brunoos Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Potřeboval bych poradit ve výběru elektrického sporáku na vaření. Mělo by se jednat o čtyřplotinkový elektrický sporák s troubou na pečení. Nevim jestli existuji nějaké různe typy plotinek, troub, vůbec nemam představu od jakeho výrobce. Piště zkušenosti a poznatky, zdřejmě od manželek . dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Taky mě to čeká, páč nemám k dispozici plyn, půjdu do elektriky. Už jsem se na něco díval a když už, tak aby to aspoň vypadalo pěkně, takže sklokeramika vestavěná, počítám cca 10 až 12000 +ta skříňka, ale hlavně energetická třída A. Bude to hezky vypadat a slečna bude mít lepší umývání sporáku, takže i z praktické stránky se mi to líbí ... Co se týče značky, už jsem slyšel pár ohlasů, že tahle značka nee, ta jo, ale moc na to nedám, v této kategorii je to spíš o designu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Uvital bych taky nějaké nazory na pro a proti te sklokeramice kontra klasicke plotny kontra čija vim co ještě existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Jestli máš přístup k plynu, určitě bych spíše volil plynový vršek a horkovzdušnou el. troubu. Nevím proč, ale ke sklokeramice mám dosud nedůvěru. Podle mě se na té sklokeramice, ať je sebekvalitnější, po čase, kdy po ní šudlám hrncema a pánvema, musí vytvořit rýhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Plynový vršek jsme před pár lety z důvodu bezpečnosti -děti zrušili a vyměnili ho za skolokeramiku se senzorovým ovládáním. funguje už asi 4 roky na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 18. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Jestli máš přístup k plynu, určitě bych spíše volil plynový vršek a horkovzdušnou el. troubu. Nevím proč, ale ke sklokeramice mám dosud nedůvěru. Podle mě se na té sklokeramice, ať je sebekvalitnější, po čase, kdy po ní šudlám hrncema a pánvema, musí vytvořit rýhy. Když pišu že elektrický sporák tak asi k plynu nemam přistup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 (editace) Když pišu že elektrický sporák tak asi k plynu nemam přistup. .....tak si přečti, co jsi psal 17.2.2007 v 17:54. Editováno: 18. Únor 2007, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Minulý týden jsem koupil tuto sklokeramickou indukční desku http://www.bilyraj.cz/store/goodsdetail.as...rGoodsID=ARIS09 a porovnával jsem za jak dlouho ohřeju litr vody, v rychlovarné konvici 3:40min a na indukční desce 4:40min výhoda že je to kombinace sklokeramiky a indukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 urcite davam prednost sklokeramice. Mam uz druhou desku, prvni byla jen dvouplotynka neznackova, ale chodila dobre. Mel jsem ji 8 let a o skrabancich nevim nic, samozrejme se ti usmudla ale to se ti usmudla vsechno, musis to pravidelne mejt a nejlip spesl pripravkem na sklokeramicky desky a pokazdy je jak nova. Ted mam Electrolux 4 plotny samostatna s dotykovym ovladanim a je sjupr. Kupoval jsem to tady: www.elme.cz No a jestli mas moznost a prostredky tak jdi urcite do samostatny vestavny trouby, je to daleko praktictejsi kdyz ji flaknes do vyssi skrinky, nemusis se sklanet a deti ti ji taky neotevrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrastucny Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Dobrý den, přestěhovali jsme se do nového bytu, ale není tady sporák, a náš starý jsme museli nechat v minulém bytu.. Proto teď celkem akutně sháním nový elektrický sporák, můžete nám nějaký doporočit? Nebo alespoň společnost, kde jste vy sporák kupovali? Děkuji, Ondráš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.