Doli Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Tím bych si taky nebyl úplně jistej, tím připoutáním myslím Aaa Ludo, tady te nedko prasknul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No co jsem slyšel bylo to vaše mejdlo docela velký a s velkou parádou. V šórnách co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No co jsem slyšel bylo to vaše mejdlo docela velký a s velkou parádou. V šórnách co? Se nedivim, kdyz se Luda takhle zridil!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Se nedivim, kdyz se Luda takhle zridil!! Však vono to jednou za čas neuškodí, provětrat všelijaký buňky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 To zase ne, u Letky je upny MRTVO!! Tady jenom částečné, prt. když jsme na brigádě v Jižních Čechách, píšeme sem :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 No co jsem slyšel bylo to vaše mejdlo docela velký a s velkou parádou. V šórnách co? No jestli povídala Zdenička, tak ta o to hlavní přišla, odešla už asi o půl čtvrté, takže má nejmíň 2 a půl hodiny do šesti neomluvenou absenci Ale jinak jsem už dlouho nezažil tak brutální večírek, se zas jednou řádně zadařilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Se nedivim, kdyz se Luda takhle zridil!! Škoda, že až bude ples (=veřejná akce) tak budu pryč, mohli jste společně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Škoda, že až bude ples (=veřejná akce) tak budu pryč, mohli jste společně No to je fakt škoda, tož se napiju na tvůj šťastnej návrat. Ale Zdeně to vytknu neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Luďa brouzdá i tady. copa Luda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Ale jinak ej tu mrtvo ještě víc než u Letky :-) Kucí, vůbec nestíhám. V práci mám každoročně touhle dobou strašnej fofr. Ani se tomu nedivim, když jsem sám na celý okresy CB a CK. Co bych dal za normální práci . Zejtra ale v práci končím, večer máme firemní chlastačku a pak se tam ukážu až po novým roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Kucí, vůbec nestíhám. V práci mám každoročně touhle dobou strašnej fofr. Ani se tomu nedivim, když jsem sám na celý okresy CB a CK. Co bych dal za normální práci . Zejtra ale v práci končím, večer máme firemní chlastačku a pak se tam ukážu až po novým roce. To zas bude v álejích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Jinak kdyby to někdo nevěděl, dnes slaví narozeniny můj milovaný bruder a také zdemar, takže vše nej kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Jinak kdyby to někdo nevěděl, dnes slaví narozeniny můj milovaný bruder a také zdemar, takže vše nej kucí Díky moc. Já to dneska moc neoslavím protože mám celej tejden hotovost, tak až po svátkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Díky moc. Já to dneska moc neoslavím protože mám celej tejden hotovost, tak až po svátkách. Ale i tak, 20 Ti je jen jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Díky moc. Já to dneska moc neoslavím protože mám celej tejden hotovost, tak až po svátkách. Všechno nejlepší oslavenče. A ať nemusíš na štědrej den do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Ale i tak, 20 Ti je jen jednou To máš teda recht, už to není co to bejvalo , ale sranda je pořád a to je hlavní. Jinak všem jihočechům i klukům z vysočiny přeju krásné prožití vánočních svátků, hlavně to zdravíčko, pohodu, štěstí a hodně beznehodových kilometrů v příštím roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Všechno nejlepší oslavenče. A ať nemusíš na štědrej den do práce. Tobě taky všechno nej., ať to oslavíš líp než já, ale zase ne moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Něco peo Zdemara a mě: Horoskopy na rok 2008 - Střelec Práce: Podle postavení hvězd se zdá, že se práce pro vás konečně stane víc výdělečnou. Vsaďte na své přátelské vazby a přející kolegy. O hodně si polepšíte především díky vlastním schopnostem naučit se být stabilnější. Pokud máte tvořivé zaměstnání, nebo jste řemeslníci, půjde vám to jednoduše od ruky. Jestli pracujete v obchodě