Duchaček Vloženo 10. Únor 2007 Vloženo 10. Únor 2007 Za jídy se mně vypnul motor. Po vypnutí klíčku jsem motor znovu nastartoval. Nevíte někdo co to může být za závadu. Děkuji Citovat
Křemílek Vloženo 11. Únor 2007 Vloženo 11. Únor 2007 jj přesně tak,mě to udělalo taky a bylo to relé 109,výměna mě vyšla na 650 Kč. Citovat
camron Vloženo 11. Únor 2007 Vloženo 11. Únor 2007 Hm, taky mi se mi stávalo, že se mi za jízdy vypínal motor. Nakonec jsem vypozoroval, že se to stává, když sepnu vnitřní okruh topení. Tak jsem to dal k elektrikářovi a zjistilo se, že předchozí majitel dal na tlačítko vnitřního okruhu rozpínací relé. Opravdu praktické řešení, pomyslím-li, že jsem to mohl sepnout třeba při předjíždění atd, debil! Citovat
divx Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 to mel kamos to samy tak auto prodal a koupil jiny (octu) protoze v servisu mu na nic neprisli Citovat
David-pv Vloženo 19. Únor 2007 Vloženo 19. Únor 2007 to mel kamos to samy tak auto prodal a koupil jiny (octu) protoze v servisu mu na nic neprisli to je řešení Citovat
iviak Vloženo 28. Únor 2007 Vloženo 28. Únor 2007 mne zdochynala za jazdy a musel som rozobrat filter pod zadnymi sedakami.filter bol zaneseny a bolo tam kopu svinstva.kym sa na to prislo dal som do toho asi 7.000 sk Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.