Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tím bych si taky nebyl úplně jistej, tím připoutáním myslím :p

Aaa Ludo, tady te nedko prasknul... lol

No co jsem slyšel bylo to vaše mejdlo docela velký a s velkou parádou. V šórnách co? :)

No co jsem slyšel bylo to vaše mejdlo docela velký a s velkou parádou. V šórnách co? :)

Se nedivim, kdyz se Luda takhle zridil!!

Však vono to jednou za čas neuškodí, provětrat všelijaký buňky. :p

To zase ne, u Letky je upny MRTVO!! :p

Tady jenom částečné, prt. když jsme na brigádě v Jižních Čechách, píšeme sem :p :p :p

No jestli povídala Zdenička, tak ta o to hlavní přišla, odešla už asi o půl čtvrté, takže má nejmíň 2 a půl hodiny do šesti neomluvenou absenci -_-

Ale jinak jsem už dlouho nezažil tak brutální večírek, se zas jednou řádně zadařilo -_-

Škoda, že až bude ples (=veřejná akce) tak budu pryč, mohli jste společně -_-

Škoda, že až bude ples (=veřejná akce) tak budu pryč, mohli jste společně -_-

No to je fakt škoda, tož se napiju na tvůj šťastnej návrat. :)

Ale Zdeně to vytknu neboj. ;)

Ale jinak ej tu mrtvo ještě víc než u Letky :-)

Kucí, vůbec nestíhám. V práci mám každoročně touhle dobou strašnej fofr. Ani se tomu nedivim, když jsem sám na celý okresy CB a CK. Co bych dal za normální práci lol . Zejtra ale v práci končím, večer máme firemní chlastačku :kol-35::kol-34::kol-99: a pak se tam ukážu až po novým roce.

Kucí, vůbec nestíhám. V práci mám každoročně touhle dobou strašnej fofr. Ani se tomu nedivim, když jsem sám na celý okresy CB a CK. Co bych dal za normální práci lol . Zejtra ale v práci končím, večer máme firemní chlastačku :kol-35::kol-34::kol-99: a pak se tam ukážu až po novým roce.

To zas bude v álejích :ble:smich:

Jinak kdyby to někdo nevěděl, dnes slaví narozeniny můj milovaný bruder a také zdemar, takže vše nej kucí -_-:band

Jinak kdyby to někdo nevěděl, dnes slaví narozeniny můj milovaný bruder a také zdemar, takže vše nej kucí -_-:band

Díky moc. Já to dneska moc neoslavím :feve: protože mám celej tejden hotovost, tak až po svátkách. :)

Díky moc. Já to dneska moc neoslavím :feve: protože mám celej tejden hotovost, tak až po svátkách. :)

Ale i tak, 20 Ti je jen jednou -_-

Všechno nejlepší oslavenče. :band A ať nemusíš na štědrej den do práce.

Ale i tak, 20 Ti je jen jednou -_-

To máš teda recht, už to není co to bejvalo :p , ale sranda je pořád a to je hlavní.

Jinak všem jihočechům i klukům z vysočiny přeju krásné prožití vánočních svátků, hlavně to zdravíčko, pohodu, štěstí a hodně beznehodových kilometrů v příštím roce. :)

Všechno nejlepší oslavenče. :band A ať nemusíš na štědrej den do práce.

Tobě taky všechno nej., ať to oslavíš líp než já, ale zase ne moc. :):)

Něco peo Zdemara a mě:

Horoskopy na rok 2008 - Střelec

Práce: Podle postavení hvězd se zdá, že se práce pro vás konečně stane víc výdělečnou. Vsaďte na své přátelské vazby a přející kolegy. O hodně si polepšíte především díky vlastním schopnostem naučit se být stabilnější. Pokud máte tvořivé zaměstnání, nebo jste řemeslníci, půjde vám to jednoduše od ruky. Jestli pracujete v obchodě nebo zábavním podniku, hodně vyděláte. Luxusní zboží se bude taky prodávat dobře. Firmy a obchody zakládejte především v druhé půli srpna a na začátku prosince.

