Prosinec 7, 200717 r Kucí, rád bych se zúčastnil, ale mám zejtra zkoušku... kua když bych to ale náhodou stíhal, tak bych se přidal někde po cestě (někomu bych cinknul), ale nic neslibuju, mám toho moc Takže se mnou spíš nepočítejte... Aspon na chvilku na bowling, kulecnik, sipky, fotbalek...
Prosinec 7, 200717 r číslo na mobil někoho z nás máš? Jj, mam na Doliho a i na Mischicku... Ale spis se mnou nepocitejte, nakupilo se mi toho pres den jeste vic
Prosinec 7, 200717 r Aspon na chvilku na bowling, kulecnik, sipky, fotbalek... Do Bechyne to asi nestiham, ale je mozny, ze vecer vyrazim s mladou do CB (kino?), tak bysme se mozna mohli potkat nekde v CB behem dne ti kdyztak napisu
Prosinec 7, 200717 r Ludo, kurnik, jak neprijedes?? Nestvi me!! Taky bych byl radši,kdyby se ten pohřeb vůbec nekonal. Vždyť mu bylo sotva 26.
Prosinec 8, 200717 r Do Bechyne to asi nestiham, ale je mozny, ze vecer vyrazim s mladou do CB (kino?), tak bysme se mozna mohli potkat nekde v CB behem dne ti kdyztak napisu Tak aspon tam...
Prosinec 8, 200717 r Tak se na 90% taky odhlašujeme, Janina přijela včera až ve 23.30, takže asi vyřídíme Jihlavu servis a pofrčíme domů.
Prosinec 8, 200717 r Tak se na 90% taky odhlašujeme, Janina přijela včera až ve 23.30, takže asi vyřídíme Jihlavu servis a pofrčíme domů. Skoda Mischo!! Ale porad je tam tech 10%...
Prosinec 8, 200717 r Sakra, tak to nás tam bude 5 ??? Já, zdemar, Marcel, Doli, Octaviaman. Tak to se ta cesta do BEchyně opravdu vyplatí
Prosinec 8, 200717 r Sakra, tak to nás tam bude 5 ??? Já, zdemar, Marcel, Doli, Octaviaman. Tak to se ta cesta do BEchyně opravdu vyplatí Tak nejak, ale ted uz to menit nebudem! Jeste Jessy,ne?
Prosinec 8, 200717 r Povídej, přeháněj Prehanet nebudem!! Za chvili sem dam fotky, jen co dojde Luca pro fotak...
Prosinec 8, 200717 r Prehanet nebudem!! Za chvili sem dam fotky, jen co dojde Luca pro fotak... Čekáme
Prosinec 8, 200717 r Jináč, na to že se to plánovalo asi měsíc, byla účast opravdu hojná Všem co slibovali účast a nedorazili, uděluju jako předseda podmínku. Potom už následuje jenom podmínka s výstrahou a pak propíchání pneumatik a vyloučení z klubu
Prosinec 8, 200717 r Jináč, na to že se to plánovalo asi měsíc, byla účast opravdu hojná Všem co slibovali účast a nedorazili, uděluju jako předseda podmínku. Potom už následuje jenom podmínka s výstrahou a pak propíchání pneumatik a vyloučení z klubu Bohužel. Taky bych radši byl s VÁMA na srazu než na pohřbu. Se zbylejma klukama ze třídy-4kusy jsme šli zavzpomínat na Pepu a došel sem až v 5.
Prosinec 9, 200717 r Já se chlapci moc omlouvám ale opravdu to šlo mimo mě. Bylo mi teda pěkně zle (ne teda po chlastu, to by bylo možná lepší). Tak snad příště. Doufám, že jste se aspoň v Kameňáku pobavili.
Prosinec 9, 200717 r Já se chlapci moc omlouvám ale opravdu to šlo mimo mě. Bylo mi teda pěkně zle (ne teda po chlastu, to by bylo možná lepší). Tak snad příště. Doufám, že jste se aspoň v Kameňáku pobavili. Jsem mluvil s Dolim po telefonu a byl z Tebe a Tvého zdrav. stavu pěkně vyděšený Ale přežils
Prosinec 9, 200717 r Jsem mluvil s Dolim po telefonu a byl z Tebe a Tvého zdrav. stavu pěkně vyděšený Ale přežils No doufám, že to bylo poprvé a naposled. Nikomu to teda vůbec nepřeju.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.