nebo zábavním podniku, hodně vyděláte. Luxusní zboží se bude taky prodávat dobře. Firmy a obchody zakládejte především v druhé půli srpna a na začátku prosince. Vztahy: Tento rok byste měli najít hodně přátel, především žen. Díky postavení Jupiteru to vypadá, že budete mít štěstí ve vztazích s klienty i na dálku. Zažijete hodně hmotného potěšení. V únoru to vypadá na různé partnerské neshody. Musíte proto slevit ve svých erotických očekáváních ohledně partnera. V červnu můžete všechny zanedbávat, proto se dočkáte opravdu zvláštních reakcí blízkých. Měsíce srpen a září by ale měly být plné lásky, tolerance a návratů lidí, kteří se nešťastně rozešli. Budete zářit jako slunce. Peníze: Máte štěstí v podnikatelské oblasti, ale začnete vydělávat i jako manažeři a organizátoři aktivit. Více peněz byste mohli získat díky vašim přátelským stykům ve společnosti, ale především díky kreativitě a nápadům. Nebojte se s důvěrou investovat do komodit. Máte předpoklady, aby se vše dobře rozvíjelo. Moc nenakupujte zboží v červnu a listopadu, jinak buďte velkorysejší v ohledech skladování zboží. Máte potřebu nějak odškodnit svou rodinu, společná dovolená v srpnu se proto vyplatí. Nešetřete na ní. Zdraví: Především únor bude dělat problém vašemu krevnímu tlaku, možná i oblasti krčních svalů. Nebojte se vydávat na dlouhé túry na běžkách nebo pravidelně cvičit kosti při aerobiku. V červnu bude dobré, abyste se o víkendech vydávali na pravidelné výlety se svými známými, pokud je to možné. V listopadu pozor na zranění horní části těla, buďte opatrní při práci i sportu. Díky Jupiteru to ale vypadá, že se tento rok dokážete vyhnout větším problémům. Máte více štěstí, ale taky tendenci častěji odpočívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Přeji všem Jihočechům a Jihočeškám, ale i ostatním návštěvníkům fóra příjemné prožití Vánočních svátků, dobré zažití všech spořádaných pochoutek, bohatou nadílku, poklidnou a nerušenou oslavu Nového roku, a co nejlevnější PHM v příštím roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Přeji všem Jihočechům a Jihočeškám, ale i ostatním návštěvníkům fóra příjemné prožití Vánočních svátků, dobré zažití všech spořádaných pochoutek, bohatou nadílku, poklidnou a nerušenou oslavu Nového roku, a co nejlevnější PHM v příštím roce. Anebo ať začnou jezdit tankovat k nám na Vysočinu: Natural 98 na kvalitní benzínce za 30,60 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 PF 2008 Jihočeši! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Klucííííí a hlavně Holkíííí JIHOČESKÝ také já, VÁM všem přeju štastný nový rok a spoustu najetých kilometrů. Pokud se vám stane nějaká nehoda,tak ať má tak šťastný konec jak ta moje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 (editace) tak i já dodávámpro vás všechny: VESELÉ VÁNOCE A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK,HODNĚ DÁRKŮ POD STROMEČEK,VÍCE ČASU NA TOTO FORUM,NA SRAZY,MNOHO ŠTASTNĚ UJETÝCH KILOMETRŮ S VAŠIMI MILÁČKY (A VAŠICH MILENKÁCH )!!!!!!!!! Ludo a Zdemare: dodatečně vše nej nej nej,v pátek jsem byl pít s přáteli z práce(přítelkyní )kdybych to byl tušil tak bych pozvednul číši i na Vaše zdraví(byl bych víc nalitej )tak snad jindy!!!!!!!!!!! Editováno: 23. Prosinec 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Tak už jsem tady nebyl docela dlouho. I já opožděne přeji veselé svátky a šťastný Nový rok. Teprve fčéra jsem se dal tak nějak do pořádku. Ležet tři dny s teplotou 39 mě stálo 5 kilo váhy a bůhví co ještě . Takže do toho dalšího roku přeji hlavně to zdravíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Tak už jsem tady nebyl docela dlouho. I já opožděne přeji veselé svátky a šťastný Nový rok. Teprve fčéra jsem se dal tak nějak do pořádku. Ležet tři dny s teplotou 39 mě stálo 5 kilo váhy a bůhví co ještě . Takže do toho dalšího roku přeji hlavně to zdravíčko. jj,tobě taky!!!!!!! ale je tady nějak mrtvo,že by ani o svátcích neměl nikdo čas na kamarády??????????????????? nebo všichni a ?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.