Prosinec 3, 20231 r To je dost mladej na to aby už odešel. Jaký má v klidu napětí a jaký je na něm napětí při volnoběhu motoru?
Prosinec 4, 20231 r Na tom displeji je vidět symbol A a zřejmě minus, není to náhodou špatně zapojené s odběrem 1A Upraveno Prosinec 4, 20231 r od psurn
Prosinec 4, 20231 r Je to na miliamperovem rozsahu, i na displeji je mA, ten minus jsou jen prehozene snury.
Prosinec 4, 20231 r Myslíš, že ten černý čtvereček před A je m, muže být, ale 1mA je opravdu podezřele malý odběr, jestli to vubec muže škodovka mit. Upraveno Prosinec 4, 20231 r od psurn
Prosinec 5, 20231 r Jiný měřák neukazuje žádný odběr tak nevím . Na volnoběh 14,7V. Asi to bylo tím že se s autem moc startuje a málo jezdí
Prosinec 9, 20231 r Na tom 10A rozsahu to měření mA moc přesné nebude, ale nyní ti ukazuje 20mA což je rozdíl než 1mA co jsi naměřil minule.
Prosinec 9, 20231 r Skákalo to mezi 0.02 a 0.01. Zatím auto startuje tak snad asi ok. Ale díky. Aspoň jsem chytřejší.
Červen 24, 20241 r V 1. 12. 2020 na 19:20, octfa napsal: panove mel bych dotaz, pokud auto odstavim na tri dny tak uz nenastartuju, jedna se o fabii juniora, dodelavany akorat central a zapalovac, jinak nic , merenim sem dosel k tomu ze odber spadne po vyndani pojistky BSG, tak sem presel k bsg a odber spadne pri vytazeni konektoru XP2 nebo XP4, podle manualu by mohlo jit o stropni svetlo, to sem vymontoval a zadny rozdil v odberu, takze predpokladam ze tu dy cesta nevede, muze me kdo nakopnout po cem jit dal ? diky Ahoj octfo, píšu po čtyřech letech protože mám úplně stejný problém. Nenašel jsi řešení anebo příčinu? Když mám odpojenou baterii a pak ji připojím (bez klíče v zapalování) hned vidím velký odběr (víc než 5A, ale kvůli omezení v diagnostických přístrojích, nemůžu měřit víc). Zároveň, když vytáhnu XP2 nebo XP4, odběr spadne na 70mA. Marně hledám příčinu.... Díky za jakoukoliv pomoc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.