Doli Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Kucí, rád bych se zúčastnil, ale mám zejtra zkoušku... kua když bych to ale náhodou stíhal, tak bych se přidal někde po cestě (někomu bych cinknul), ale nic neslibuju, mám toho moc Takže se mnou spíš nepočítejte... Aspon na chvilku na bowling, kulecnik, sipky, fotbalek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 číslo na mobil někoho z nás máš? Jj, mam na Doliho a i na Mischicku... Ale spis se mnou nepocitejte, nakupilo se mi toho pres den jeste vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Aspon na chvilku na bowling, kulecnik, sipky, fotbalek... Do Bechyne to asi nestiham, ale je mozny, ze vecer vyrazim s mladou do CB (kino?), tak bysme se mozna mohli potkat nekde v CB behem dne ti kdyztak napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Ludo, kurnik, jak neprijedes?? Nestvi me!! Taky bych byl radši,kdyby se ten pohřeb vůbec nekonal. Vždyť mu bylo sotva 26. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Do Bechyne to asi nestiham, ale je mozny, ze vecer vyrazim s mladou do CB (kino?), tak bysme se mozna mohli potkat nekde v CB behem dne ti kdyztak napisu Tak aspon tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Tak se na 90% taky odhlašujeme, Janina přijela včera až ve 23.30, takže asi vyřídíme Jihlavu servis a pofrčíme domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Tak se na 90% taky odhlašujeme, Janina přijela včera až ve 23.30, takže asi vyřídíme Jihlavu servis a pofrčíme domů. Skoda Mischo!! Ale porad je tam tech 10%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Ja za chvili padim do Budejc, tak v pul jedny cekam pred vystavistem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Sakra, tak to nás tam bude 5 ??? Já, zdemar, Marcel, Doli, Octaviaman. Tak to se ta cesta do BEchyně opravdu vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Sakra, tak to nás tam bude 5 ??? Já, zdemar, Marcel, Doli, Octaviaman. Tak to se ta cesta do BEchyně opravdu vyplatí Tak nejak, ale ted uz to menit nebudem! Jeste Jessy,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 pomalu uz vyrazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 tak uz jsem pomalu dorazil, ale domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 tak uz jsem pomalu dorazil, ale domu Povídej, přeháněj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Povídej, přeháněj Prehanet nebudem!! Za chvili sem dam fotky, jen co dojde Luca pro fotak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Prehanet nebudem!! Za chvili sem dam fotky, jen co dojde Luca pro fotak... Čekáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 (editace) Bechyně 8.12.2007 Editováno: 8. Prosinec 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Jůůů, pěkný fotky tady je těch pár co sem blejsknul: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 a nakonec se ukázala i ta slavná letka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Pokud nekdo bude chtit fotky ve velkem rozliseni, neni problem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Jináč, na to že se to plánovalo asi měsíc, byla účast opravdu hojná Všem co slibovali účast a nedorazili, uděluju jako předseda podmínku. Potom už následuje jenom podmínka s výstrahou a pak propíchání pneumatik a vyloučení z klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Jináč, na to že se to plánovalo asi měsíc, byla účast opravdu hojná Všem co slibovali účast a nedorazili, uděluju jako předseda podmínku. Potom už následuje jenom podmínka s výstrahou a pak propíchání pneumatik a vyloučení z klubu Bohužel. Taky bych radši byl s VÁMA na srazu než na pohřbu. Se zbylejma klukama ze třídy-4kusy jsme šli zavzpomínat na Pepu a došel sem až v 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Já se chlapci moc omlouvám ale opravdu to šlo mimo mě. Bylo mi teda pěkně zle (ne teda po chlastu, to by bylo možná lepší). Tak snad příště. Doufám, že jste se aspoň v Kameňáku pobavili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Já se chlapci moc omlouvám ale opravdu to šlo mimo mě. Bylo mi teda pěkně zle (ne teda po chlastu, to by bylo možná lepší). Tak snad příště. Doufám, že jste se aspoň v Kameňáku pobavili. Jsem mluvil s Dolim po telefonu a byl z Tebe a Tvého zdrav. stavu pěkně vyděšený Ale přežils Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Jsem mluvil s Dolim po telefonu a byl z Tebe a Tvého zdrav. stavu pěkně vyděšený Ale přežils No doufám, že to bylo poprvé a naposled. Nikomu to teda vůbec nepřeju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.