Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to jsem byl ja, je to, jak pises, ale tempomat proste ne a ne a ne, byl jsem v autorizovanem servise, hlasi jim to chybna komunikace s RJ, nebo tak neco, dokonce to zkouseli i lidi odsud: http://www.auto-diagnostika.cz/?p= a taky si stim nevedeli rady. Uz fakt nevim... :angry2:

ahoj, a prosímtě, už se ti podařilo to vyřešit? řeším stejný problém a nkdo mi zatím nebyl schopen tempomat rozchodit. Také říkají nějakou chybu v komunikaci s RJ. Hledám radu, jak to konečně rozjet.

• Autor

stalo se mi to taky.Bohužel ani na Vasu se to nevyřešilo a vypadá to na nějakou chybu v ŘJ motoru

ten druhy, musi byt z OII FL, narozdil od OII predface je jine zapojeni packy, pozor na to !!!

Nemusí...jen si člověk musí umět poradit a správně to přepojit.

vyskusal som ten tempomat novší s tým potiskom 06 v MR 2004 podvolantovka AM a funguje bezproblemovo......

To bude fungovat určitě...ale obráceně je problém.

Chtěl jsem se zeptat, co všechno je potřeba, aby fungoval MF volant z OII Fl v předFl, modelový rok 06, bez MF volantu. Díky.

Ja viem, že na MF volant treba určite gateway (1K0 907 530 S). Ja ho mám na predaj. Kúpil som ho zbytočne, lebo moje auto ho už malo.

K tomu myslím musíš přidat ještě novou podvolantovou jednotku.....

každopadne potrebuješ zistiť aku máš v aute podvolantovú RJ, ja som nemal nič MR 2004 a po vymene podvolantovky, mam maxidot, PC, tempomat a aj multifunkčný volant a Gateway som nemenil......ostala pôvodná...

Jak dáváš Columbuse nebo Bolero tak je výměna Gateway za verzi S nebo AA nutná z důvodu, že stará Gateway je neuspí a dochází k vybíjení baterie.

A nebo Q, ta je v SII od pocatku.

aha, to som neriešil, lebo som nedaval lepšie radio, ale dobre vedieť že to tak bude, ešte aky je rozdiel v tych Gateway kde ide S a kde AA ak mas nejaku skusenost ferda25 dik moc

Já mám gateway P a Columbus a nezaznamenal jsem žádné vybíjení.

Mám se bát?

Ja mám S-kovú gateway, norý multifunkčný volant a Columbusa 1Z0 s FW 0904, ale stále sa to nejakosi nekamaráti a zvuk nejde ovládať. Nemáte niekto nápad, ako to rozchodiť?

• Autor

Bez úpravy ti columbus nepojede.Ale o tom se psalo

• 8 měsíců později...

Prosím o radu!!

Potřeboval bych zjistit číslo ŘJ volantové tyče, která podporuje: MaxiDot, Tempomat a MF volant.

Mám OII, MR2008 s Maxidotem. Ostatní si chci dodělat.

Podle škoda servisu mám v autě modul 1K0 953 549 BK. V Etce nejsem ještě tak zběhlej, tam mě matou v popisech s tím jejich "nebo". Z toho popisu v Etce jsem pochopil, že to BK může mít Maxidot nebo tempomat a MF volant. Ale auta od nějakýho roku (MR2008 určitě) jsou přece pro tempomat už připravený. Tak si nejsem jistej a prosím o radu.

Děkuju

Prosím o radu!!

Potřeboval bych zjistit číslo ŘJ volantové tyče, která podporuje: MaxiDot, Tempomat a MF volant.

Podle škoda servisu mám v autě modul 1K0 953 549 BK. V Etce nejsem ještě tak zběhlej, tam mě matou v popisech s tím jejich "nebo". Z toho popisu v Etce jsem pochopil, že to BK může mít Maxidot nebo tempomat a MF volant. Ale auta od nějakýho roku (MR2008 určitě) jsou přece pro tempomat už připravený. Tak si nejsem jistej a prosím o radu.

Děkuju

mylně pleteš pojmy... u podvolantové jednotky záleží na podpoře MF volantu,tempomatu a pal.pc - ne maxidotu.. ten s tím nemá nic společného... samozřejmě že maxidot má pal.pc.. tempomat je připravený, ale pouze kabel mezi podvolantovou jednotkou a mezistěnou.... ne podvolantová jednotka.... mrknu do etky..

Bez úpravy ti columbus nepojede.Ale o tom se psalo

Písalo sa o úprave ale pre starý MF volant, nie pre faceliftový.

BK podporuje vsechno....

Prosím o radu!!

Děkuju

Jaký chceš dávat volant? PředFL nebo FL?

Volant chci dávat před FL (1Z0 419 091 S).

melo by to fungovat.. nezapomen na kabel ve volantu, je jiny pro MF...

To Milhausek: Myslíš toto: 1K0 971 584 C - svazek el. instalace pro volant s airbagem a multifunkcnim tlacitkem?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.