko. Pak že máš traktora v servisu. Voni Ti ho rozstříhali hasiči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Tak tos mě dneska kolem 12 za Č.Krumlovem směrem na Budějky nepředjížděl. Nebo jo? Nene, ja ne. Cos tu delal? Jsem prijel domu az v sest. V Krumlove ma jeste nekdo cerny RSo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Kecko. Pak že máš traktora v servisu. Voni Ti ho rozstříhali hasiči. Jo odkaz na tyhle fotky uz mi jednou posilal kamos. Je to z hasicsky akce na Letnej, ne? Prej tam roztrihali novy RSa (teda asi nejaky zmetky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Nene, ja ne. Cos tu delal? Jsem prijel domu az v sest. V Krumlove ma jeste nekdo cerny RSo. No předjíždelo nás. Byli sme tam pro vyprošťovací tank. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Sakra doufám, že nás tam bude aspoň do mariáše (licitovanýho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 dnes mě nějaký zmrd nasral,páč mi vzal dveře u řidiče klíčem až na základovku,by mne mrdlo fakt že!uklidnili mne až na stk prošel jsem bez závad! doli,přišli už znaky,mám pro tebe 2 ks Ok, diky moc!! Co mas s dverma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Kucí, já zejtra vyjíždim tak ve dvě. Takže bych Vás snad mohl ještě zastihnout na ploše. Uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) Ok, diky moc!! Co mas s dverma? nějakej zmrd mi je vzal klíčem do půlky a pod tím slabě od blatníku přes dveře až po zadní bych ho jinak mám 15 ks kuželů v autě,jen nevím zda se zúčastním večerní piatiky,páč nemám love,se starou nemluvíme a hledám podnájem jo a mitfáru taky nemám,nemá volno Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Kucí, rád bych se zúčastnil, ale mám zejtra zkoušku... kua když bych to ale náhodou stíhal, tak bych se přidal někde po cestě (někomu bych cinknul), ale nic neslibuju, mám toho moc Takže se mnou spíš nepočítejte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Kucí, rád bych se zúčastnil, ale mám zejtra zkoušku... kua když bych to ale náhodou stíhal, tak bych se přidal někde po cestě (někomu bych cinknul), ale nic neslibuju, mám toho moc Takže se mnou spíš nepočítejte... číslo na mobil někoho z nás máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Sakra doufám, že nás tam bude aspoň do mariáše (licitovanýho) Nevím jestli se dostavím. Jak sem psal na Letce jdu v 11 hodin spolužákovi ze základky na pohřeb (mozková mrtvice),tak nevím nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Nevím jestli se dostavím. Jak sem psal na Letce jdu v 11 hodin spolužákovi ze základky na pohřeb (mozková mrtvice),tak nevím nevím. Ludo, kurnik, jak neprijedes?? Nestvi me!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 číslo na mobil někoho z nás máš? Ma moje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 nějakej zmrd mi je vzal klíčem do půlky a pod tím slabě od blatníku přes dveře až po zadní bych ho jinak mám 15 ks kuželů v autě,jen nevím zda se zúčastním večerní piatiky,páč nemám love,se starou nemluvíme a hledám podnájem jo a mitfáru taky nemám,nemá volno Hmm, tak to si zitra muzem navzajem postezovat!! Spis me zajima kolik se nas sejde na letisti, vsichni pisou ze dorazi az pozdeji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Ludo, kurnik, jak neprijedes?? Nestvi me!! Tohle neovlivní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Tohle neovlivní... Ja vim, ale Ty snad prijedes, ne? ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.