Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jak zjistim zda je puvodni ?

predchozi majitel nechal do auta dodelat tempomat a park. asist., nic vic... potom az ja columba a maxik.

upravu na columba/bolero mi dokonce delal ferda25, ale asi si me pamatovat nebude.

Vloženo

Pokud něco někomu pošlu jako pro něj vyřešené tak to je tak.

Vždy stačí trochu selského rozumu.

1. originální soft s jednotkou CH už tento problém nemá

Závěr: Musí mít starší podvolantovou jednotku a tam potřebuje tuto úpravu.

Pokud něco dělám a píšu tak vím co dělám.

Vloženo

Pokud něco někomu pošlu jako pro něj vyřešené tak to je tak.

Vždy stačí trochu selského rozumu.

1. originální soft s jednotkou CH už tento problém nemá

Závěr: Musí mít starší podvolantovou jednotku a tam potřebuje tuto úpravu.

Pokud něco dělám a píšu tak vím co dělám.

Podle toho prvního příspěvku byla možnost origo softu a před FL podvolantovky pravděpodobnější, ale NEbyla vyloučená ta druuhá možnost.

Vloženo

Tato věta vylučuje jakékoliv jiné řešení...

vzdy musim vypnout/zapnout columba, aby maxik skocil do MFD pak uz si menu zase dokazu vyvolat a zvolit zase bud Radio/Navi

Vloženo

je nejaka jina moznost nez servisni menu jak zjistit jakou verzi Columba mam... ? 3T0 035 680 /A/B/C ? zkousel jsem radio vyndat a kouknout jestli to na nem neni treba zezadu napsane, nebo nejaky stitek... na Boleru jsem stitek mel.

Vloženo

Ahoj mam dotaz daji se pouzivat zaroven mapy zapadni a vychodni evropy? A nebo se musi pokazde preinstalovavat na hdd? A je to vubec mozne kdyz je DVD zapad verze 7.1 a DVD vychod treba starsi? Diky moc.

Vloženo

Je to uplně jedno jakou mapu máš.A můžeš použít třeba západ instalovat na hdd a druhou východní jen vložit do mechaniky a zadat navigování z cd.

Vloženo

Udělá mi někdo odblok obrazu za jízdy? Jsem z Tp a nechce se mi kvůli tomu jezdit půl republiky. Díky za odpovědi, klidně do SZ.

Zdravím, jsem také z TP, zkus toto a nemusíš nikam.

si to stiahni vypal na CD /nero max 16x/ vloz do navi, po chvili ti cd vypluje nechaj ho v strbine stlac setup+ dva prave tlacitka vedla strbiny na CD/i/a po chvili si ho vtiahne dnu a bude pracovat, normalne to nahraj ako ked menis sw v navi, samo vyhodi cd po skonceni von a mas to hotove

tu mas link https://rapidshare.com/#!download|802tl3|4087072565|mycd.iso|4210|R~3E8548E32A019584ADA54D9DCDA77D08|0|0

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...