Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kucí, rád bych se zúčastnil, ale mám zejtra zkoušku... kua :( když bych to ale náhodou stíhal, tak bych se přidal někde po cestě (někomu bych cinknul), ale nic neslibuju, mám toho moc :feve: Takže se mnou spíš nepočítejte...

Aspon na chvilku na bowling, kulecnik, sipky, fotbalek... ;)

číslo na mobil někoho z nás máš?

Jj, mam na Doliho a i na Mischicku... Ale spis se mnou nepocitejte, nakupilo se mi toho pres den jeste vic :(

Aspon na chvilku na bowling, kulecnik, sipky, fotbalek... ;)

Do Bechyne to asi nestiham, ale je mozny, ze vecer vyrazim s mladou do CB (kino?), tak bysme se mozna mohli potkat nekde v CB ;) behem dne ti kdyztak napisu :)

Ludo, kurnik, jak neprijedes?? :aggressive: Nestvi me!! kol1

Taky bych byl radši,kdyby se ten pohřeb vůbec nekonal. Vždyť mu bylo sotva 26.

Do Bechyne to asi nestiham, ale je mozny, ze vecer vyrazim s mladou do CB (kino?), tak bysme se mozna mohli potkat nekde v CB ;) behem dne ti kdyztak napisu :)

Tak aspon tam... ;)

Tak se na 90% taky odhlašujeme, Janina přijela včera až ve 23.30, takže asi vyřídíme Jihlavu servis a pofrčíme domů.

Tak se na 90% taky odhlašujeme, Janina přijela včera až ve 23.30, takže asi vyřídíme Jihlavu servis a pofrčíme domů.

Skoda Mischo!! Ale porad je tam tech 10%... ;)

Ja za chvili padim do Budejc, tak v pul jedny cekam pred vystavistem!! :)

Sakra, tak to nás tam bude 5 ??? Já, zdemar, Marcel, Doli, Octaviaman. Tak to se ta cesta do BEchyně opravdu vyplatí :huh:

Sakra, tak to nás tam bude 5 ??? Já, zdemar, Marcel, Doli, Octaviaman. Tak to se ta cesta do BEchyně opravdu vyplatí :huh:

Tak nejak, ale ted uz to menit nebudem! :) Jeste Jessy,ne?

pomalu uz vyrazim :scooter:

tak uz jsem pomalu dorazil, ale domu :palec2:

tak uz jsem pomalu dorazil, ale domu :palec2:

Povídej, přeháněj -_-

Povídej, přeháněj -_-

Prehanet nebudem!! :p Za chvili sem dam fotky, jen co dojde Luca pro fotak... kol5

Prehanet nebudem!! :p Za chvili sem dam fotky, jen co dojde Luca pro fotak... kol5

Čekáme :p

Bechyně 8.12.2007

Upraveno od Doli

...

Jůůů, pěkný fotky :)

tady je těch pár co sem blejsknul:

post-599-1197140908_thumb.jpg

post-599-1197140927_thumb.jpg

post-599-1197140948_thumb.jpg

post-599-1197140975_thumb.jpg

post-599-1197140993_thumb.jpg

post-599-1197141017_thumb.jpg

a nakonec se ukázala i ta slavná letka lol

post-599-1197141148_thumb.jpg

Pokud nekdo bude chtit fotky ve velkem rozliseni, neni problem!! -_-

Jináč, na to že se to plánovalo asi měsíc, byla účast opravdu hojná :wallbash: Všem co slibovali účast a nedorazili, uděluju jako předseda podmínku. Potom už následuje jenom podmínka s výstrahou a pak propíchání pneumatik a vyloučení z klubu lol

Jináč, na to že se to plánovalo asi měsíc, byla účast opravdu hojná :wallbash: Všem co slibovali účast a nedorazili, uděluju jako předseda podmínku. Potom už následuje jenom podmínka s výstrahou a pak propíchání pneumatik a vyloučení z klubu lol

Bohužel. Taky bych radši byl s VÁMA na srazu než na pohřbu. Se zbylejma klukama ze třídy-4kusy jsme šli zavzpomínat na Pepu a došel sem až v 5.

Já se chlapci moc omlouvám ale opravdu to šlo mimo mě. Bylo mi teda pěkně zle (ne teda po chlastu, to by bylo možná lepší). Tak snad příště. Doufám, že jste se aspoň v Kameňáku pobavili. :)

Já se chlapci moc omlouvám ale opravdu to šlo mimo mě. Bylo mi teda pěkně zle (ne teda po chlastu, to by bylo možná lepší). Tak snad příště. Doufám, že jste se aspoň v Kameňáku pobavili. :)

Jsem mluvil s Dolim po telefonu a byl z Tebe a Tvého zdrav. stavu pěkně vyděšený :) Ale přežils -_-

Jsem mluvil s Dolim po telefonu a byl z Tebe a Tvého zdrav. stavu pěkně vyděšený :) Ale přežils -_-

No doufám, že to bylo poprvé a naposled. Nikomu to teda vůbec nepřeju. :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.