Bylzde Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Prý HTP jezdí přes 200.A je jen dobře, že na to přišla už i Škodovka a tento skvělý motor povýšila do síně supersportů ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Prý HTP jezdí přes 200.A je jen dobře, že na to přišla už i Škodovka a tento skvělý motor povýšila do síně supersportů ! Asi mi unika souvislost s tematem vlakna. Vyjadrovat se k veci by bylo skutecne lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa... Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 A už mi modi odstraňte pls konečně někdo to varování z profilu, mám pocit, že jsem jediný, kdo to má Mám dojem, že to varování tam mají všichni a každý vidí jen své vlastní . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 A už mi modi odstraňte pls konečně někdo to varování z profilu, mám pocit, že jsem jediný, kdo to má Mám dojem, že to varování tam mají všichni a každý vidí jen své vlastní . Mello je trochu mimo, má varování 0%, tak nevím co odstraňovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 mu Jardo nějaký dej a já si pak šplhnu že mu ho odstraním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 tak já to při pátečním večeru shrnu: 1) Díky Petrisovi za zjištění nabídky u Škoda-Auto a virtuálně ho plácám po zádech za dobře odvedenou práci. 2) Díky bodu 1) může být i Kláca spokojen, neboť mluvím k tématu 3) Rychlost Fábie HTP je prý 200 km/h (neofic), takže pro Mavericka menší dovysvětlení... podle mě, auto jezdící přes 200 km/h si RS styl zaslouží. Nebo se pletu ? A je jenom dobře, že Škodovka na HTP ty nárazníky nabízí, neboť je nemusíte různě shánět a pak lakovat a pak nechytíte barvu a zase je brousíte a pak lakujete a vztekáte se u toho. 4) Toto forum beru ještě stále jako demokratické. A i přesto si vážím práce adminů, kteří nás stále nabádají, abychom mluvili k tématu. 5) A konečně k tématu - stejně pravda bude asi ta, že forma na RS nárazníky je v dobrém stavu a pár tisíc zdvihů navíc ještě zvládne (a formy na obyčejné přední nárazníky už pomalu dobíhají), tak proč formu na RS nárazník nevyužít na 100% a navíc na tom vydělat ještě pár kaček ? A nezapomeňte, že před marketingem Škodovky smekám. Ale to je debata zase již na jiné téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Šmarjá, tak dávají na non RS Fabie bodykit FRS. No a co?Kolik už jich takhle jezdí, kdy si to majitelé namontili svépomocí? Fakt mám strach, že teďka budete na každém rohu potkávat HTP s vizáží FRS! Doteď jsem myslel, že 96KW FRS jezdí na naftu, ale jak tak koukám, tak asi na plasty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 na inom nemenovanom fore sa to strhlo tak ze dufam tu to nehrozi. k teme mne je jedno ci bude mat HTP naraznik rs alebo rs naraznik s HTP. kolko tu jazdi fabii votunenych stitok dole ale zvuk prezradi ked sa to paci majitelovi tak preco nie. ja nemam aleriu na to ze HTP je ala prevedenie rs a nahodou niekoho predbehne. ano niektori ludia maju tento komplex to som si uz vsimol ja mam skusenosti nie prave s komplexom majitelov HTP ale octavia SDI p.s.: brat to iba ako moj pohlad, tymto sa nechcem dotknut nikoho a ani ziadnej motorizacie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 3) Rychlost Fábie HTP je prý 200 km/h (neofic), takže pro Mavericka menší dovysvětlení... podle mě, auto jezdící přes 200 km/h si RS styl zaslouží. Nebo se pletu ? A je jenom dobře, že Škodovka na HTP ty nárazníky nabízí, neboť je nemusíte různě shánět a pak lakovat a pak nechytíte barvu a zase je brousíte a pak lakujete a vztekáte se u toho. co mas furt s tema 200 za hodinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 tak já to při pátečním večeru shrnu:1) Díky Petrisovi za zjištění nabídky u Škoda-Auto a virtuálně ho plácám po zádech za dobře odvedenou práci. 2) Díky bodu 1) může být i Kláca spokojen, neboť mluvím k tématu 3) Rychlost Fábie HTP je prý 200 km/h (neofic), takže pro Mavericka menší dovysvětlení... podle mě, auto jezdící přes 200 km/h si RS styl zaslouží. Nebo se pletu ? A je jenom dobře, že Škodovka na HTP ty nárazníky nabízí, neboť je nemusíte různě shánět a pak lakovat a pak nechytíte barvu a zase je brousíte a pak lakujete a vztekáte se u toho. 4) Toto forum beru ještě stále jako demokratické. A i přesto si vážím práce adminů, kteří nás stále nabádají, abychom mluvili k tématu. 5) A konečně k tématu - stejně pravda bude asi ta, že forma na RS nárazníky je v dobrém stavu a pár tisíc zdvihů navíc ještě zvládne (a formy na obyčejné přední nárazníky už pomalu dobíhají), tak proč formu na RS nárazník nevyužít na 100% a navíc na tom vydělat ještě pár kaček ? A nezapomeňte, že před marketingem Škodovky smekám. Ale to je debata zase již na jiné téma. furt nechápu co tim chceš říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 (editace) ja to tem,co si to koupi preju,nebudou do tech aut muset investovat jako my hlupaci,kteri is sve milacky rozmazlujeme dodatecne Editováno: 19. Únor 2007, autor: kocht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.