cosby Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 (editace) Tak jsem dostal na testy 11 jednotek mutlif.volantů,které jsem zkoušel,každá s jiným indexem a zjišťoval,která s volantem fachá a která ne. Doufám,že pochopíte,že nebudu psát seznam,dalo mi to dot práce,ale kdo bude chtít-ale pouze vážně,tak tomu poradím samo co a jak. Jinak kluci prosím Vás,hodně z Vás mi píše ohledně jednotek na modely 07 a 08 tak jen upozornění,tohle už je tstováno docela dávno a byly to modely 04-06,nové označení najdete v ETCE,takže dotazy nesměřujte na mě,co se týče nových ročníků. Editováno: 13. Únor 2010, autor: cosby 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Cosby, pekný testík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 1K0 953549AM-tempomat+mfvolant+vícefunkční ukazatel 1K0 953549AK-to samo od káry 1Z-52028 761 1Z-58025 188 1K0 953549 základní provedení bez ničeho Tohle jsou poslední verze,všechny ostatní se staršíma indexy jsou taky funkční,ale starší,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 diagnostiku,nic proti,ale mýlíš se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) A včem?Rád se poučím,je to možné... Editováno: 13. Únor 2007, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Aj ja som zvedavý, v čom sa mýli diagnostik, lebo mám za to, že sa nemýli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Protože těch jednotek je daleko více.z těch 11 mi fungovaly myslím 4 nebo 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Jo, čísílek je hodně,ale jen některé jsou k použití,záměny jsou možné.Ale kdo použije ty,které jsem psal,tak ty by měly mít vychytané mušky a měly by mít připraven soft na další funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Dnes jsem byl ve Skodovce a zjistili mi VASem cislo RJ ve sloupku rizeni. Jen tak pro zajimavost - trvalo to 1.5 hodiny. Jednotku mam pry 1K0 907 530E. Vi nekdo, jestli podporuje MF volant? A v pripade ze ne, jakou presne potrebuji. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Teď nemám nainstalovanou Etku,tak ti nezjistím.Ale nechápu,co trvalo hodinu??Já to mám Vagen za minutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Teď nemám nainstalovanou Etku,tak ti nezjistím.Ale nechápu,co trvalo hodinu??Já to mám Vagen za minutu Tak to take nechapu. A nebyla to hodina, ale hodina a pul (tedy vcetne precteni pameti chyb, ktera byla prazdna). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Teď nemám nainstalovanou Etku,tak ti nezjistím.Ale nechápu,co trvalo hodinu??Já to mám Vagen za minutu Tak to take nechapu. A nebyla to hodina, ale hodina a pul (tedy vcetne precteni pameti chyb, ktera byla prazdna). hele ale funkcnost multi. volantu nazalezi na RJ ve sloupku rizeni ale na podvolant. jednotce (myslim nejak modul elektronicky pro prepinac volantove tyce kombinovany...) viz. obr. - jsou tam videt i ty verze jednotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ale o tom zde již dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho Řekl bych, že mluvíme o tom samém, "podvolantová jednotka" = ŘJ sloupku řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ale o tom zde již dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho Řekl bych, že mluvíme o tom samém, "podvolantová jednotka" = ŘJ sloupku řízení aha ty voe - tak proc tak slozite a debolni nazvy jako ŘJ sloupku řízení a potom co mu to teda dali za pikacu cislo? 1K0 907 530E to je blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 a jinak jestli ma vychazet jenom z pismene E na konci tak multi volant nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 To cislo je fakt kravina, holt opsali neco jineho. Dneska jsem byl u Alesia a ten mi vymenil jednotku a volant. Parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAKY Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 tak ak mi může někdo prozradit pude jednotka 1K0 953 549 F na multifunkční volant děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Ne, a jeste je to stary. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Tak jsem dostal na testy 11 jednotek mutlif.volantů,které jsem zkoušel,každá s jiným indexem a zjišťoval,která s volantem fachá a která ne.Doufám,že pochopíte,že nebudu psát seznam,dalo mi to dot práce,ale kdo bude chtít-ale pouze vážně,tak tomu poradím samo co a jak Cosby, nechápu pointu, proč to téma teda vůbec zakládáš, když sem ty výsledky stejně nenapíšeš? To je jen jako aby ses pochlubil? Nebo jde o lowe? Jinak to totiž nechápu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 si přečti poslední větu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faaaroš Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Nazdárek Cosby, rád bych využil nabídku na radu ohledně jednotky podporující mf volant. Potřeboval bych vyřešit záhadu, na budíkách svítí kontrolka posilovače řízení, je deaktivované esp a nefunguje mf volant. Na vagu to hlásí: 44 - Posilovac rizeni 00778 - snimac uhlu rizeni (G85) 000 - - 16 - Elektronika volantu 01426 - ridici jednotka volantu (E221) 004 - zadny signal / komunikace a jediné co jsem vydedukoval je, že zřejmě odešla tahle jednotka, mám typ 1K0 953 549 A. Myslíš, že by to mohlo být tím, nebo že to je v něčem jiném, popř. čím se tohle Ačko nahradit? Díky si přečti poslední větu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 a rýpal někdo do toho nebo ne??Zkusil bych znova udělat základná nastavení snímačů,jinak výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 nebyly u toho auta bagy venku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faaaroš Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Ano airbagy byly venku, ale ty stačilo připojit a smazat na vagu. Snímač úhlu řízení se po 100 metrech jízdy a jednom zatočení do rejdu patrně sám nakalibroval a kontrolky zhasly včetně esp. Takže co se týče tohoto, nadále NEFUNGUJE mf volant a co je horší nefunguje houkačka, ale relé je OK (zkoušel jsem prohodit s relé na čerpadlo) a když jsem ho rozdělal tak "manuálním" spuštěním houkačka troubí, ale přez volant nezatroubí a nezatroubí, myslím si že to bude mít určitě souvislost s tou jednotkou mf volantu, jinak už nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 už to tady někde bylo, po bouračce a airbagách venku odešla jednotka přímo ve volantu, jdou z ní kabely do levé a pravé strany tlačítek.. už jsem jeden volant někomu kvůli této závadě prodával.. vyměnil tu malou jednotkua a vše fungovalo.. číslo dle Etky je 1P0959542..... na 100% to je ono! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.