mcsolle Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 cafte kamos ma predne sedacky, ktore nepotrebuje. dalo by sa to napchat do o1-ky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 bez CO2 asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 10. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 ze by som to skusil... ked uz su zadarmenko len neviem ci na sirku sa vobec zmestia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 právě že jsou širší SuperB je stejná platforma s passatem a A4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 10. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 to je mi jasne ze uchyty /asi/ budu sirsie, ale to by sa dalo... ci potom este zavrem dvere? uvidime ci to uz niekto nahodou neriesil. su o dost pohodlnejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 právě že jsou širšíSuperB je stejná platforma s passatem a A4 s A6,A4 je úzká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 s A6 ? neé A4 je úzká kvůli širokýmu tunelu nebo si myslíš že A4 má platformu z octavie ? nebo fábie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 10. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 co ti dvaja zase tu davaju??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 (editace) podle mě A4 je OII, Passat,A6,Superb jsou shodné.Ale dejte mi CO a udělám platformu A6 třebas na Wartburgu Editováno: 10. Únor 2007, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 A4 je podobná OII ale víc nevím vtom nejedu ale A6 je extra tam je vše jinak co jsem kdy dělal na A4, B5-5,5 , superb tak jsou totožné, podlahy, elektrika, postupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 tak, a teď babo raď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.