PROCHY603 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Pajko ten konektor zasunies spravne . Je tvarovany tak abi si ho zapojil-zasunul spravne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 a fakt, mas pravdu teraz kukam na tu zasuvku a nie je to sumerne aj na jednej aj na druhej strane takze diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) chlapi...bol som teraz s autom u znameho v servise a povedal som mu nech sa mi mrkne na ten zapalovac....hovoril ze to premeraval a ze tam je daky skrat ci co ze si mam objednat novu zasuvku...tak som si ju objednal a dnes by mala prist....chcem sa spytat ked to tam budem zapajat je jedno ako to dam do toho konektoru s 3 dierkami alebo tam je presne daka polarita...diky Čauec, musíš dát kostru na kostru a plus na plus,jinak budeš mít skrat.A napřed proměř ztda tam jde šťáva. Všiml jsem si že tam máš konektor tak to musíš napojit tak jak to bylo. Editováno: 5. Červen 2009, autor: Jaroě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 a este jedna otazka pri montazi tej zasuvky sa musi zas rozoberat cely stredovy panel alebo sa to tam osadi bez rozobratia? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Zdravim,mam problem se zapalovacem. Kdyz ho zamacknu aby se nazhavil tak mu trva 10-15minut nez vyskoci nejde ani rucne vymacknout. Chtel sem se podivat na pojistky jenze nevim ktera to je.Fabia 1.2htp 47kw 2003...predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 čo sa týka poistiek,tak je to v prílohe pozícia 42... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 takze je to ta 42??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 áno,veď tam máš symbol cigarety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 ...Chtel sem se podivat na pojistky jenze nevim ktera to je.... Co hledat nebo číst názvy těch pár vyvěšenejch témat?? Vo 3 slovama TŘI řádky vejš Téma s názvem: POJISTKY - sken kartičky s rozmístěním pojistek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Zdravím, mám tady menší záhadu která se týče auto zapalovače.... jako zapalovač funguje normálně, nahřeje a dobrý, jenže když chci připojit misto zapalovače nabíječku an mob nebo něco podobného je tu problém, nabíječka svítí ale nenabíjí, vyměnil jsem 3 nové nabíječky a ani jedna nešla tudiž vada nabíječky je tímto vyloučena... je možné že by to byl nějaký kontakt? nabíječku jsem zkoušel vždy úplně dotlačit co to šlo a stejně prd.... docela to spěchá protože potřebuju nabíjet GPSku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Ahoj, rekl bych, ze mas slabou nabijecku. Urcite neni original. Zkus silnejsi nebo origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 aha to mě nenapadlo, se na to podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.