kliste84 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 nevíte čím to může být? Při plném plynu auto akceleruje, ale jede jako bych ubral plyn, pak zase přida, pak zase ubral.... Prostě zrychlení není lineární... Jako by vynechávalo turbo, nebo tak něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 co vaha vzduchu? uz jsi to měl na vagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kliste84 Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Bylo to na diagnostice v autorizovaném servise a nic nenašli. Říkali, že se to dá zjistit jedině za jízdy, takže to tam mám dovézt a oni budou dělat měření za jízdy. A tu váhu vzduchu prý taky zjistí až za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamx Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Mám taký istý problém ,ale na motore 66kW. Bol som s tým aj na diagnostiku v servise, skúšali to aj za jazdy a nezistili nič . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 hlavne jim to tam dej s prazdou nadrzi aby ti nepromrdali moc nafty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiam Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Mám taký istý problém ,ale na motore 66kW. Bol som s tým aj na diagnostiku v servise, skúšali to aj za jazdy a nezistili nič . Treba trocha hladat:uz sa to tu riesilo 100x,ale aj tak to vypada na vahu vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Taky bych typoval váhu vzduchu. Když začíná odcházet, tak se to ani Vagem nedá poznat. Až později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 váha vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 váha vzduchu (vlastní zkušenost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.s.k Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) Mohla by špatná váha způsobovat neklidný chod motoru na volnoběch? Ani ne tak velké kolísání otáček, spíš jako by vynechávalo zapalování. Tedy u benzínu. Editováno: 20. Únor 2007, autor: m.s.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dekom Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 měl jsem ten samý problém mam oktu 1,9tdi 81kw.Při plném výkonu ztrácela výkon,měnili jsme váhu vzduchu furt stejne,pak se mechanik projel a sjistil že to nestíha nasavat naftu při plném výkonu,vyčistili jsme nadrž +hadičkya už vpohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.