Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

U mě to vypadá nějak bledě, rodinka si domluvila oslavu zrovna na oběd, takže se nejspíš ukážu až na bowlingu... :feve:

chjo,no aspon že dorazíš,nebo aspon na pitku!:D

U mě to vypadá nějak bledě, rodinka si domluvila oslavu zrovna na oběd, takže se nejspíš ukážu až na bowlingu... :feve:

Neser, neser lol Předseda má taky problémy a jedu. I když asi taky dorazim až do kameňáku, ještě uvidíme.

To zase bude v alejích nablito

tak si to tu pekne shrme ... kdo teda pojede od vystaviste?

Ja ... :kol-96:

tak si to tu pekne shrme ... kdo teda pojede od vystaviste?

Ja ... :kol-96: Octaviaman, Doli,...

:palec2::palec2:

Olo je jasný že ne,to psal výše,po telefonátu dnes s ním ani neví v kolik dorazí,pokud nebude ani na tom letišti,tak budu velice smutný,páč mi bude chybět jeho gumování a tím pádem i čoudící gumy :(

:palec2::palec2:

Olo je jasný že ne,to psal výše,po telefonátu dnes s ním ani neví v kolik dorazí,pokud nebude ani na tom letišti,tak budu velice smutný,páč mi bude chybět jeho gumování a tím pádem i čoudící gumy :(

Tak to pojedem jenom tri (auta)?

dnes mě nějaký zmrd nasral,páč mi vzal dveře u řidiče klíčem až na základovku,by mne mrdlo fakt že!

uklidnili mne až na stk prošel jsem bez závad!

doli,přišli už znaky,mám pro tebe 2 ks

Nejakej peknej zmrd!! No ja ho mam az do patku (mozna az do soboty) v servise na prelakovani. O vikendu jsem ho umyl, tak snad jeste bude cisty. :)

Tak tos mě dneska kolem 12 za Č.Krumlovem směrem na Budějky nepředjížděl. Nebo jo?

Kecko. Pak že máš traktora v servisu. Voni Ti ho rozstříhali hasiči. :p:p:p:p:p:p

post-5139-1196967071_thumb.jpg

Tak tos mě dneska kolem 12 za Č.Krumlovem směrem na Budějky nepředjížděl. Nebo jo?

Nene, ja ne. Cos tu delal? Jsem prijel domu az v sest. V Krumlove ma jeste nekdo cerny RSo. :)

Kecko. Pak že máš traktora v servisu. Voni Ti ho rozstříhali hasiči. :p:p:p:p:p:p

Jo odkaz na tyhle fotky uz mi jednou posilal kamos. Je to z hasicsky akce na Letnej, ne? Prej tam roztrihali novy RSa (teda asi nejaky zmetky) :p

Nene, ja ne. Cos tu delal? Jsem prijel domu az v sest. V Krumlove ma jeste nekdo cerny RSo. :)

No předjíždelo nás. Byli sme tam pro vyprošťovací tank.

Sakra doufám, že nás tam bude aspoň do mariáše (licitovanýho) :feve:

dnes mě nějaký zmrd nasral,páč mi vzal dveře u řidiče klíčem až na základovku,by mne mrdlo fakt že!

uklidnili mne až na stk prošel jsem bez závad!

doli,přišli už znaky,mám pro tebe 2 ks

Ok, diky moc!! :palec2: Co mas s dverma? :help:

Kucí, já zejtra vyjíždim tak ve dvě. Takže bych Vás snad mohl ještě zastihnout na ploše. Uvidíme :)

Ok, diky moc!! :palec2: Co mas s dverma? :help:

nějakej zmrd mi je vzal klíčem do půlky a pod tím slabě od blatníku přes dveře až po zadní bych ho :aggressive:

jinak mám 15 ks kuželů v autě,jen nevím zda se zúčastním večerní piatiky,páč nemám love,se starou nemluvíme a hledám podnájem :(:)

jo a mitfáru taky nemám,nemá volno :(

Upraveno od octaviaman

Kucí, rád bych se zúčastnil, ale mám zejtra zkoušku... kua :( když bych to ale náhodou stíhal, tak bych se přidal někde po cestě (někomu bych cinknul), ale nic neslibuju, mám toho moc :feve: Takže se mnou spíš nepočítejte...

Kucí, rád bych se zúčastnil, ale mám zejtra zkoušku... kua :( když bych to ale náhodou stíhal, tak bych se přidal někde po cestě (někomu bych cinknul), ale nic neslibuju, mám toho moc :feve: Takže se mnou spíš nepočítejte...

číslo na mobil někoho z nás máš?

Sakra doufám, že nás tam bude aspoň do mariáše (licitovanýho) :feve:

Nevím jestli se dostavím. Jak sem psal na Letce jdu v 11 hodin spolužákovi ze základky na pohřeb (mozková mrtvice),tak nevím nevím.

Nevím jestli se dostavím. Jak sem psal na Letce jdu v 11 hodin spolužákovi ze základky na pohřeb (mozková mrtvice),tak nevím nevím.

Ludo, kurnik, jak neprijedes?? :aggressive: Nestvi me!! kol1

číslo na mobil někoho z nás máš?

Ma moje. :)

nějakej zmrd mi je vzal klíčem do půlky a pod tím slabě od blatníku přes dveře až po zadní bych ho :aggressive:

jinak mám 15 ks kuželů v autě,jen nevím zda se zúčastním večerní piatiky,páč nemám love,se starou nemluvíme a hledám podnájem :(:)

jo a mitfáru taky nemám,nemá volno :(

Hmm, tak to si zitra muzem navzajem postezovat!! :076 Spis me zajima kolik se nas sejde na letisti, vsichni pisou ze dorazi az pozdeji... :feve:

Ludo, kurnik, jak neprijedes?? :aggressive: Nestvi me!! kol1

Tohle neovlivní...

Tohle neovlivní...

Ja vim, ale Ty snad prijedes, ne? !

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.