Září 18, 201114 r Jestli je původní, tak je potřeba úprava soft pro předfacelift. Jestli ne, tak flashnout originál softem.
Září 18, 201114 r jak zjistim zda je puvodni ? predchozi majitel nechal do auta dodelat tempomat a park. asist., nic vic... potom az ja columba a maxik. upravu na columba/bolero mi dokonce delal ferda25, ale asi si me pamatovat nebude.
Září 18, 201114 r Autor Pokud něco někomu pošlu jako pro něj vyřešené tak to je tak. Vždy stačí trochu selského rozumu. 1. originální soft s jednotkou CH už tento problém nemá Závěr: Musí mít starší podvolantovou jednotku a tam potřebuje tuto úpravu. Pokud něco dělám a píšu tak vím co dělám.
Září 18, 201114 r Pokud něco někomu pošlu jako pro něj vyřešené tak to je tak. Vždy stačí trochu selského rozumu. 1. originální soft s jednotkou CH už tento problém nemá Závěr: Musí mít starší podvolantovou jednotku a tam potřebuje tuto úpravu. Pokud něco dělám a píšu tak vím co dělám. Podle toho prvního příspěvku byla možnost origo softu a před FL podvolantovky pravděpodobnější, ale NEbyla vyloučená ta druuhá možnost.
Září 18, 201114 r Autor Tato věta vylučuje jakékoliv jiné řešení... vzdy musim vypnout/zapnout columba, aby maxik skocil do MFD pak uz si menu zase dokazu vyvolat a zvolit zase bud Radio/Navi
Září 19, 201114 r Autor Stáhni toto: http://www.megaupload.com/?d=KDGDW6L0 vypal na CD. Stiskni SETUP + MIC + EJECT na navigaci Vlož vypálené cd do navigace a čekej.
Září 19, 201114 r po upgradu columba upravenym softem od jirky mi uz funguje moznost libovolneho prepinani MFD/Media/Navi :-) dekuji za pomoc
Září 23, 201114 r je nejaka jina moznost nez servisni menu jak zjistit jakou verzi Columba mam... ? 3T0 035 680 /A/B/C ? zkousel jsem radio vyndat a kouknout jestli to na nem neni treba zezadu napsane, nebo nejaky stitek... na Boleru jsem stitek mel.
Září 23, 201114 r odblok obrazu rns 510 v sabinove alebo vpresove robi to niekto ? Ahoj, mám kamoša v PO čo to robí.
Září 26, 201114 r Zdravim, je nejaka moznost updatovat Columba 3t0035680 hw-h02 sw-764 c_eu_7.112_t970 na nejaky novejsi firmware s podporou SDHC? Diky.
Září 27, 201114 r Ahoj mam dotaz daji se pouzivat zaroven mapy zapadni a vychodni evropy? A nebo se musi pokazde preinstalovavat na hdd? A je to vubec mozne kdyz je DVD zapad verze 7.1 a DVD vychod treba starsi? Diky moc.
Září 27, 201114 r Je to uplně jedno jakou mapu máš.A můžeš použít třeba západ instalovat na hdd a druhou východní jen vložit do mechaniky a zadat navigování z cd.
Září 28, 201114 r Povedlo se mi do Columba nainstalovat fw 3974, potom ovsem zmizely body zajmu z navigace (7334), znate nekdo tento problem? Dekuji.
Říjen 4, 201114 r Udělá mi někdo odblok obrazu za jízdy? Jsem z Tp a nechce se mi kvůli tomu jezdit půl republiky. Díky za odpovědi, klidně do SZ. Zdravím, jsem také z TP, zkus toto a nemusíš nikam. si to stiahni vypal na CD /nero max 16x/ vloz do navi, po chvili ti cd vypluje nechaj ho v strbine stlac setup+ dva prave tlacitka vedla strbiny na CD/i/a po chvili si ho vtiahne dnu a bude pracovat, normalne to nahraj ako ked menis sw v navi, samo vyhodi cd po skonceni von a mas to hotove tu mas link https://rapidshare.com/#!download|802tl3|4087072565|mycd.iso|4210|R~3E8548E32A019584ADA54D9DCDA77D08|0|0
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.