Geoo Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Hezká akce ....až na to nealko pivo (osud řidičů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Bylo to dobré, ale měli bysme už pomalu domlouvat něco picího na Budějky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Kampak se poděli octaviaman a Marcel. Od srazu po nich neni ani vidu ani slechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 moc prace predsedo ani fotky jsem nevidel (moje), ale na video bych se rad podival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 nazdárek, tož jak jinak,když sa dĺho nozývám,tož to znamená,že ten skurvený bezdrátový net mi zase nedovoluje otvoriť stránky fora,tim spíše nelze odpovídat. velké fotky ze srazu prosím o5 ku mne na známý meil octaviaman@seznam.cz ,nebot jich použiji o5 na krátký film srazu jihočechů,tím tedy rošířím naši vaši sbírku dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Já se chlapci moc omlouvám ale opravdu to šlo mimo mě. Bylo mi teda pěkně zle (ne teda po chlastu, to by bylo možná lepší). Tak snad příště. Doufám, že jste se aspoň v Kameňáku pobavili. Protože se pan ZDEMAR nezúčastnil,tak tady je foto jeho vozového parku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Protože se pan ZDEMAR nezúčastnil,tak tady je foto jeho vozového parku. no zdeno!!!!!!!! pak se tu má Luda objevovat když se fláká tady: http://www.liaz.cz/forum/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Všechny fotky v puvodni velikosti ze srazu v Bechyni!! 8.12.2007 www.uloz.to/113222/bechyne-8.12.2007.part1.rar www.uloz.to/113230/bechyne-8.12.2007.part2.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Všechny fotky v puvodni velikosti ze srazu v Bechyni!! 8.12.2007 www.uloz.to/113222/bechyne-8.12.2007.part1.rar www.uloz.to/113230/bechyne-8.12.2007.part2.rar super, už to sosám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Protože se pan ZDEMAR nezúčastnil,tak tady je foto jeho vozového parku. Jo, kdybych měl takovej vozovej park tak se budu ucházet o místo v jiný partě, ale asi by mi tam nebylo tak dobře jako tady, díky kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Luďa brouzdá i tady. no zdeno!!!!!!!!pak se tu má Luda objevovat když se fláká tady: http://www.liaz.cz/forum/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Luďa brouzdá i tady. Ooo, jaky bylo spani po chlastacce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Ooo, jaky bylo spani po chlastacce? Ani nemluv. Teprve teď začínám střízlivět. Pít s šéfama je za trest. kol9 Ty dáš jedno oni tobě dvě. A jich je víc. Včera sem byl totalně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Ani nemluv. Teprve teď začínám střízlivět. Pít s šéfama je za trest. kol9 Ty dáš jedno oni tobě dvě. A jich je víc. Včera sem byl totalně -_- A starší bratr, důstojník, musel pečovat o mladšího, rotmistra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Ani nemluv. Teprve teď začínám střízlivět. Pít s šéfama je za trest. kol9 Ty dáš jedno oni tobě dvě. A jich je víc. Včera sem byl totalně A jeje, tak to jsem nevedel ze to bylo az tak spatny!! Snad si nepoblil brachovi auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 (editace) A jeje, tak to jsem nevedel ze to bylo az tak spatny!! Snad si nepoblil brachovi auto.. Já neřek že to bylo špatný!!! Ne e. Z večírku sem jel firemním. Editováno: 16. Prosinec 2007, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Já neřek že to bylo špatný!!!Ne e. Z večírku sem jel firemním. Jojo, velitelovou filckou...s hlavou z okýnka jako pejsek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jojo, velitelovou filckou...s hlavou z okýnka jako pejsek ale neštěkal sem. Teda,aspoň doufám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Já neřek že to bylo špatný!!!Ne e. Z večírku sem jel firemním. Ja myslel ze Tvuj stav po pitce byl spatnej!! (doma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jojo, velitelovou filckou...s hlavou z okýnka jako pejsek A jeste si ho musel drzet, aby nevypad!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 A jeste si ho musel drzet, aby nevypad!! Sem slušnej a hodnej kluk. Zásadně jezdím připoutanej bezpečnostním pásem. kol7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Sem slušnej a hodnej kluk. Zásadně jezdím připoutanej bezpečnostním pásem. kol7 Jen nepovidej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Jen nepovidej... Tím bych si taky nebyl úplně jistej, tím připoutáním myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Ale jinak ej tu mrtvo ještě víc než u Letky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Ale jinak ej tu mrtvo ještě víc než u Letky :-) To zase ne, u Letky je upny MRTVO!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.