Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Potřeboval bych poradit ve výběru elektrického sporáku na vaření. Mělo by se jednat o čtyřplotinkový elektrický sporák s troubou na pečení.

Nevim jestli existuji nějaké různe typy plotinek, troub, vůbec nemam představu od jakeho výrobce.

Piště zkušenosti a poznatky, zdřejmě od manželek ;) .

dík moc

Vloženo

Taky mě to čeká, páč nemám k dispozici plyn, půjdu do elektriky. Už jsem se na něco díval a když už, tak aby to aspoň vypadalo pěkně, takže sklokeramika vestavěná, počítám cca 10 až 12000 +ta skříňka, ale hlavně energetická třída A. Bude to hezky vypadat a slečna bude mít lepší umývání sporáku, takže i z praktické stránky se mi to líbí ... B) Co se týče značky, už jsem slyšel pár ohlasů, že tahle značka nee, ta jo, ale moc na to nedám, v této kategorii je to spíš o designu ...

Vloženo

Jestli máš přístup k plynu, určitě bych spíše volil plynový vršek a horkovzdušnou el. troubu. Nevím proč, ale ke sklokeramice mám dosud nedůvěru. Podle mě se na té sklokeramice, ať je sebekvalitnější, po čase, kdy po ní šudlám hrncema a pánvema, musí vytvořit rýhy.

Vloženo
Jestli máš přístup k plynu, určitě bych spíše volil plynový vršek a horkovzdušnou el. troubu. Nevím proč, ale ke sklokeramice mám dosud nedůvěru. Podle mě se na té sklokeramice, ať je sebekvalitnější, po čase, kdy po ní šudlám hrncema a pánvema, musí vytvořit rýhy.

Když pišu že elektrický sporák tak asi k plynu nemam přistup.

Vloženo (editace)

Když pišu že elektrický sporák tak asi k plynu nemam přistup.

.....tak si přečti, co jsi psal 17.2.2007 v 17:54.

Editováno: , autor: camron
Vloženo

urcite davam prednost sklokeramice. Mam uz druhou desku, prvni byla jen dvouplotynka neznackova, ale chodila dobre. Mel jsem ji 8 let a o skrabancich nevim nic, samozrejme se ti usmudla ale to se ti usmudla vsechno, musis to pravidelne mejt a nejlip spesl pripravkem na sklokeramicky desky a pokazdy je jak nova. Ted mam Electrolux 4 plotny samostatna s dotykovym ovladanim a je sjupr. Kupoval jsem to tady: www.elme.cz

No a jestli mas moznost a prostredky tak jdi urcite do samostatny vestavny trouby, je to daleko praktictejsi kdyz ji flaknes do vyssi skrinky, nemusis se sklanet a deti ti ji taky neotevrou. ;)

• o 11 let později...
Vloženo

Dobrý den, přestěhovali jsme se do nového bytu, ale není tady sporák, a náš starý jsme museli nechat v minulém bytu.. Proto teď celkem akutně sháním nový elektrický sporák, můžete nám nějaký doporočit? Nebo alespoň společnost, kde jste vy sporák kupovali? Děkuji, Ondráš.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...