Vztahy: Tento rok byste měli najít hodně přátel, především žen. Díky postavení Jupiteru to vypadá, že budete mít štěstí ve vztazích s klienty i na dálku. Zažijete hodně hmotného potěšení. V únoru to vypadá na různé partnerské neshody. Musíte proto slevit ve svých erotických očekáváních ohledně partnera. V červnu můžete všechny zanedbávat, proto se dočkáte opravdu zvláštních reakcí blízkých. Měsíce srpen a září by ale měly být plné lásky, tolerance a návratů lidí, kteří se nešťastně rozešli. Budete zářit jako slunce.

Peníze: Máte štěstí v podnikatelské oblasti, ale začnete vydělávat i jako manažeři a organizátoři aktivit. Více peněz byste mohli získat díky vašim přátelským stykům ve společnosti, ale především díky kreativitě a nápadům. Nebojte se s důvěrou investovat do komodit. Máte předpoklady, aby se vše dobře rozvíjelo. Moc nenakupujte zboží v červnu a listopadu, jinak buďte velkorysejší v ohledech skladování zboží. Máte potřebu nějak odškodnit svou rodinu, společná dovolená v srpnu se proto vyplatí. Nešetřete na ní.

Zdraví: Především únor bude dělat problém vašemu krevnímu tlaku, možná i oblasti krčních svalů. Nebojte se vydávat na dlouhé túry na běžkách nebo pravidelně cvičit kosti při aerobiku. V červnu bude dobré, abyste se o víkendech vydávali na pravidelné výlety se svými známými, pokud je to možné. V listopadu pozor na zranění horní části těla, buďte opatrní při práci i sportu. Díky Jupiteru to ale vypadá, že se tento rok dokážete vyhnout větším problémům. Máte více štěstí, ale taky tendenci častěji odpočívat.

Přeji všem Jihočechům a Jihočeškám, ale i ostatním návštěvníkům fóra příjemné prožití Vánočních svátků, dobré zažití všech spořádaných pochoutek, bohatou nadílku, poklidnou a nerušenou oslavu Nového roku, a co nejlevnější PHM v příštím roce.

-_-

Přeji všem Jihočechům a Jihočeškám, ale i ostatním návštěvníkům fóra příjemné prožití Vánočních svátků, dobré zažití všech spořádaných pochoutek, bohatou nadílku, poklidnou a nerušenou oslavu Nového roku, a co nejlevnější PHM v příštím roce.

-_-

Anebo ať začnou jezdit tankovat k nám na Vysočinu: Natural 98 na kvalitní benzínce za 30,60 Kč :smich:

:kol-35: PF 2008 Jihočeši! :kol-35:

Klucííííí a hlavně Holkíííí JIHOČESKÝ také já, VÁM všem přeju štastný nový rok a spoustu najetých kilometrů.

Pokud se vám stane nějaká nehoda,tak ať má tak šťastný konec jak ta moje.

post-5139-1198427993_thumb.jpg

tak i já dodávámpro vás všechny:

VESELÉ VÁNOCE A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK,HODNĚ DÁRKŮ POD STROMEČEK,VÍCE ČASU NA TOTO FORUM,NA SRAZY,MNOHO ŠTASTNĚ UJETÝCH KILOMETRŮ S VAŠIMI MILÁČKY (A VAŠICH MILENKÁCH :prc::prc::prc::) )!!!!!!!!!

Ludo a Zdemare:

dodatečně vše nej nej nej,v pátek jsem byl pít s přáteli z práce(přítelkyní :) )kdybych to byl tušil tak bych pozvednul číši i na Vaše zdraví(byl bych víc nalitej :D )tak snad jindy!!!!!!!!!!!

Upraveno od octaviaman

Tak už jsem tady nebyl docela dlouho. I já opožděne přeji veselé svátky a šťastný Nový rok. Teprve fčéra jsem se dal tak nějak do pořádku. Ležet tři dny s teplotou 39 mě stálo 5 kilo váhy a bůhví co ještě lol . Takže do toho dalšího roku přeji hlavně to zdravíčko.

Tak už jsem tady nebyl docela dlouho. I já opožděne přeji veselé svátky a šťastný Nový rok. Teprve fčéra jsem se dal tak nějak do pořádku. Ležet tři dny s teplotou 39 mě stálo 5 kilo váhy a bůhví co ještě lol . Takže do toho dalšího roku přeji hlavně to zdravíčko.

jj,tobě taky!!!!!!!

ale je tady nějak mrtvo,že by ani o svátcích neměl nikdo čas na kamarády???????????????????

nebo všichni -_- a :prc: ??????????

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.