Royce Vloženo 14. Únor 2010 Vloženo 14. Únor 2010 Je to VAG ;-) jinak nejdříve zkus vyměnit jenom ten výfuk, vymazat paměť závad a už by to nemělo řvát znova.. jestli jo tak výměna sondy Citovat
chemik1 Vloženo 15. Únor 2010 Vloženo 15. Únor 2010 (editace) Je to VAG ;-) jinak nejdříve zkus vyměnit jenom ten výfuk, vymazat paměť závad a už by to nemělo řvát znova.. jestli jo tak výměna sondy Tak to nakonec dopadlo lépe než jsem tušil. Na VAGU se ukázaly pouze "náhodné" chybové hlášení a poté co jsme tyto chyby vynulovali, tak zatím vše v poho. Ale jak se oteplí, tak přední vyfukové porubí jde ven a montuji nové. Jinak díky za info Chemik. Editováno: 15. Únor 2010, autor: chemik1 Citovat
Royce Vloženo 15. Únor 2010 Vloženo 15. Únor 2010 Za chvíli se znovu objeví.., taky jsem to měl.. třeba měsíc klid a pak zase... Citovat
hanes.t Vloženo 15. Únor 2010 Vloženo 15. Únor 2010 Za chvíli se znovu objeví.., taky jsem to měl.. třeba měsíc klid a pak zase... A jak jsi to vyřešil. Také mi to pořád hlásí. Vymažu a do měsíce je to tam znova. V servisu mi řekli , že je to špatný katalyzátor a cenu asi 35000kč. Citovat
Royce Vloženo 15. Únor 2010 Vloženo 15. Únor 2010 No ono to bohužel může mít více příčin.. katalyzátor je jedna z nich. Spíše zkus nějakého opraváře než škodovácký servis... U mě to byl děravý první díl výfuku, takže lambda sonda měřila občas moc kyslíku a řvala že špatné spalování... Ale dírka malá takže se to objevovalo jako náhodná chyba Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.