Květen 30, 200916 r to jsem byl ja, je to, jak pises, ale tempomat proste ne a ne a ne, byl jsem v autorizovanem servise, hlasi jim to chybna komunikace s RJ, nebo tak neco, dokonce to zkouseli i lidi odsud: http://www.auto-diagnostika.cz/?p= a taky si stim nevedeli rady. Uz fakt nevim... ahoj, a prosímtě, už se ti podařilo to vyřešit? řeším stejný problém a nkdo mi zatím nebyl schopen tempomat rozchodit. Také říkají nějakou chybu v komunikaci s RJ. Hledám radu, jak to konečně rozjet.
Květen 30, 200916 r Autor stalo se mi to taky.Bohužel ani na Vasu se to nevyřešilo a vypadá to na nějakou chybu v ŘJ motoru
Květen 30, 200916 r Jaký máš typ tempomatu?? Tenhle: http://www.skodateile.cz/index.php?pg=prod...u=Škoda|Octavia II(A5)|Páčky&img_b=IMG_2436.JPG nebo tenhle: http://www.skodateile.cz/index.php?pg=prod...%29%7CP%E1%E8ky
Květen 30, 200916 r ten druhy, musi byt z OII FL, narozdil od OII predface je jine zapojeni packy, pozor na to !!!
Květen 31, 200916 r vyskusal som ten tempomat novší s tým potiskom 06 v MR 2004 podvolantovka AM a funguje bezproblemovo......
Květen 31, 200916 r Chtěl jsem se zeptat, co všechno je potřeba, aby fungoval MF volant z OII Fl v předFl, modelový rok 06, bez MF volantu. Díky.
Květen 31, 200916 r Ja viem, že na MF volant treba určite gateway (1K0 907 530 S). Ja ho mám na predaj. Kúpil som ho zbytočne, lebo moje auto ho už malo.
Červen 3, 200916 r každopadne potrebuješ zistiť aku máš v aute podvolantovú RJ, ja som nemal nič MR 2004 a po vymene podvolantovky, mam maxidot, PC, tempomat a aj multifunkčný volant a Gateway som nemenil......ostala pôvodná...
Červen 3, 200916 r Jak dáváš Columbuse nebo Bolero tak je výměna Gateway za verzi S nebo AA nutná z důvodu, že stará Gateway je neuspí a dochází k vybíjení baterie.
Červen 3, 200916 r aha, to som neriešil, lebo som nedaval lepšie radio, ale dobre vedieť že to tak bude, ešte aky je rozdiel v tych Gateway kde ide S a kde AA ak mas nejaku skusenost ferda25 dik moc
Červen 6, 200916 r Ja mám S-kovú gateway, norý multifunkčný volant a Columbusa 1Z0 s FW 0904, ale stále sa to nejakosi nekamaráti a zvuk nejde ovládať. Nemáte niekto nápad, ako to rozchodiť?
Únor 9, 201015 r Prosím o radu!! Potřeboval bych zjistit číslo ŘJ volantové tyče, která podporuje: MaxiDot, Tempomat a MF volant. Mám OII, MR2008 s Maxidotem. Ostatní si chci dodělat. Podle škoda servisu mám v autě modul 1K0 953 549 BK. V Etce nejsem ještě tak zběhlej, tam mě matou v popisech s tím jejich "nebo". Z toho popisu v Etce jsem pochopil, že to BK může mít Maxidot nebo tempomat a MF volant. Ale auta od nějakýho roku (MR2008 určitě) jsou přece pro tempomat už připravený. Tak si nejsem jistej a prosím o radu. Děkuju
Únor 9, 201015 r Prosím o radu!!Potřeboval bych zjistit číslo ŘJ volantové tyče, která podporuje: MaxiDot, Tempomat a MF volant. Mám OII, MR2008 s Maxidotem. Ostatní si chci dodělat. Podle škoda servisu mám v autě modul 1K0 953 549 BK. V Etce nejsem ještě tak zběhlej, tam mě matou v popisech s tím jejich "nebo". Z toho popisu v Etce jsem pochopil, že to BK může mít Maxidot nebo tempomat a MF volant. Ale auta od nějakýho roku (MR2008 určitě) jsou přece pro tempomat už připravený. Tak si nejsem jistej a prosím o radu. Děkuju mylně pleteš pojmy... u podvolantové jednotky záleží na podpoře MF volantu,tempomatu a pal.pc - ne maxidotu.. ten s tím nemá nic společného... samozřejmě že maxidot má pal.pc.. tempomat je připravený, ale pouze kabel mezi podvolantovou jednotkou a mezistěnou.... ne podvolantová jednotka.... mrknu do etky..
Únor 9, 201015 r Bez úpravy ti columbus nepojede.Ale o tom se psalo Písalo sa o úprave ale pre starý MF volant, nie pre faceliftový.
Únor 9, 201015 r Prosím o radu!!Potřeboval bych zjistit číslo ŘJ volantové tyče, která podporuje: MaxiDot, Tempomat a MF volant. Mám OII, MR2008 s Maxidotem. Ostatní si chci dodělat. Podle škoda servisu mám v autě modul 1K0 953 549 BK. V Etce nejsem ještě tak zběhlej, tam mě matou v popisech s tím jejich "nebo". Z toho popisu v Etce jsem pochopil, že to BK může mít Maxidot nebo tempomat a MF volant. Ale auta od nějakýho roku (MR2008 určitě) jsou přece pro tempomat už připravený. Tak si nejsem jistej a prosím o radu. Děkuju Jaký chceš dávat volant? PředFL nebo FL?
Únor 10, 201015 r To Milhausek: Myslíš toto: 1K0 971 584 C - svazek el. instalace pro volant s airbagem a multifunkcnim tlacitkem?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.